- 25 Mayıs 2016
- 240
- 111
- 103
- 34
Benimde çatlama 22 si canımBen de bugün progesteron verdim 13 çıktı bu ne demek bilmiyorum. 22sinde yumurtam catlamisti ovulasyon testine göre senin nasildi
Hadi hayırlısı bakalım gebe kalırsak artık beraber dogururuzBenimde çatlama 22 si canımhafta sonu almıyolar diye bugünden verdim canım 11.35 çikti. Aynı gün çatlamışız
Hadi inşallah şifa olsun canım benim. Ben de özeldeki doktora yorumlattım ya Demir kullanacağım d vitamini devam salı günü de bu doktora göstereceğim herkes benim gittiğim kadına randevu almaya çalışıyor çok zor bulunuyormuş bana talep üzerine düşmüştü ya var ya burada bir tane özel hastane var adam gibi doktor yok bu kadına herkes gidiyor özeli bırakıp gidiyorlar. Biraz daha gideyim ınstagram'ı açık oradan da mesaj atıp soracağım. Kuzum sen bana demiştin ya 21 gün oluyorsa progesteron baktır salı günü sonuç baktıracağım gün 21. gün oluyor mutlaka bunu teklif edeceğim. Belki de kendisi söyler Çünkü o gün döngümü sormuştu acaba o yüzden mi salı günü çağırdı yaDün 4.30 da cıkmış cnm hastane msjda armış ama spam olrak düşmüş oyuzden gece gördüm enabıza geç düşmüş doktorda bugun msj sesli mesj atmış tahlil sonuçları güzel düzenli ilişki düzenli spor folik asit içip hazirana kadsr gebe kalıp gelin olmazsa da kontrle gelin demiş
İnşallah kuzum toparlar rabbim kimseye yaşatmasın amin kuzum demin bizde kayınvalidemden kötü haber aldık umredıydi kendisi 1 aydır dün mide kanaması geçirmiş bugun gece 1 de uçağı dönüyor kanamayı orda müdahale edip durdurmuş doktor yarın bizde gidecegiz gelir gelmez hastaneye götürecekler tekrar dsha öncede yaşamıştı bakalım ne diycek doktor
Evet yüksek cnm ama bişey olmaz zaten folikasit depolanan bir vitamin degil oyudden günlük içiyoruz idrarla geri atıyor vücut bana ben demirin içindede var diye önce kırarak yarım kullandedi bir kutu öyle kullandım şimdi sadece demiri kullan demişti tekrar şimdi kullan yarım dedi yine öyle kullanacagö doktora gidince yine sor cnm sanada öyle der büyük ihtimalle
9 subat tam anlamıyla basladıysa ogunu adet sayman gerekir bence canım
AynenHadi hayırlısı bakalım gebe kalırsak artık beraber dogururuz
İnşallah canım uzun zamandan sonra ilk kez bi yumurtlama ağrısı ve akıntısı yaşadım. Allah herkese sagliklisiyla hayırlısıyla nasip etsinAyneninşallah canım benim. 3-4 aydır deniyorum iki aydır ovulasyon testiyle bakıyorum umarım tutar. Heycanla bekliyorum bakalım isteyen herkese versin Rabbim inşallah
İnşallah canım uzun zamandan sonra ilk kez bi yumurtlama ağrısı ve akıntısı yaşadım. Allah herkese sagliklisiyla hayırlısıyla nasip etsin
Hayir canım bence normal hergun ust uste yapınca sperm kalitesi dusuyo bir gun ara vermen iyi olmus bence.Kizlar 26 27 pik oldu bugun yani 28 i catlama oldu.
25-26 degerlendirdik 27 degerlendirme olmadi. Bide bugun degerlendiririm, dünü degerlendirmemis olmam modumu düşürsün mü ne diyorsunuzz
Ay öyle mi diyorsun canim yaa. Bende dün degerlendirmedik diye acaba yanlis mi yaptik diye düşünüyorum. Üst üste bide sperm miktarı da haliyle azalir o da geliyor aklimaHayir canım bence normal hergun ust uste yapınca sperm kalitesi dusuyo bir gun ara vermen iyi olmus bence.
Havuç kemiriyorum ben de yaTam tersi degil miydi ya
Ay yeter ki tutsun Allahım sağlıkla nasip etsin de kızım da yok oğlum da ikisine de deli gibi sevinirimm
Valla bakalim bugünü değerlendiririz insallah bebis gelir bu ay.
Aynen bence dogru yapmissin spermler 3 gun yasayabiliyor oncesindeki 2 iliski gayet yeterli birde catlamadan sonrada olmus bence iyi yaniAy öyle mi diyorsun canim yaa. Bende dün degerlendirmedik diye acaba yanlis mi yaptik diye düşünüyorum. Üst üste bide sperm miktarı da haliyle azalir o da geliyor aklima
Kuzum 1 yumurtlama masaji 2 incirrrr. Incir de yer. O da yumurtayi büyütüyor. Havuç da faydali tabiki ama sanki catlamaya daha faydasi var gibi. Ama yine de yeee. Ay neyseki faydali ve kilo aldirmayan birseyHavuç kemiriyorum ben de ya
Ay insallah bu ay tuttururuzzAynen bence dogru yapmissin spermler 3 gun yasayabiliyor oncesindeki 2 iliski gayet yeterli birde catlamadan sonrada olmus bence iyi yani
Of incirden nefreeet. Masaj da yapmak istemiyorum havuçta yemek istemiyorumKuzum 1 yumurtlama masaji 2 incirrrr. Incir de yer. O da yumurtayi büyütüyor. Havuç da faydali tabiki ama sanki catlamaya daha faydasi var gibi. Ama yine de yeee. Ay neyseki faydali ve kilo aldirmayan birseyben 2 3 günde yarim kilodan fazla yemisimdir havuc
Ay incir sevilmez miiiOf incirden nefreeet. Masaj da yapmak istemiyorum havuçta yemek istemiyorum
Evet canım o yüzden korkuyorum bende ama hayırlısıBende grip oldum ya çok halsizim sızliyo vücudum siz hamilemsnz bende varmı belli değil henüz varsada tutunurmu bilemedim grip deyince vücuda virüs giriyo düşüncesi Allah korusun
Yok canım benim akıntım da yok ben o yüzden de umutsuzluğa kapıldım. Belirtiler gitti grip de olunca pek umudum kalmadı ama hala dua ediyorumerken öğrendiğimiz için oluyor birazda bu tedirginlik canım korkma hiç bişi olmicakbeyaz akıntım çok yoğunlaştı bu aralar senin de öyle mi
Hiç hevesim kalmadı bişeyeAy incir sevilmez miiikaynatip suyunu icseydin barii varsa evde.
Masaji da hafif ve yumusak yap incitmeden. Hadi yap masajini kalkta 3 5 dakika birsey zaten üşenmeee. O yumurtalar büyüyecek
Enerjini topla kuzum bize de anne baba olmak nasip olacak. Insanin kodu bir düşüyor evet amaHiç hevesim kalmadı bişeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?