2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hiç hevesim kalmadı bişeye
Bbegım ben 26sı gunduz uzandm 3dk Yumurtlama masajı yaptım dha büyüsün diye. 1saat sonra ınanlmsz agrılarım oldu. O gece de çat diye çatladı. Tesadüf mü bilmiyorum ama faydası oldu sanrm.

Kizlar 26 27 pik oldu bugun yani 28 i catlama oldu.
25-26 degerlendirdik 27 degerlendirme olmadi. Bide bugun degerlendiririm, dünü degerlendirmemis olmam modumu düşürsün mü ne diyorsunuzz
Hiç sıkma canını benim de 26 catladı 25 boş kuzum 24, 26,27 dolu enyakın. Benm de bugünden hevesmhalim yok napayım yaa 2 gun oldu catlama. Sen bugun veyarn yap. Ozmaan ben de bugün yapmam lazm glb cunku 26sı gece 12de çatladı resmen

eylulesma

Ayy hadi butun tahlillerin guzel cikar inşallah hayirli haberlerini bekliyorum canim belki ramazan bayrami hediyesi verirsin eşine
Amacım d.gnu hedysı vermekti ama ben 31 çekiyor sandım Şubat'ı unutup hahahah. Kuzum ferritin yerlerde. D vit de düşüktü ılacla ble cıkmamıs. Adette de 3. Gunu yapacak tabi umarm yapamaz ya benm 26sı catladı gece. Bugün çok üşeniyorum 2 gun oldu. Acaba yumurta yasıyor mudur dollenmedyse. Nasl zoruma gidiyor ilişki çook kararszm

Sen yine degerlendir boşa gtmesin az cok deme boş geçme niye dusmus diger degerlerin canim d vitamini testtrlu bayanlarda hep dusuyor ztn benim yaş kis dusuk hep

Bence çatlama olmuştur senin artık. İnşallah tutmuştur artık test için gün sayma vakti. Kilo aldırmaması da çok önemli benim için o yüzden balık yağını kullanmam

İnşallah kuzum öyleymiş yok cnm 2 saatlik mesafe ödel araçla 1.1.5 saate varıyoruz amin cnm
İyiyim çok sukur canim bildirim dusmedi bana nedense şimdi girince gördüm ne var ne yok canim nasil gidiyo süreç
İyi cnm dün bende tekrar doktora gittim tekrsr tahlil ysptı alttan baktı bu ay 2 yumurtam olmuş biri cstlamış biride çatlamamis kist olmuş ama sorun yok dedi soldada yeni döngüye 2 tane kaliteli yumurtan var haftada 3 gün düzenli ilişki yürüyüş brazda kilo ver dedi gebelige engel hiçbir sorun yokmuş cok şükür tahlil sonuçlarımda güzel çıktı hazirana düzenli ilişki yaşa hiçbirsey takip etme dedi zaten bnde artık bakmak istemyordum sigarıya bırak tamamen dedi hazirana kadarda gebelik olmazsa eşine bakacagım ona göre ilerliycez dedi hazirana kdar saldım gitti vala hayırlısı olsun ya nasip nezmansa ozman gelicek bebislerimiz zorlamayla takip etmeyle gelmyor malesef
Belkide olablir cnm evet istemesede sen yaptırmak istiyorum de yinede memsundan bu doktorla hep devam et cnm
Kizlar 26 27 pik oldu bugun yani 28 i catlama oldu.
25-26 degerlendirdik 27 degerlendirme olmadi. Bide bugun degerlendiririm, dünü degerlendirmemis olmam modumu düşürsün mü ne diyorsunuzz
Bugunde degerlendir bnce gayet yeterli cnm inşallah tutar buay kuzum sakın bnları düşünme artık oyalnacak birşeyler bul kendine

Canim cokta zorlama yarin yine olur birliktelik olmazsa. Sart degil ya. Catlaman olmus zaten. 24 saat yasiyormus catlamis yumurta ya en fazla. O nedenle bence kendini kasma.
Insallah benimki de seninki de tutar kuzum degerlendirmelerimiz bosa gitmez bu ay o güzel müjdeleri aliriz da bebislerimiz bize gelir. Bende duruma göre yarin da belki degerlendiririm sonrasi serbest birakirim. Çünkü bugun 5 6 gibi fln yaptim testi catlamisti. Muhtemelen saat 12 1 gibi catladi o ara baya agri hissetmistim.

