Bbegım ben 26sı gunduz uzandm 3dk Yumurtlama masajı yaptım dha büyüsün diye. 1saat sonra ınanlmsz agrılarım oldu. O gece de çat diye çatladı. Tesadüf mü bilmiyorum ama faydası oldu sanrm.Hiç hevesim kalmadı bişeye
Canım ben dra gittim bak o msja alıntılıcam senii oku tekrar yazmayayım. Senin bebıs nasll hangi ara büyüdü bukdrr yaaaSelam kizlar nasilsiniz görüşmeyeli ne var ne yok
Bi kimyasal bi de boş gebeligim oldu canım. Yumurta kalitesi için uğraştım sonrasında hepAmin inşallah ya. İlk gebelik mi olucak seninde.
Hiç sıkma canını benim de 26 catladı 25 boş kuzum 24, 26,27 dolu enyakın.Kizlar 26 27 pik oldu bugun yani 28 i catlama oldu.
25-26 degerlendirdik 27 degerlendirme olmadi. Bide bugun degerlendiririm, dünü degerlendirmemis olmam modumu düşürsün mü ne diyorsunuzz
Şu an 8haftalik ama burda 9 gösteriyor neden seCanım ben dra gittim bak o msja alıntılıcam senii oku tekrar yazmayayım. Senin bebıs nasll hangi ara büyüdü bukdrr yaaa
Yap canimCanım ben dra gittim bak o msja alıntılıcam senii oku tekrar yazmayayım. Senin bebıs nasll hangi ara büyüdü bukdrr yaaa
Arkadaşlarım yumurtam çatlamış çok şükür umarım dün akşam çatladı diye anlamışımdır yoksa sadece bir tane pazartesi günkü ilişki var elde bir de dün o da denk geldiyse ama gece çatladıysa bugun ve yarın da değerlendireceğim ben yine de. doktordan çok memnun kaldım kan ve idrar tahlili istedi sıfırdan vitaminlerine kadar bakacağım dedi salı günü sonuçlar için gel bir planlama yapalım dedi adet olursam 3.günü hormon testi yapacakmış daha sonra rahim filmi yalnız şöyle bir şey var buradaki araştırmada rahim filmi yok en yakın şehirde ve özelde. varmış doktor bile şaşırdı doktorun yeni görev yeri burası Ben her şeyi getirdiğim gibi rahim filmini de buraya getirrim Sen merak etme salı günü konuşuruz dedi sanırım benim için yapacak bu işlemi hatta sekretere dönüp dedi ki bu çok basit bir işlem ya birz sıvıa veriliyor o kadar neden yok Ne kadar saçma falan dediçok şükür takibimi yapacak güzel bir doktor buldum kadın o kadar pozitif ki Bence ben yanılmadım dün gece çatladı benim Çünkü ısım da bugün arttı ya . Bu arada ısı olayında yumurta kaybolunca yükselir diye bir şey yokmuş her zaman yani daha yumurta yaşarken de vücut ısısı yükselebilirmiş progesteron miktarına bağlı aklınızda olsun hala çok ağrım var bayağı sıvı gördü.sadece az ilişki var bugüne kadar daha iki tane var ona üzülüyorum hangisi denk gelirse bilmiyorum yani. İnşallah çatlamasını bekleyen bütün arkadaşlarım sağlıkla yumurtamız çatlasın ve gebelik oluşsun bu ay hepimiz güzel haberleri alalm bu ıslemlere gerek kalmadan yormadan bizi
Ayy hadi butun tahlillerin guzel cikar inşallah hayirli haberlerini bekliyorum canim belki ramazan bayrami hediyesi verirsin eşine
Amacım d.gnu hedysı vermekti ama ben 31 çekiyor sandım Şubat'ı unutup hahahah. Kuzum ferritin yerlerde. D vit de düşüktü ılacla ble cıkmamıs. Adette de 3. Gunu yapacak tabi umarm yapamazAyy hadi butun tahlillerin guzel cikar inşallah hayirli haberlerini bekliyorum canim belki ramazan bayrami hediyesi verirsin eşine
Sen yine degerlendir boşa gtmesinAmacım d.gnu hedysı vermekti ama ben 31 çekiyor sandım Şubat'ı unutup hahahah. Kuzum ferritin yerlerde. D vit de düşüktü ılacla ble cıkmamıs. Adette de 3. Gunu yapacak tabi umarm yapamazya benm 26sı catladı gece. Bugün çok üşeniyorum 2 gun oldu. Acaba yumurta yasıyor mudur dollenmedyse. Nasl zoruma gidiyor ilişki çook kararszm
Bence çatlama olmuştur senin artık. İnşallah tutmuştur artık test için gün sayma vakti. Kilo aldırmaması da çok önemli benim için o yüzden balık yağını kullanmamAnladim canim sen daha iyi bilirsin tabiyanlis hatirladim demek ki ben sanki catlamam oldu yazmistin diye hatirladim seni.
