• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim sen bence gidebiliyorsan birde devlete git derim. Kac yillik evliydin ? Aşılama ile direkt basla vakit kaybetme. Senin degerlerinden dolayi sana belki hemen igne ile baslarlar tedaviye. Daha iyi olur. Sonrasinda da devlette t.bebek denersin. Benim sana tavsiyem.
Bosuna yumurta takibi ile vakit kaybetme. Karar senin tabi
Pazartesi gününe randevu buldum kuzum şehir hastanesine gidicem. Zaten özelde gittiğim kendi doktorum da 6 ay süre verdi sonrasına bakıcaz dedi. Hem yumurtlamış mıyım bakar hem de amh testi isticem tekrar. 1 buçuk yıllık evliyim daha. Bu hormon testleri progesteron vs aç karnına mı yapılması lazım? 17:30'da randevum

Çıktıı😂 negatif ama progesteronum normal cikmis kizlar galiba 😊 hayirlisi artik bi 4 gune test yaparim cikmazsa daha da dönmez.
bu sonuc zaten henüz dogrulugu olan bir sonuc degil biliyorsun canim😄
Progesteronun iyi sanki benimki kac cikmisti hic hatırlamıyorum yaa. Sen miydin demistin lekelenmelerden dolayi Progesteron düşük galiba diye ?

Progesteronun iyi sanki benimki kac cikmisti hic hatırlamıyorum yaa. Sen miydin demistin lekelenmelerden dolayi Progesteron düşük galiba diye ?
Bu testler için belirli bir gün olmalı mı mesela adetin 3. günü gibi kuzum?

Pazartesi gününe randevu buldum kuzum şehir hastanesine gidicem. Zaten özelde gittiğim kendi doktorum da 6 ay süre verdi sonrasına bakıcaz dedi. Hem yumurtlamış mıyım bakar hem de amh testi isticem tekrar. 1 buçuk yıllık evliyim daha. Bu hormon testleri progesteron vs aç karnına mı yapılması lazım? 17:30'da randevum
Hormonlara aç karna bakiliyor kuzum yanlis hatirlamiyorsam. Yakinlarda veren arkadaslr bi cevaplasın. Ama sanki aç istiyordu dr özellikle öyle hatirliyorum.
Bence şehir hastanesine git zaten kuzum. Orda asilama yaparlar sonra t.bebege geçtiğinde daha az ücret ödeniyor orada.

Aynen canım internetteki sonuca gore normal yani 5-20 arasi normalmis

Canim hormonlar icin lh fsh amh falan reglin 2 veya 3.günü gitmen gerekiyor. Progesteron icinde reglin 21.günü gidiliyor.
Aslında progesteron yumurtlamadan sonra 7.gun bakılıyor cunku o zaman pik oluyor 21.gün 28 gunde adet olanlar icin 14.gun yumurtlama oluyo 7 ekleyince 21. Yumurtlamaya gore gitmek gerekiyor aslinda.

Sıkıntı yok o zaman kuzu akışına birak. Zaten tahlilleri yaptirip sorun olmadigini bilerek ilerlemek bir cogumuza yeter ama biz kuyu gibi eşiyoruz sorun arar gibi😄
Aynen ya bende o sorun var kendi kendime sorun cozmeye calisiyorum. İnsan biran once olsun istiyor. Belkide eşimin spermlerde sorun var onada bakılacak daha. Hsg de çekilecek bu ay hayırlısı bakalım.

Aslında progesteron yumurtlamadan sonra 7.gun bakılıyor cunku o zaman pik oluyor 21.gün 28 gunde adet olanlar icin 14.gun yumurtlama oluyo 7 ekleyince 21. Yumurtlamaya gore gitmek gerekiyor aslinda.
Benim gittigim dr reglden 4 gün önce ver demisti mesela progesteron icin kan. Ama genelde gruptakiler 28 30 günlük döngüye sahip ve dr.a gittiginde de 21.gün gel diyor sende regl gunlerini soylediginde o belirliyor gününü.

Aynen ya bende o sorun var kendi kendime sorun cozmeye calisiyorum. İnsan biran once olsun istiyor. Belkide eşimin spermlerde sorun var onada bakılacak daha. Hsg de çekilecek bu ay hayırlısı bakalım.
Hsg den önce eşin test versin canim. En son sen hsg cektir ayni gün bakiyor dr genelde hsgye çünkü. Tüm sonuclarin elinde olur dr guzelce hepsini yorumlar. Surekli kendinde bir sey arama gayet saglikliyiz hepimiz 😍

Benim gittigim dr reglden 4 gün önce ver demisti mesela progesteron icin kan. Ama genelde gruptakiler 28 30 günlük döngüye sahip ve dr.a gittiginde de 21.gün gel diyor sende regl gunlerini soylediginde o belirliyor gününü.
Bakalım 17:30’da randevum benim muhtemelen o gün test yapamaz o zaman randevu bulmak çok zor devlette. O söyler zaten şu gün gel diye belki imza kaşeyle kağıt verir de test için gelirim o günlerde sadece kuzum çok sağol. Amh’ı ben normal bi günde yaptırmıştım onu tekrar isterim en kötü

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Pik olmadan azaldı. Anlam veremedim. İlk defa mı test yapıyorsun?
Kızlar benim mesela bi silik bi fazla çıkıp sonra bi anda pik oluyor. Kendinizi şartlandırmayın pik görene kadar yapın bence
Merhaba kızlar. 3 gündür ovulasyon takibi yapıyorum. Hsg çektirdim kaçırmak istemiyorum. Bugün yaptığım test daha silik gibi geldi. Daha tam pik olmadan geri mi azaldı anlayamadım. Dün yaptığım bugünden daha koyu gibiydi. Bakar mısınız.
Kızlar benim mesela bi silik bi fazla çıkıp sonra bi anda pik oluyor. Kendinizi şartlandırmayın pik görene kadar yapın bence

Bakalım 17:30’da randevum benim muhtemelen o gün test yapamaz o zaman randevu bulmak çok zor devlette. O söyler zaten şu gün gel diye belki imza kaşeyle kağıt verir de test için gelirim o günlerde sadece kuzum çok sağol. Amh’ı ben normal bi günde yaptırmıştım onu tekrar isterim en kötü
Bir gidip görünmüş olursun canim en azindan insallah güzel haberlerle gelirsin. Rica ederim kuzum 💗

Kimyasal gebelikten sonra ilk kahverengi lekelenme oldu5 şubatta 4gün sonra 9şubat kanamaya döndü rengi şimdi benim SAT 5 mi 9 Şubatmi ona göre Bat hesaplicam bilemedim🫣

Bir gidip görünmüş olursun canim en azindan insallah güzel haberlerle gelirsin. Rica ederim kuzum 💗
Bugün 17. gün kuzum belki pik olur senin 20’de olmuştu. Geç yumurtlama olabilir ben teste devam ediyorum ama 25’inde yaşadığım ısı düşüşü kafamı karıştırıyor

Back