• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Gercekten oyle canim zor surecler bunlar psikolojik olarak ozellikle . İnsallah hepimiz gobusleri doldurururuz 🥰 emeklerimizin karsiligini aldigimiz bir ay olsun 🧿🧿
Ay amin canim benim aminn😍 hepimiz kendimizce bir yöntem deniyoruz senin var mi taktiklerin 😅

Ay amin canim benim aminn😍 hepimiz kendimizce bir yöntem deniyoruz senin var mi taktiklerin 😅
Taktik maktik yok bam bam bam 🤣🤣🤭
Ovulasyon ile takip yaptim kuzum normalde 2 gunde 1 degerlendiriyorduk bu ay ilk kez yumurtlama ve catlama olarak 3 gun degerlendirdik esim polen ari sutu karisimi iciyor destek olsun diye onun disinda saglikli beslenip spor yapiyoruz son 1 aydir ve ilginctir bunlari yaptigimdan dolayi son 2 yumurtlamamda da piklerim daha yuksek cikiyor etkisi var midir tesadufmudur bilmem 🥰🌸

Taktik maktik yok bam bam bam 🤣🤣🤭
Ovulasyon ile takip yaptim kuzum normalde 2 gunde 1 degerlendiriyorduk bu ay ilk kez yumurtlama ve catlama olarak 3 gun degerlendirdik esim polen ari sutu karisimi iciyor destek olsun diye onun disinda saglikli beslenip spor yapiyoruz son 1 aydir ve ilginctir bunlari yaptigimdan dolayi son 2 yumurtlamamda da piklerim daha yuksek cikiyor etkisi var midir tesadufmudur bilmem 🥰🌸
Hahaha😅 taktiksiz olmuyor bu iş 😅 bacaklar yukarda yatiyoruz uzun süre cogumuz 🙃 belimiz agriyor artik.
Sporun falan etkisi olmaz olur mu illa ki oluyordur. Ama agir sporlar yapma senn. Gebelik olursa riske atma 💗
Bende saf arı sütü aldim da epey ekşi bende alcam o ari sütü bal polwn karisimindan. Senin kullandığınızın markasi neydi ?
Ay insallah pozitif oluruz bu ay yaa gelir bebisler

Hahaha😅 taktiksiz olmuyor bu iş 😅 bacaklar yukarda yatiyoruz uzun süre cogumuz 🙃 belimiz agriyor artik.
Sporun falan etkisi olmaz olur mu illa ki oluyordur. Ama agir sporlar yapma senn. Gebelik olursa riske atma 💗
Bende saf arı sütü aldim da epey ekşi bende alcam o ari sütü bal polwn karisimindan. Senin kullandığınızın markasi neydi ?
Ay insallah pozitif oluruz bu ay yaa gelir bebisler
Markasi yok bebegim kendileri hazirliyormus esim int almisti
Ben bu ay soyle bisey denedim bir gun bacaklar kalkik olarak bekledim
Bir gunde ters pozisyon deniyor dirsekler uzerinde bekledim aslinda ters rahimde yapiyorlar bunu ama ben her tusa basayim dedim 🤣
Agir spor degil ama yine de yarin dersimiz var normalde esim sen gelme bu surecde diyor bat a kadar gitmicem kuzum
Bide siz de de yumurtlama sonrasi agri oluyormu ? Benim kasiklarima ara ara sanci giriyor sol tarafa ve belim sirtim cook ama cok agriyor siskinlik var bu kadar erken belirti aramiyorum sanirim yumurtlamadan diye dusunuyorum 🧐

Markasi yok bebegim kendileri hazirliyormus esim int almisti
Ben bu ay soyle bisey denedim bir gun bacaklar kalkik olarak bekledim
Bir gunde ters pozisyon deniyor dirsekler uzerinde bekledim aslinda ters rahimde yapiyorlar bunu ama ben her tusa basayim dedim 🤣
Agir spor degil ama yine de yarin dersimiz var normalde esim sen gelme bu surecde diyor bat a kadar gitmicem kuzum
Bide siz de de yumurtlama sonrasi agri oluyormu ? Benim kasiklarima ara ara sanci giriyor sol tarafa ve belim sirtim cook ama cok agriyor siskinlik var bu kadar erken belirti aramiyorum sanirim yumurtlamadan diye dusunuyorum 🧐
Anladim canim bende baktim birkac markaya da karar veremedim. Bakalim birine karar veririm heralde.
Iyi yapmışsın canim her sekli denemek lazim😁 bu ay bende o pozisyonda deneme de yaptim. Bakalim nasip artik. Insallah olsun da bebisler..
Bence de gitme canim ya bebis varsa tutunma asamasinda riske atma bosver 💗
Canim olabiliyor tabi yumurtlama sonrasinda bu belirtiler. Yumurta catladiginda fln da oluyor. Birde vucut regl ile bebege de hazirlanirken bu belirtileri yasatiyor. Normal yani.

