9 subat olur canim regl o zaman basladigi icin. Kac gün sürdü reglinKimyasal gebelikten sonra ilk kahverengi lekelenme oldu5 şubatta 4gün sonra 9şubat kanamaya döndü rengi şimdi benim SAT 5 mi 9 Şubatmi ona göre Bat hesaplicam bilemedim
Bence de et canim en fazla testlerin biter yenisini alırsın birsey olmaz.Bugün 17. gün kuzum belki pik olur senin 20’de olmuştu. Geç yumurtlama olabilir ben teste devam ediyorum ama 25’inde yaşadığım ısı düşüşü kafamı karıştırıyor
Olsun kuzum bugünü değerlendirin. Yumurtlamadan önceki sperm tutarsa kız, sonraki tutarsa erkek olur diyorlar ne kadar doğru bilememBence de et canim en fazla testlerin biter yenisini alırsın birsey olmaz.
hadi bakalim sende bi an önce gör yumurtlamayi
Benim de bugun catlamis test yaptim. Dünü degerlendiremedik ama nasip artik.
Dün 4.30 da cıkmış cnm hastane msjda armış ama spam olrak düşmüş oyuzden gece gördüm enabıza geç düşmüş doktorda bugun msj sesli mesj atmış tahlil sonuçları güzel düzenli ilişki düzenli spor folik asit içip hazirana kadsr gebe kalıp gelin olmazsa da kontrle gelin demişBenim de hemogram ve idrar çıkmamış kuzum Çok mu yoğunluk vardı acaba laboratuvarda
İnşallah kuzum toparlar rabbim kimseye yaşatmasın amin kuzum demin bizde kayınvalidemden kötü haber aldık umredıydi kendisi 1 aydır dün mide kanaması geçirmiş bugun gece 1 de uçağı dönüyor kanamayı orda müdahale edip durdurmuş doktor yarın bizde gidecegiz gelir gelmez hastaneye götürecekler tekrar dsha öncede yaşamıştı bakalım ne diycek doktorAy amin kuzum İnşallah cabucak toparlar benimde dualarim o yönde hep
Yaa kiyamam senin yasadiginda benzer birsey aslinda. Allahım yasatmasin. Kendini sakinlestirecek seyler düşünmen lazim iste. Ama o da o an elinde olmuyor cok iyi biliyorumgerçekten bu çağın en sinsi hastaliklarindan birisi. Dedigin gibi o ilaclar insani iyice rahatsiz ediyor. Bide o ilaclara basladiginda birakmasi bir dert. Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah şifa versin
Kötü tüm haberlerden kendini koru sakın sende kuzum. Kendimize ediyoruz ne edersek.
Evet yüksek cnm ama bişey olmaz zaten folikasit depolanan bir vitamin degil oyudden günlük içiyoruz idrarla geri atıyor vücut bana ben demirin içindede var diye önce kırarak yarım kullandedi bir kutu öyle kullandım şimdi sadece demiri kullan demişti tekrar şimdi kullan yarım dedi yine öyle kullanacagö doktora gidince yine sor cnm sanada öyle der büyük ihtimalleBanada folbiol yazdı sağlık ocağı araştırdım da çok ağır bir vitaminmiş oyuzden tereddütte kaldım canım biraz
9 subat tam anlamıyla basladıysa ogunu adet sayman gerekir bence canımKimyasal gebelikten sonra ilk kahverengi lekelenme oldu5 şubatta 4gün sonra 9şubat kanamaya döndü rengi şimdi benim SAT 5 mi 9 Şubatmi ona göre Bat hesaplicam bilemedim
Cnm senin ısıyı unut sen ayakta ölçtügün için hiçbir sey ifade etmyor sen yinede yapmaya devam testiniBugün 17. gün kuzum belki pik olur senin 20’de olmuştu. Geç yumurtlama olabilir ben teste devam ediyorum ama 25’inde yaşadığım ısı düşüşü kafamı karıştırıyor
Sanki pik olmuş gibi duruyor bugun ve yarın degerlendirin benceKızlar sizce yumurtlamis mıyım
Eki Görüntüle 3551766
Canım korkma bişi olmaz bol bol dinlen ilaç kullanma bu süreçte hamileliğin başın da hormonlarından dolayı vücut halsiz düşüp grip görünebiliyormuş.Anladım şimdiiben grip oldum bir de şimdi inşallah bir sorun olmaz çok korkuyorhm
