2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

ben hocayla hiç konusmadım ki mesela almak için konusmam mı gerek instagramdan bakıyorum kim ne ile hamile kaldıysa onu alıyım diyorum

Canim iste o degerler yumurta kaliteni gösteriyor. Yüksek oldukca kalite artmis oluyor.
Pek bilmiyorum devletle uni hastanesi farkediyor mu canim. Dosyan varsa onunla gidersin develte.
Canim yumurta takibinde ilac kullandin ya klomen letu femara vs onlari belki sayar dr direkt gonal f e gecer. Ama saymazsa da o ilaclari deneyip yeniden ,ondan sonra igne ile tedaviye baslar.

3 marta pik yazmışsın ama canım nasıl 2 mart gecesi çatlamış olacak. Bence bugün değerlendir

Kullanmadım diye yanlış yazmışım kuzu ya ben eski doktorumda 3 ay kullandım gonal f 900. Dozu git gide arttırarak. Bakalım araştırayım biraz da aşılama süreçlerini çok teşekkür ederim çok iyi geldi konuşmaak
Canım 30 du 3 gun son ra 153.6 çıktı
Aaa ben bu bilgiyi kaçırmışımm çok iyi kuzum çok sevindim senin adınaa :))

Çok saol canım benim rabbim sanada nasip etsin bol bol dua edicem biraz dinlen olurmu bir kaç ay tabi başka dra git fikir al tedaviye başlıcaksan iki ay sonra felan başla vücudun dinlensin belki kendililiğnden olcak bir sorunun da yokmuş ben gebe kalıcağına inanıyorum

3 marta pik yazmışsın ama canım nasıl 2 mart gecesi çatlamış olacak. Bence bugün değerlendir
Canım cunku ak geldi cokkk ve rahım ıcım agrıdı yakınlastrnca t cden acık uygulama yuzde 78 verdi pik degl o gece hssettm dun sabah d ameme ucum acıyla uyandım çatlaynca acıdıgı ıcin 2 mart gecesi muhtemelen. 26 Şubat'ta da o gece aynı akıntı geldi rahim ağrısı oldu 27 Şubat sabahı doktor çatlama olmuş dedi yani tamamen aynı senaryo. Bugün yapasım yok ama mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…