2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bebisim, bebis düşünürken grip haplarini kullanmani tavsiye etmem pek gelecek bebisi negatif etkileyebilir. Zaten bu forumda okuduklarimiz yüzünden yakinda hepimiz hunilik olcaz
İnositol ve omega 3 pcos dusmani aklinda oyle kalsin ihmal etme canim. Ben yeri geliyor gece 3 te kalkip iciyorum unuttum diye. Düzen önemli.
Kuzum benim durumlar yine karışık. Pik gördüm ovülasyon da 27sinde, dün hala pik idi testim sabah ve gece yaptim ikisinde de. Bugun henuz yapmadim ama bakalim bugun ne cikicak testte. Catlama olmus olsa bari diye bekliyorum sende pik gördün catlama bekliyordun sanki yanlis mi hatirladim

Camim senin test açılmaya baslamis iyice. Ya sen yumurtlamadin yada en basta mi oldu yumurtlaman. Kacinci gun basladin testlere sen kuzum
7. gün başladım kuzum yani sat 12 şubattı ben 19 şubatta başladım testlere. Hiç belirti görmedim ama akıntı vs gibi sadece 25’i gibi göğüs ve kasık ağrım oldu. Bencede yumurtlamadım ya geçen ay zaten ilaçla olmuştu yumurtlama idrara da dikkat ediyorum en son 16:30’da tuvalete giriyorum su falan içmeden 18:30’da test yapıyorum

Kuzum cok aşırı olmasa da reglden sonra akıntın oldu mu mesela ? Islak ve kaygan akıntı. Bunlar yumurtlama belirtisi oluyor. Ben gecen ay reglden 2 gün sonra ayıptır söylemesi sulu kaygan akıntı yasadim, sonra test yaptim baktim koyulasiyor gibi. Sonra devam ettim reglden sonraki 4.gün pik oldu yumurtlamam oldu. Yani demem o ki belki de reglden sonraki 7.gün baslamissin ama belki de o 7günden önce oldu yumurtlaman. Belli olmaz kuzum.
Veya 25 i gibi cok büyük boyutta olmayan bir yumurtlaman oldu. O da ikinci ihtimal.

Akıntım hep var kuzum az da olsa bugün bile var ama hiç öyle yumurta akı vs ben hayatım boyunca hiç hatırlamıyorum. O günleri de gün aşırı max 2 gün arayla değerlendirmiştik zaten ama hiç yumurtlamadıysam bu ay çöp oldu. Doktor anlar mı ki yumurtlama olup olmadığını adet günü gitsem? 26 Şubat ve 27 Şubatta ısı da aşırı düşüş yaşadım 36.7'ye düştü. Bugün yine 37'ye çıktı. Belki de yumurtlama oldu ama lh o kadar yüksek değildi. O da olabiliyormuş. 26'sına kadar ısı hep 37,1-37,2'ydi.

Kizlar bugun doktora gittim progesteron verdim bakalım ne çıkıcak bhcg de istedim her ne kadar 8 gun varsada reglime belki çıkar bir umut

Bazi aylarda daha az akinti yasaniyor kuzum oyle birsey de olmus olabilir. Ama hic yasamiyorum diyosun o yogun akıntıyı bilemedim açıkçası
Canim dr catlama yumurtlama olmus mu diye ancak mesela dün yumurtladin diyelim dünü takip eden bir iki gün icinde anca gorebilir o da yumurtanin catlama sıvısı icerde görünürse anlayabilir. Sıvı kaybolduysa o zaman yine göremez. Canim o gunlerde birliktelik olduysa cokta kafana takma. Ama yine yeniden söylüyor ben reglin ilk gününden itibaren 20.günde yumurtlama gördüm bu ay. Ve bu gayet normal bir zaman. Belki yumurtlayacaksin belki de hafif koyulasmalarda yumurtladin testin algilayamayacagi boyutta bir yumurta ile.

Yok canım ben ovulasyon testi kullanmıyorum meme ucu hassasiyetim olunca çatlamış olur ondan sonra 14 gün sayıp regl hesaplıyorum henüz belirtim yok. Şu an gebelik şüphem olmadığı için grip ilaçlarını kullandım zaten 8 gündür ilişki olmadı ve yumurtlama da görmedim. Omega 3 e de bakayım ama ona iştah açıyor diyorlar sen öyle bir şey yaşadın ? Pik günlerini değerlendirebildin mi peki

Ben üniversite hastanesinden kadın doğum için randevu aldım 19 marta. Bakalım belki oraya giderim normalde özele gidiyorum çünkü bi de orasıyla da görüşürüm. Kafam çok karıştı açıkçası

Merhaba kızlar. 3 gündür ovulasyon takibi yapıyorum. Hsg çektirdim kaçırmak istemiyorum. Bugün yaptığım test daha silik gibi geldi. Daha tam pik olmadan geri mi azaldı anlayamadım. Dün yaptığım bugünden daha koyu gibiydi. Bakar mısınız.

Eklentiler

• 1000044250.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000044114.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 39
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Pik olmadan azaldı. Anlam veremedim. İlk defa mı test yapıyorsun?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Pik olmadan azaldı. Anlam veremedim. İlk defa mı test yapıyorsun?
1 yılı geçti ilk aylarda takip etmiştim o zaman pik yapıyordu ama gebelik olmadı. Şimdi hsg den sonra tekrar yapayım dedim bugün çok kafam karıştı. Her gün aynı saatte yaptım testleri 2 saat sıvı tüketmeden.

Banada folbiol yazdı sağlık ocağı araştırdım da çok ağır bir vitaminmiş oyuzden tereddütte kaldım canım biraz

Anladim canim sen daha iyi bilirsin tabi yanlis hatirladim demek ki ben sanki catlamam oldu yazmistin diye hatirladim seni.
Kuzu omega 3 yumurta destekcisi direkt. Valla kullandigimiz vitaminlerin tamami istah acıyor ben ozellikle balik yagi acti mi bilmiyorum ama kili aldirdigi bir gercek. Eczacim var da mesela vucudun kesinlikle almasi gereken bir takviye oldugunu söylemişti balık yağı icin.
Kuzum dün degerlendirme yapmadim dün de pikti. Ama önceki gün ilk pik oldugunda degerlendirdim. Bir de bugun degerlendiririm belki. Henuz testimi yapmadim bakalim ne cikicak catlama oldu mu merak ediyorum

Canim sen bence gidebiliyorsan birde devlete git derim. Kac yillik evliydin ? Aşılama ile direkt basla vakit kaybetme. Senin degerlerinden dolayi sana belki hemen igne ile baslarlar tedaviye. Daha iyi olur. Sonrasinda da devlette t.bebek denersin. Benim sana tavsiyem.
Bosuna yumurta takibi ile vakit kaybetme. Karar senin tabi

Dün pike daha yakinmıs canim, bugünü degerlendir mutlaka. Yine teste devam et ama. Belki yeniden koyulasir. Benimde boyle oldu silikten sonraki 2.gün tam pik oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…