Aynen canım yarın gitcem sorarım yine kullan derse kullanırım ya.Dün 4.30 da cıkmış cnm hastane msjda armış ama spam olrak düşmüş oyuzden gece gördüm enabıza geç düşmüş doktorda bugun msj sesli mesj atmış tahlil sonuçları güzel düzenli ilişki düzenli spor folik asit içip hazirana kadsr gebe kalıp gelin olmazsa da kontrle gelin demiş
İnşallah kuzum toparlar rabbim kimseye yaşatmasın amin kuzum demin bizde kayınvalidemden kötü haber aldık umredıydi kendisi 1 aydır dün mide kanaması geçirmiş bugun gece 1 de uçağı dönüyor kanamayı orda müdahale edip durdurmuş doktor yarın bizde gidecegiz gelir gelmez hastaneye götürecekler tekrar dsha öncede yaşamıştı bakalım ne diycek doktor
Evet yüksek cnm ama bişey olmaz zaten folikasit depolanan bir vitamin degil oyudden günlük içiyoruz idrarla geri atıyor vücut bana ben demirin içindede var diye önce kırarak yarım kullandedi bir kutu öyle kullandım şimdi sadece demiri kullan demişti tekrar şimdi kullan yarım dedi yine öyle kullanacagö doktora gidince yine sor cnm sanada öyle der büyük ihtimalle
9 subat tam anlamıyla basladıysa ogunu adet sayman gerekir bence canım
Tmam cnm git inşallah güzel haberle gelirsinAynen canım yarın gitcem sorarım yine kullan derse kullanırım ya.
Ay inşallah öyledir çok korku var içimde inşallah senin de çok iyi ilerliyordurCanım korkma bişi olmaz bol bol dinlen ilaç kullanma bu süreçte hamileliğin başın da hormonlarından dolayı vücut halsiz düşüp grip görünebiliyormuş.
Bence çatlamış canımKızlar sizce yumurtlamis mıyım
Eki Görüntüle 3551766
9 13 arası 5 gün işaretledim yine 19 birliktelik oldu 20 yumurtladim inşallah tutar yine aynı döngüde mi seyreder acaba aksar mı9 subat olur canim regl o zaman basladigi icin. Kac gün sürdü reglin
Bende grip oldum ya çok halsizim sızliyo vücudum siz hamilemsnz bende varmı belli değil henüz varsada tutunurmu bilemedim grip deyince vücuda virüs giriyo düşüncesi Allah korusunAnladım şimdiiben grip oldum bir de şimdi inşallah bir sorun olmaz çok korkuyorhm
erken öğrendiğimiz için oluyor birazda bu tedirginlik canım korkma hiç bişi olmicakAy inşallah öyledir çok korku var içimde inşallah senin de çok iyi ilerliyordur
Ben de bugün progesteron verdim 13 çıktı bu ne demek bilmiyorum. 22sinde yumurtam catlamisti ovulasyon testine göre senin nasildiKizlar bugun doktora gittim progesteron verdim bakalım ne çıkıcak bhcg de istedim her ne kadar 8 gun varsada reglimebelki çıkar bir umut
Tam tersi degil miydi yaOlsun kuzum bugünü değerlendirin. Yumurtlamadan önceki sperm tutarsa kız, sonraki tutarsa erkek olur diyorlar ne kadar doğru bilemem
Amin canim benim aminnn. Cok sağol.. ay ne diyosun yaaa cok geçmiş olsun kuzuum. Insallah olumsuz birsey demez doktorlar. Tekrarlayan mide kanamasi da olabiliyormus demek ki neler öğreniyoruzİnşallah kuzum toparlar rabbim kimseye yaşatmasın amin kuzum demin bizde kayınvalidemden kötü haber aldık umredıydi kendisi 1 aydır dün mide kanaması geçirmiş bugun gece 1 de uçağı dönüyor kanamayı orda müdahale edip durdurmuş doktor yarın bizde gidecegiz gelir gelmez hastaneye götürecekler tekrar dsha öncede yaşamıştı bakalım ne diycek doktor
İyiyim çok sukur canim bildirim dusmedi bana nedense şimdi girince gördüm ne var ne yok canim nasil gidiyo süreçİyilik sağlık kuzum sen nasılsın
Canim genelde mesela 9 unda tam basladin ya artik yeni döngünün baslangici eger 30 günde bir regl oluyorsan ayin 9u olur. Yani sat 9 şubat olarak devam edeceksin.9 13 arası 5 gün işaretledim yine 19 birliktelik oldu 20 yumurtladim inşallah tutar yine aynı döngüde mi seyreder acaba aksar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?