2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim ki Folidoce canım. Sana da 2 veya 4 gün sonra tekrar kan ver dediler mi
Evet canım sağlık ocağına gittim 2 gun de bir kana gerek yok dedi 3 4 gun sonra da kan verebilirsin dedi yarın d.r a gidicem düşük önleyici folik asit isticem sağlık ocağı yazdı da folik asidi güvenemedim

Aa düşük önleyici olanı mı varmışş

Pazartesi beraber yaptırırız inşallah güzel haberler alırız dua ediyorum çokça ikimize de

Cnm bana bu gittigimde folik asiti degiştirryemmi diye sordum hiç fark etmez markası hepsinin görevi aynı demişti ben demir ilacı alyorum onun içindede folik asit var dye hatta ekstra almana gerek yok dedi recetesiz olanlar özellikle bu firmalar hastanelere geliyor bunu önerin sstışımız olsun dyr kendi gözümle lahit oldum devllte gittim zaman pazarlamacı önü de bıraktı recete gibi olan kağıdını çıkarken kadının verdigi receteyi bana verdi almadım bile eczaneye sordum daha yeni piyasaya sürülmüş bize gelmedi dedi sistemden baktı güvenerek içebilirsin ben oğlumda da özele gittim ozman bile bana folbiol kullandırmıştı ikiye bölerek içiyorudum

Çünkü biz de doğuştan annelik yüklemesi var sanırım. Ben de şimdi bir de çocuk olunca koşturma daha da çok Bir de bunun üstüne çocuk olmaması stresi 2. Kız vallahi diyordum ki ben zaten düzenliyim adetim gecikirse hamileyim derim kafama takmam ikincide ama asla öyle olmadı resmen

Hayır var onu demek istemedim burada her yer böyle kısa katlı bina bile yok mesela İstanbul'da bazı semtlerde daha az ya onu demek istedim çok değişik bir şehirleşme burası

Amin canim aminnn inşallah Allahım ol desin olsun aminn bende cok beklemeden bu ay kavusurum bebegime inşallah burada bekleyen herkeste
Aynen oyle valla doktorlar bazen fazla abartiyorlar insani korkutuyorlar. Zaten süreç stresli birde onlar olumsuz konusunca cogumuz ondan da stresimizi artırıyoruz

Kuzum hepsini sıralayıp baktım bence ben yumurtlamadım ya da kaçırdım ama kaçırmam imkansız burda görüyoruz 2 gün falan pik olan var. Bu akşam havuç yemeye başlıcam dün aldım da unuttum
Camim senin test açılmaya baslamis iyice. Ya sen yumurtlamadin yada en basta mi oldu yumurtlaman. Kacinci gun basladin testlere sen kuzum

Ya kuzum onu öyle düşünme. Pcoslu olmayan insanlar da düşük yapiyor. Ama forumda genelde pcoslu arkadaslar daha cok çare arayisinda oldugu icin nedense, onlarin paylasimlarini görüyorsun. Benim bir tanidigimda pcos yok mesela ama düşük yapti. Yani bunlarin kimlerin basina gelecegi belli olmuyor. Yumurta kalitesini destekleyecek sekilde tüm herkes beslenirse zaten yumurta kaliteli oluyor. Ama iste her yumurta her insanda saglikli olmayabiliyor veya her sperm. Yüzde 50 anneden Yüzde 50 babadan geliyor bebek sonucta biz kadinlar merakliyiz hemen kendimizi suclamaya ama erkeklerde o an gelen sperm saglksiz ise yine sagliksiz gebelik olusuyor. Yani o kimyasal veya düşük yapan insanların özellikle pcoslu olduguna dair bir kanıt yok. Arastirabilirsin. Burdaki cogunluk bizim okudugumuz kadar birde buraya yazmayıp sadece okuyup gidenler var mesela. Iyiyi cagiralim hayatimiza her zaman. Kötüyü negatifi hayatimizdan uzak tutalim

Reglimin 16. günü Duphostan kullandım canım bu döngümde ilk defa.
Bir kere daha duphostan kullanmıştım ama o zaman kist içindi.
Canim duphaston gec regl olmaya neden olabiliyor. Ben kullandigimda da gec regl olmustum ilac bittikten 14 gun sonra miydi neydi regl olmustum.

Ayen öyle vallahi bende öyle

Sen anneciğine ilaç gibi gelirsin gör bak onun sevdiği şeyleri yapın birlikte torun hayalleri kurdurursan kendine gelir kesin torun olduğunda bakacağım günleri hayal ettir da kuzum şimdi nasıl annen
Ah kuzum sagol canımsın insallah daha da iyi olacagi gunler yakında düne göre iyi ama tam toparlayamadi hala canim. En ufak birseyde hemen bisey oluyo diye düşünüyor. Yine olacagini düşünüyor galiba. Elimden geldigince destek olmaya calisiyorum kuzum sagol

Çok sagol kuzum
Biraz daha iyi canim şükür korkulu zor bir aksam geçirdik kendini de bizi de cok korkuttu. Allahım tekrar yaşatmasın hala tam toparlayamadi ama daha iyi olacak inşallah
Amin cnm toparlar daha inşallah panik atak gibi olmasada bende yasadım buna benzer kalbim yerinden çıkacak sandım nefes alabiliyordum ama almıyormuş gibi hissediyorumdum elim ayağım boşarlıuordu gözüm kararıyordu vücudum titryordu anksiyete dediler 3 ay ilaç kullandım beni dsha kötü yaptı bıraktım işten ayrıldım şimdi dsha iyiyim ama kötü bir haber aldıgımda ufak ufak tetikliyor eşimin o haberini aldığımda kötü oldum sakinleştirici içtim hemen

Ay amin kuzum İnşallah cabucak toparlar benimde dualarim o yönde hep
Yaa kiyamam senin yasadiginda benzer birsey aslinda. Allahım yasatmasin. Kendini sakinlestirecek seyler düşünmen lazim iste. Ama o da o an elinde olmuyor cok iyi biliyorum gerçekten bu çağın en sinsi hastaliklarindan birisi. Dedigin gibi o ilaclar insani iyice rahatsiz ediyor. Bide o ilaclara basladiginda birakmasi bir dert. Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah şifa versin
Kötü tüm haberlerden kendini koru sakın sende kuzum. Kendimize ediyoruz ne edersek.

Evet haklısın canım ben de burda okuduklarımdan dolayı dedim zaten ayrıca öyle bir araştırma yapmadım. Tabi erkeğin sperm kalitesi de çok önemli. İnositol kullanıyordum ama bir iki gündür düzenli içemedim alerji ve grip hapı içip durduğum için ona sıra gelmedi. Sen döngünün hangi dönemindeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…