2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Günaydın kızlar reglime 6 gün bar bu aydan da ümidim bitti

Eklentiler

• IMG_2484.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın kuşum az önce yumurtlama masajını yaptım ama hafif bir ağrı ve doluluk hissi oluştu kasıklarımda. Normal mi babylovee ?

Canım Dr bana yumurtan catlamıs dediği halde bu sbah atesım 36.4 e düşmüş cıktı. Ama sahurdan snra yattım 9bckta ole cıktı noluuor anlamadm azönce yne olctum 36.6 ama pil zor öttü bitiyor sanrm. Ben hala trıbe gryrm Dr yanılamaz dmı aşırı bastırdı rahıme aşırı bakarken ama sola degıl ortaya. Akıntı vs oldu mu senn yada rahımde ayrı. Aslında mantığım diyor ki kurmaya başladın saçmalama yumurtladın ama oradan bile anlayabilirsin hatta benim eşim dedi ki çatlamıs baya ıslak of kafam karışık brz uzaklsıcm burdan . Sen en iyisi progesteron baktır kuzum catladımı dye salı 21. Gün

Günaydın kızlar reglime 6 gün bar bu aydan da ümidim bitti
İnci erken daha regl gunune kadar bekle bence. Herkesin yerlesme suresi farklı. Yerlesmeden ne kanda nede idrar testinde cıkmıyor. Benimde dun 8 gun vardı doktora gitmistim gitmisken kan testi istedim doktor oyle yuzume baktı daha cok erken yapicaksan en erken regle 4 kala bak en garantisi regl gunu

Son düzenleme:
Eva kendi söküğümü dikemıyorumm adaşım help eva0108 bu kadar erken döllenme düşüşü olur mu acaba yerleşme gibi gerçi geçmişe baktım da yine böyle 3-4 gün tekrar düşmüş görünüyor bazı aylarda. Sadece 6 yıldır hiçbir ay sekmeyen meme ucu acısı bu ay olmayınca psikolojim bozuldu gecmıs ısıma bakınca rahatladım neden bu doktorun dediği beni tatmin etmedi kadın çatlamış dedi yanılmaz dmi. Cok netti hatta bugüne kadar kimse o kadar bastırarak bakmadı yani.anlamadım halbuki çok da uzun baktı. Ben biraz buralardan uzak kalayım değil mi. Düşündükçe doktora bile çatlama günü gittiğim halde beymm ikna olamıyor. Ah şu meme ucu acısı kendi kendime nazar ettim

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-01-12-47-58-746_com.popularapp.periodcalendar.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 37
Ben işyerinde ik ya söyledim kuzu ondan benim için git geller rahat o yönden bari sıkıntım yok allahtan
Canim duphaston gec regl olmaya neden olabiliyor. Ben kullandigimda da gec regl olmustum ilac bittikten 14 gun sonra miydi neydi regl olmustum.
Kuzu benim regllerim çok düzenliydi ama bende pcos falan da yok tedavisi 30-31 de regl oluyorum

Kuzum Sen sabahları ateşine bak öyle anlarsın çatlamayı illaki bir yerde yükseliyor

Bence doktor yanılmamıştır canım zaten anlaması zor bir şey de değildir. Anlıyorum ama seni yıllardır yaşadığın şey bu ay olmadığı için tedirginsin. Sen yine de değerlendirmeye devam etseydin fazla ilişkiden zarar gelmez sonuçta

Ay Yok kuzum pilim bitti 3 gün ard arda oldu zaten son 3 gün. Yarına kısmetse. İlişki yaşayamamana uzuldum kzuum gercekten keske ayrı olmasaydınız ama umarım kı catlamamıstır istersen ovulasyon al hc mi agrın sızın yok . Bu arada ben günümde çatlamış oldum zaten dediğin gibi yani 14 ya da 15 de yumurtyorum her zaman doktor yanılmamıştır bence de galiba sıvı görüyorlar. Aklıma gelen tek şey şu mantıklı mı sence yıllardır göguslerim çok acıdı belki de gebelik oluşamıyordu progesteron yükselmiyordu. Progesteron dusukken agrı cok olurmus. şimdi belki de döllenme oldu ve o yüzden göğüs uçlarım acımıyor hahaha senaryolar cok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…