Kuzu omega 3 yumurta destekcisi direkt. Valla kullandigimiz vitaminlerin tamami istah acıyor ben ozellikle balik yagi acti mi bilmiyorumama kili aldirdigi bir gercek. Eczacim var da mesela vucudun kesinlikle almasi gereken bir takviye oldugunu söylemişti balık yağı icin.
Kuzum dün degerlendirme yapmadim dün de pikti. Ama önceki gün ilk pik oldugunda degerlendirdim. Bir de bugun degerlendiririm belki. Henuz testimi yapmadim bakalim ne cikicak catlama oldu mu merak ediyorum
İnşallah kuzum öyleymiş yok cnm 2 saatlik mesafe ödel araçla 1.1.5 saate varıyoruz amin cnmAmin canim benim aminnn. Cok sağol.. ay ne diyosun yaaa cok geçmiş olsun kuzuum. Insallah olumsuz birsey demez doktorlar. Tekrarlayan mide kanamasi da olabiliyormus demek ki neler öğreniyoruz
Cok gecmis olsun canim uzakta mi sana. Allahım herkese hepimize saglik versin inşallah
İyi cnm dün bende tekrar doktora gittim tekrsr tahlil ysptı alttan baktı bu ay 2 yumurtam olmuş biri cstlamış biride çatlamamis kist olmuş ama sorun yok dedi soldada yeni döngüye 2 tane kaliteli yumurtan var haftada 3 gün düzenli ilişki yürüyüş brazda kilo ver dedi gebelige engel hiçbir sorun yokmuş cok şükür tahlil sonuçlarımda güzel çıktı hazirana düzenli ilişki yaşa hiçbirsey takip etme dedi zaten bnde artık bakmak istemyordum sigarıya bırak tamamen dedi hazirana kadarda gebelik olmazsa eşine bakacagım ona göre ilerliycez dedi hazirana kdar saldım gitti vala hayırlısı olsun ya nasip nezmansa ozman gelicek bebislerimiz zorlamayla takip etmeyle gelmyor malesefİyiyim çok sukur canim bildirim dusmedi bana nedense şimdi girince gördüm ne var ne yok canim nasil gidiyo süreç
Belkide olablir cnm evet istemesede sen yaptırmak istiyorum de yinede memsundan bu doktorla hep devam et cnmHadi inşallah şifa olsun canım benim. Ben de özeldeki doktora yorumlattım ya Demir kullanacağım d vitamini devam salı günü de bu doktora göstereceğim herkes benim gittiğim kadına randevu almaya çalışıyor çok zor bulunuyormuş bana talep üzerine düşmüştü ya var ya burada bir tane özel hastane var adam gibi doktor yok bu kadına herkes gidiyor özeli bırakıp gidiyorlar. Biraz daha gideyim ınstagram'ı açık oradan da mesaj atıp soracağım. Kuzum sen bana demiştin ya 21 gün oluyorsa progesteron baktır salı günü sonuç baktıracağım gün 21. gün oluyor mutlaka bunu teklif edeceğim. Belki de kendisi söyler Çünkü o gün döngümü sormuştu acaba o yüzden mi salı günü çağırdı ya
Bugunde degerlendir bnce gayet yeterli cnm inşallah tutar buay kuzum sakın bnları düşünme artık oyalnacak birşeyler bul kendineKizlar 26 27 pik oldu bugun yani 28 i catlama oldu.