Anladim canim bende baktim birkac markaya da karar veremedim. Bakalim birine karar veririm heralde.
Iyi yapmışsın canim her sekli denemek lazim😁 bu ay bende o pozisyonda deneme de yaptim. Bakalim nasip artik. Insallah olsun da bebisler..
Bence de gitme canim ya bebis varsa tutunma asamasinda riske atma bosver 💗
Canim olabiliyor tabi yumurtlama sonrasinda bu belirtiler. Yumurta catladiginda fln da oluyor. Birde vucut regl ile bebege de hazirlanirken bu belirtileri yasatiyor. Normal yani.
İnsallah guzel sonuclar aliriz kuzumm 🤲
Senin bat ne zaman 🙏💛

babylovee babylovee canıö sana birşey soracağım ben femara kullandım regl 3. Gün başladım 5 gün sabah akşam döngümün 13. Günü gittim 16 mm biraz zor büyüdü gibi ve ilk defa ilaç kullanmama rağmen 1 tane yumurtam oldu benim amh çok yüksek hatırlarsın belki 12 çıkmıştı diyorum ki acaba çok mu dirençli yumurtalarım o yüzden mi bu kadar geç büyüyor yani ilaca alışık olmadığı için fazla olur yumurta dedim anlayamadım ne olduğunu ve bunları düşününce aklıma geliyor doktora da sormadım
Canım bende femara ve menopur iğne kullandım 12. Gün 13-14 mm 3 yumurta oluşmuştu. 14. Gün 19 mm e ulaşmışlardı çatlatma vurdum. Amh ım da normal o yüzden seninki de gayet normal canım

Canim her bünye farklı oluyor seninki de bence normal seviyede. Sadece biraz daha hızlı buyuyebilirdi ama bunun bir önemi yok. Kullandigin ilac etki etmis ve yumurtan büyümüş önemli olan bu. Çünkü bu ilaclari daha uzun sure kullanip da yumurtasi gelismeyenler de oluyor. Pcos oldugu icin de biraz süreç uzayabiliyor. Ama korkacagin birsey yok rahat ol. Dr.un ne zamn igne verecek birsey dedi mi. Muhtemelen sana 18 de fln verebilir igneyi. Çünkü kendiliginden catlama ihtimali de olabilir. Bide kuzum bazi aylar 1 bazi aylar 3 4 yumurta atiyoruz. O cok degisken. Reglin duzensiz miydi kuzum
Son zamanlarda düzensiz olmaya başladı canım iğneyi bulabilirsem yapacağım cumartesi yap dedi ama ben cuma tekrar gidip bakıcm ona göre iğne olucam o gelmeden direk cumartesi iğneyi yap dedi bana biraz geç kalıyor gibi geldi

Canım bende femara ve menopur iğne kullandım 12. Gün 13-14 mm 3 yumurta oluşmuştu. 14. Gün 19 mm e ulaşmışlardı çatlatma vurdum. Amh ım da normal o yüzden seninki de gayet normal canım
Ay herkesin bir anda büyüyğnce bende mi sorun var dedim teşekkür ederim canım🌸

Son zamanlarda düzensiz olmaya başladı canım iğneyi bulabilirsem yapacağım cumartesi yap dedi ama ben cuma tekrar gidip bakıcm ona göre iğne olucam o gelmeden direk cumartesi iğneyi yap dedi bana biraz geç kalıyor gibi geldi
Bence de daha mantikli olur canim kontrole gittikten sonra vurman. Igneyi simdiden aramaya basla canim stoklarinda problem vardi son birkac aydır.
Sen yumurta takibine mi gidiyordun kuzum özele gidiyordun degil mi.

Off bende bugün test yapacaktım işe gitmeden öncee. Ama sabah 5 buçuk gibi bi uyandım tubalete girdim test yapmayı unuttum yaptım tuvaletimi tekrar uyumaya gittim. Uyku sersemi unuttum ya hahaha. Sinir oldum
Ben ovülasyon testi yaparken bana cok oluyor bu 😁 bi gidiyorum wc bide bir sıkışmış gidiyorum ki oh diyorum aama tam sonuna gelince cisin ayyyy ben test yapacaktim yaaaa diye bi konusuyorum wc de kendimle 😁 senin kac gün kaldi bata kuzum

Bence de daha mantikli olur canim kontrole gittikten sonra vurman. Igneyi simdiden aramaya basla canim stoklarinda problem vardi son birkac aydır.
Sen yumurta takibine mi gidiyordun kuzum özele gidiyordun degil mi.
Evet takibe gidiyordum iğneyi bulamıyorum Edirne’de buldum eşim çok ısrar ediyor gidelim alalım diye ama mantıklı mı bilmiyorum kargoya yapmıyorlar ben istanbuldayım

Ben ovülasyon testi yaparken bana cok oluyor bu 😁 bi gidiyorum wc bide bir sıkışmış gidiyorum ki oh diyorum aama tam sonuna gelince cisin ayyyy ben test yapacaktim yaaaa diye bi konusuyorum wc de kendimle 😁 senin kac gün kaldi bata kuzum
Bata 6 kaldı kuzum benim ya ben iğne etkisine bakmak için test yapacaktım 😅

Canım sen İstanbul’da mısın iğneyi nereden aldın istanbuldaysan

Back