2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hadi inşallah şifa olsun canım benim. Ben de özeldeki doktora yorumlattım ya Demir kullanacağım d vitamini devam salı günü de bu doktora göstereceğim herkes benim gittiğim kadına randevu almaya çalışıyor çok zor bulunuyormuş bana talep üzerine düşmüştü ya var ya burada bir tane özel hastane var adam gibi doktor yok bu kadına herkes gidiyor özeli bırakıp gidiyorlar. Biraz daha gideyim ınstagram'ı açık oradan da mesaj atıp soracağım. Kuzum sen bana demiştin ya 21 gün oluyorsa progesteron baktır salı günü sonuç baktıracağım gün 21. gün oluyor mutlaka bunu teklif edeceğim. Belki de kendisi söyler Çünkü o gün döngümü sormuştu acaba o yüzden mi salı günü çağırdı ya

Aynen inşallah canım benim. 3-4 aydır deniyorum iki aydır ovulasyon testiyle bakıyorum umarım tutar. Heycanla bekliyorum bakalım isteyen herkese versin Rabbim inşallah
İnşallah canım uzun zamandan sonra ilk kez bi yumurtlama ağrısı ve akıntısı yaşadım. Allah herkese sagliklisiyla hayırlısıyla nasip etsin

Kizlar 26 27 pik oldu bugun yani 28 i catlama oldu.
25-26 degerlendirdik 27 degerlendirme olmadi. Bide bugun degerlendiririm, dünü degerlendirmemis olmam modumu düşürsün mü ne diyorsunuzz

Kizlar 26 27 pik oldu bugun yani 28 i catlama oldu.
25-26 degerlendirdik 27 degerlendirme olmadi. Bide bugun degerlendiririm, dünü degerlendirmemis olmam modumu düşürsün mü ne diyorsunuzz
Hayir canım bence normal hergun ust uste yapınca sperm kalitesi dusuyo bir gun ara vermen iyi olmus bence.

Hayir canım bence normal hergun ust uste yapınca sperm kalitesi dusuyo bir gun ara vermen iyi olmus bence.
Ay öyle mi diyorsun canim yaa. Bende dün degerlendirmedik diye acaba yanlis mi yaptik diye düşünüyorum. Üst üste bide sperm miktarı da haliyle azalir o da geliyor aklima

Tam tersi degil miydi ya
Ay yeter ki tutsun Allahım sağlıkla nasip etsin de kızım da yok oğlum da ikisine de deli gibi sevinirimm
Valla bakalim bugünü değerlendiririz insallah bebis gelir bu ay.
Havuç kemiriyorum ben de ya

Ay öyle mi diyorsun canim yaa. Bende dün degerlendirmedik diye acaba yanlis mi yaptik diye düşünüyorum. Üst üste bide sperm miktarı da haliyle azalir o da geliyor aklima
Aynen bence dogru yapmissin spermler 3 gun yasayabiliyor oncesindeki 2 iliski gayet yeterli birde catlamadan sonrada olmus bence iyi yani

Havuç kemiriyorum ben de ya
Kuzum 1 yumurtlama masaji 2 incirrrr. Incir de yer. O da yumurtayi büyütüyor. Havuç da faydali tabiki ama sanki catlamaya daha faydasi var gibi. Ama yine de yeee. Ay neyseki faydali ve kilo aldirmayan birsey ben 2 3 günde yarim kilodan fazla yemisimdir havuc

Aynen bence dogru yapmissin spermler 3 gun yasayabiliyor oncesindeki 2 iliski gayet yeterli birde catlamadan sonrada olmus bence iyi yani
Ay insallah bu ay tuttururuzz 14 gün beklemek lazim simdi
Ya en azindan iliski yaşamak zorunda hissetmiyor insan keyfimize kaliyor ya burdan sonrasi o güzel

Of incirden nefreeet. Masaj da yapmak istemiyorum havuçta yemek istemiyorum

Of incirden nefreeet. Masaj da yapmak istemiyorum havuçta yemek istemiyorum
Ay incir sevilmez miii kaynatip suyunu icseydin barii varsa evde.
Masaji da hafif ve yumusak yap incitmeden. Hadi yap masajini kalkta 3 5 dakika birsey zaten üşenmeee. O yumurtalar büyüyecek

erken öğrendiğimiz için oluyor birazda bu tedirginlik canım korkma hiç bişi olmicak beyaz akıntım çok yoğunlaştı bu aralar senin de öyle mi
Yok canım benim akıntım da yok ben o yüzden de umutsuzluğa kapıldım. Belirtiler gitti grip de olunca pek umudum kalmadı ama hala dua ediyorum

Kızlar yumurtam 26 şubat gecesi çatladı. 20, 24,26,27 Mart'ta ilişki oldu. Hala akıntım var batma vs. Çok halsizim yorgunum eşim de öyle muhtemelen o da ilişki yapmasak diyor içinden. Ay yumurta duruyor mudur acaba. Hiçhalim yok. Sizce rıske atmayop bu gün de mi degerlendrsem gözümde büyüyor gerçekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…