2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Maşallah pek pahalıymış telefon kocalar elektronik konusunda çok masraflı maalesef benimki de sever teknolojik şeylere para vermeyi valla yol deme bana kalırsa ben hiç çekemezdim heralde ama dinlendiysen gidebilirsin belki sen de yoğunsun birkaç aydır

Kız Allah seni evdekiler uzanıyor mua ben bir dakika oturmuyorum bir dakika. İnan bana çalışsam şu an daha az yorulurum bütün gün evde yemekti işti bulaşıktı çamaşır da evi temizle süpür sil çocuğu okula bırak çocuğu okuldan al oraya buraya yetiş Koca gün oturmuyorum artık ayaklarım ağrıyor geceleri yani buna bağlama bence

Tamam canım öyle yapalım sağ ol bilgi verdiğin için. Mantar bulaşıcıdır tabi. Benim ilk defa oldu ve hiçbir şikayetim yok aslında çok enteresan değil mi? İnternetten baktığımda hep aşırı kaşıntı olduğunu gördüm. Bende ne kaşıntı var ne akıntı. Doktor yanılmamıştır heralde dimi basit bi mantar teşhisini de koyabiliyordur inşallah

Yaa kuzum evde de durmuyoruz doğru ama işte ne biliyim ya bence hepimizin kendini bu kadar yormaması lazım. Bu zamanda bizim kadınımız çok yoruluyor

Kalemli olduğu için s25 ultra cıktı . yıllarca değiştirmedi kuzum problem çözüyor ya mesleğinden dolayı hep soru cozuyor. şimdi istesem diretsem gitmeyelim demez de. O muallaktayım işte sakarya'ya inince sana da evler kutu gibi geliyor mu hele burada binalar normal sokaklarda bile 15-20 kat İstanbul'da bu kadar iç içe yok hadi gökdelen vesaire var ama bu kadar iç içe yüksek bina yok burası çok garip Los Angeles gibi burası.

Geçmedi smearda da candida çıktı. Kaşıntım kokum yok sadece çok akıntı yapıyor. Doktorum sorun olmayacağını söyledi kuzum. Defalarca ilaç kullandım ama hep tekrarlıyor
Smear sonucunda ne yazıyor mantar olduğunda canım. Ben de tekrar smear verdim çünkü

Yaa kuzum evde de durmuyoruz doğru ama işte ne biliyim ya bence hepimizin kendini bu kadar yormaması lazım. Bu zamanda bizim kadınımız çok yoruluyor
Bak bu dediğine katılıyorum gerçekten yormamak lazım hele şimdi Ramazan geldi Ben insülin değerinden dolayı tutamıyorum yani açlığa dayanamıyorum ama eşim için kalkacağım sahura bütün sistemimiz İnşallah olumlu yönde değişir düzenimiz bozulmaz

Smear sonucunda ne yazıyor mantar olduğunda canım. Ben de tekrar smear verdim çünkü
Candida yazıyor kuzum. Yeni mi verdin? Ben de mantar hep var ama kaşıntı koku asla yok. Sadece akıntım oluyor krem rengi ya da sarı.

Kız istanbulda olmaz olur mu sokağa çıkınca gökyüzünü göremiyoruz avrupa yakası felaket durumda bence kentleşme açısından. Sakaryada hep 2-3 katlı bence daha iyi en azından havadar ama eşim ilk geldiğinde şaşırmıştı bunlar nasıl ev böyle diye

Amin valla evet. Eşler ne kadar yardım etse de evi çekip çeviren kadın oluyo işte. Omuzlarımızda çok yük var bi de çocuk stresi var. Eşim hiç takılmaz zamanı gelince olur diyo ve ben üzülünce bana kızıyo

Candida yazıyor kuzum. Yeni mi verdin? Ben de mantar hep var ama kaşıntı koku asla yok. Sadece akıntım oluyor krem rengi ya da sarı.
Evet canım dün verdim aslında kasım ayında da vermiştim onda öyle bir şey yazmıyor sadece enfeksiyon var smear tekrarı önerilir yazıyordu o da regl olmak üzereyken verdiğim için olabilir dedi doktor yine de 3 ay sonra tekrar alalım demişti. Benim de kaşıntı koku yok akıntı da her zamanki gelen şeffaf akıntım

Nioli yağı kullanıyor arkadaşım çok iyi geliyormuş. Ben de aldım ama kokusu ağır geldi birkaç kez kullandım. Araştır istersen canım

Nioli yağı kullanıyor arkadaşım çok iyi geliyormuş. Ben de aldım ama kokusu ağır geldi birkaç kez kullandım. Araştır istersen canım
Evet ben de gördüm iç çamaşırlarına damlatıyorlarmış. İnşallah tekrarlamaz. Açıkçası kist için doktora gitmiş olmasaydım benim haberim bile olmazdı acaba kendi kendine geçer miydi? Belki önceden de oluyordu ama ben anlamadan geçiyor muydu bilemedim

Evet ben de gördüm iç çamaşırlarına damlatıyorlarmış. İnşallah tekrarlamaz. Açıkçası kist için doktora gitmiş olmasaydım benim haberim bile olmazdı acaba kendi kendine geçer miydi
Mantar nemli ortamı çok seven ve üreyen bişey. Kefir tüket bol bol. Kendi kendine geçmezdi ama zararı dokunmuyor bana şu an

Mantar nemli ortamı çok seven ve üreyen bişey. Kefir tüket bol bol. Kendi kendine geçmezdi ama zararı dokunmuyor bana şu an
Artmıyor mu peki etrafa yayılıyor mu vajinanın dış kısmına mesela ? Ben gebelik konusunu doktora sordum mantar sıkıntı oluşturur mu diye. Engel olabilir de olmayabilir de bilemiyorum dedi çok saçma o bilmiyorsa kim bilecek acaba

Dış kısmına değil canım içerde olur. Yani tüplerde tıkanıklık yapabiliyor enfeksiyon o sebeple engel olabilir. Ama hamile olan ve mantarı olan arkadaşım var bir sorun olmadı

Dış kısmına değil canım içerde olur. Yani tüplerde tıkanıklık yapabiliyor enfeksiyon o sebeple engel olabilir. Ama hamile olan ve mantarı olan arkadaşım var bir sorun olmadı
Tüpleri tıkaması için çok fazla ilerlemiş olması gerekmez mi zaten o zaman aşırı rahatsız edici semptomları olur diye düşünüyorum bence bizimki o kadar ileri seviye değildir

Sen sık sık normal hasta oluyor musun ? Bağışıklığın düşük müdür yani o da çok sebep oluyormuş bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…