25-26 degerlendirdik 27 degerlendirme olmadi. Bide bugun degerlendiririm, dünü degerlendirmemis olmam modumu düşürsün mü ne diyorsunuzz
Yarın sabah yapıyım bari kuzumBbegım ben 26sı gunduz uzandm 3dk Yumurtlama masajı yaptım dha büyüsün diye. 1saat sonra ınanlmsz agrılarım oldu. O gece de çat diye çatladı. Tesadüf mü bilmiyorum ama faydası oldu sanrm.
Canim cokta zorlama yarin yine olur birliktelik olmazsa. Sart degil ya. Catlaman olmus zaten. 24 saat yasiyormus catlamis yumurta ya en fazla. O nedenle bence kendini kasma.Kızlar yumurtam 26 şubat gecesi çatladı. 20, 24,26,27 Mart'ta ilişki oldu. Hala akıntım var batma vs. Çok halsizim yorgunum eşim de öyle muhtemelen o da ilişki yapmasak diyor içinden. Ay yumurta duruyor mudur acaba. Hiçhalim yok. Sizce rıske atmayop bu gün de mi degerlendrsem gözümde büyüyor gerçekten ya
Insallah benimki de seninki de tutar kuzum degerlendirmelerimiz bosa gitmezHiç sıkma canını benim de 26 catladı 25 boş kuzum 24, 26,27 dolu enyakın.Benm de bugünden hevesmhalim yok napayım yaa 2 gun oldu catlama. Sen bugun veyarn yap. Ozmaan ben de bugün yapmam lazm glb cunku 26sı gece 12de çatladı resmen
Cnm zwten artık 24 saati doldurdu ilişkinde gayet yeterli zorunlu ilişki yasama bence doktor bana haftada 3 defa ilişki döllenme için yeterli dedi ama yinede istiyorsan tercih senin cnmKızlar yumurtam 26 şubat gecesi çatladı. 20, 24,26,27 Mart'ta ilişki oldu. Hala akıntım var batma vs. Çok halsizim yorgunum eşim de öyle muhtemelen o da ilişki yapmasak diyor içinden. Ay yumurta duruyor mudur acaba. Hiçhalim yok. Sizce rıske atmayop bu gün de mi degerlendrsem gözümde büyüyor gerçekten ya
İnşallah canım yaCanim genelde mesela 9 unda tam basladin ya artik yeni döngünün baslangici eger 30 günde bir regl oluyorsan ayin 9u olur. Yani sat 9 şubat olarak devam edeceksin.
Bazen öne gelme olabiliyor ama gebelik kaybinda. Ben yasadim mesela 28 güne düşmüştü gecen ay reglim.
Insallah tutar canimbende 2 gün pik gördüm mesela ilk günü degerlendirdim 2
Günü degerlendirmedim. Bugunde catlama gördüm testte bakalim bugünü de degerlendiririz. İnşallah tutar
Offf yanyana gelene dek uykudan geberdim kuzum. Ama zorunlu gb olmadı Allah'tanCnm zwten artık 24 saati doldurdu ilişkinde gayet yeterli zorunlu ilişki yasama bence doktor bana haftada 3 defa ilişki döllenme için yeterli dedi ama yinede istiyorsan tercih senin cnm
Aminnn amin aminnn. Çatlamada Senin de rahim için ağrıyor mu kuzumm. Anneciğine bir torun gelsin bütün üzüntüsü gitsinn bu mübarek gecede duamdır. Yanayakıla isteyen babylove kulunu görsün Allah'ımCanim cokta zorlama yarin yine olur birliktelik olmazsa. Sart degil ya. Catlaman olmus zaten. 24 saat yasiyormus catlamis yumurta ya en fazla. O nedenle bence kendini kasma.
Insallah benimki de seninki de tutar kuzum degerlendirmelerimiz bosa gitmezbu ay o güzel müjdeleri aliriz da bebislerimiz bize gelir. Bende duruma göre yarin da belki degerlendiririm sonrasi serbest birakirim. Çünkü bugun 5 6 gibi fln yaptim testi catlamisti. Muhtemelen saat 12 1 gibi catladi o ara baya agri hissetmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?