Cnm zwten artık 24 saati doldurdu ilişkinde gayet yeterli zorunlu ilişki yasama bence doktor bana haftada 3 defa ilişki döllenme için yeterli dedi ama yinede istiyorsan tercih senin cnm

İnşallah canım ya

Cnm zwten artık 24 saati doldurdu ilişkinde gayet yeterli zorunlu ilişki yasama bence doktor bana haftada 3 defa ilişki döllenme için yeterli dedi ama yinede istiyorsan tercih senin cnm
Offf yanyana gelene dek uykudan geberdim kuzum. Ama zorunlu gb olmadı Allah'tan yeter artık. Bu ay son cidden son bu direniş. Mart kedileri gibi olduk bu nedir yeaaaa

Yumurtlama masajı nasıl yapılıyor benim çatlamadı daha bir türlü. Belirtim de yok. Bugünü değerlendirdim yine de. Gündüz havuç yedim 1 tane şimdi yine mi yesem

Merhaba! Herkes kendi yolculuğunu yaşıyor şu hayatta. Ben de aranıza katılmak istedim. 2020 yılında ilk çocuğumu dünyaya getirdim. Ellerinizden öper şimdi beş yaşına girecek. İkinci bir çocuğumuz olsun istiyoruz uzun zamandır ve neredeyse hiç korunmadık ama çok takılmadık da. Geçen ağustos ayında erken dönemde hamilelik fark ettim ancak kimyasal gebelik olduğu ortaya çıktı ve 2 ay gibi bir zamanda süreç kendiliğinden sonlandı. Geçen ay rahim filmi çektirdim bir sorun gözükmedi. Amh ise 0.039 çıktı. Seconded infertil dendi. Takipli olduğum doktor tüp bebek yaptır dedi. Ben de farklı bir doktor görüşü de almak istedim. Adetimin 11. Gününde muayenemde vajinal ultrasonda yumurtalıklarımı kontrol etti ve oluştuklarını 14mm olduklarını söyledi bir hafta sonra tekrar gelmemi ve bu süreçte gün aşırı birliktelik önerdi. Tekrar muayeneye gittiğimde yumurtaların çatladığını, test için adeti bekleyeceğimizi söyledi. Ama maalesef bugün regl oldum. Kist vs bir sorun yok, yumurtalarda bir sorun yok ama Allah nasip etmiyor. Yeni doktorum tüp bebek için acele etme daha altı ay önce hamile kalmışsın demek ki kalabiliyorsun dedi. İçim rahatladı açıkçası. Bugün kendisi ile görüştüm adetin beşinci günü başlayacağım bir ilaç yazacağını söyledi. Buraya bir günce olsun diye yazmak istedim. Belki mutlu belki mutsuz bir hikaye olur bilmiyorum ama paylaşmak istedim.

Allah isteyen herkese nasip etsin, olanlara da sağlık ve sıhhat versin.

Aminnn amin aminnn. Çatlamada Senin de rahim için ağrıyor mu kuzumm. Anneciğine bir torun gelsin bütün üzüntüsü gitsinn bu mübarek gecede duamdır. Yanayakıla isteyen babylove kulunu görsün Allah'ım. Vee tüm arkadaşlarımı. (Ya benim libido Allah'tan baskın geldı. Sızın msjları görünce tüh uyusaydım da dmedim değil. Ama ınsan şu bataga düşünce yemin olsun ki birinden dürtülmeyi bekliyor yap ya da yapma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…