• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay içimi rahatlattınız sağolun😇 ben ovülasyon testi yapmadım sadece bir ilişkimiz oldu bu ay 5 şubattaydı o da. Kanı verdiğimde de 17 şubattı
Maşallah çok şanslısınız ilişkinin üstünden 12.gunde dediğim gibi bebiş 2 gundr yeni yerleşmiş henüz 10.gunde yerleşme tamamlaniyor ve kanda HCG salgilanmaya başlıyor. Yani test yapsrkende 12.gunde yapmak net sonuç veriyormus gerçektende 😊ilk bebismi olacak sizin

Arkadaşlar iyi akşamlar .Bir şey soracağım .Betanın iki kat artıp artmadığı ne kadar süre takip edilmeli .Bilginiz var mı?
Canim en az 2 kez mutlaka ver. 3 hatta 4 baktiran da oluyor. Eger araliklarini uzun tutarsan 3 defa yeterlim belli nir seviyeye çıkınca kese görünüyor zaten

Yarın çıkmazmı diyosun canm ❤️
Yok kuzum varsada çıkmaz yarın daha 10.gunun bebek varsada daha yerleşme aşamasında oluyor yersletikten sonra ancak kana daha yeni geciyor 2 gün sonrada idrara yine de yapmak istiyorsan yap cnm kendini nasıl rahat hissedeceksn onu yap🙏🏻

Kızlar merhaba
İnanmazsiniz 2 gundur 1. Sayfadan itibaren butun konusmalari okudum senelerdir bu sitede gezerim ilk kez yaziyorum samimiyetinize ve ictenliginize inanarak bende katiliyorum size 🤭
SAT subat 3 2 gun surdu normalde 4 gun surer
BAT mart 4
ovulasyon testi ile takip ettim
15 ve 16 subat pik gordum 17 subat catlama oldu
13,15,16 ve 17 sini degerlendirdik
Bakalim neler olcak 🫣🫣🫣
Ben uzunnn zamandir bekleyenlerdenimm 🧿
Hosgeldin canim. Hadi bakalim hakkında hayırlısı bunay güzel sonuclar alacagimiz bir ay olur inşallah hepimiz için 🙏💗
Ne kadar zaman oldu denemeye baslayali

Yok kuzum varsada çıkmaz yarın daha 10.gunun bebek varsada daha yerleşme aşamasında oluyor yersletikten sonra ancak kana daha yeni geciyor 2 gün sonrada idrara yine de yapmak istiyorsan yap cnm kendini nasıl rahat hissedeceksn onu yap🙏🏻
Teşekkür ederim çiçeğim yumurtlamadan önceki ilişkiyi sayarsak 12 gün olmuş oluyor içeride sperm var ya hani bir yapayım çıkmazsa da üzülmem hayırlısı olsun💕💕💕

Maşallah çok şanslısınız ilişkinin üstünden 12.gunde dediğim gibi bebiş 2 gundr yeni yerleşmiş henüz 10.gunde yerleşme tamamlaniyor ve kanda HCG salgilanmaya başlıyor. Yani test yapsrkende 12.gunde yapmak net sonuç veriyormus gerçektende 😊ilk bebismi olacak
Evet iki sene önce hamile kaldım ama düşük oldu 7 haftalıkken. Sonra hiç denemedik bu ikinci hamileliğim inşallah sorunsuz geçer☺️

Teşekkür ederim çiçeğim yumurtlamadan önceki ilişkiyi sayarsak 12 gün olmuş oluyor içeride sperm var ya hani bir yapayım çıkmazsa da üzülmem hayırlısı olsun💕💕💕
Cnm yumurtlamadan önceki ilişkiyi sayarak olmuyorki yumurta catladiktan sonra başlıyor +14 döngüsü peki cnm nasıl istersen hakkında hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inşallah 🙏🏻 🥰

Evet iki sene önce hamile kaldım ama düşük oldu 7 haftalıkken. Sonra hiç denemedik bu ikinci hamileliğim inşallah sorunsuz geçer☺️
Demmekki senin hayırlı bebişin zamanı simdiyeymis sağlıkla gelsin inşallah dusuklerin arkasi genelde sağlıklı gebelik olur cnm bende 9 haftalıkken kalp atışı durmuştu 11 ay sonra oğluma hamile kaldım çokta güzel bir hamilelik yaşadım Rabbim herkeze yasatsın. Bu duyguyu inşaallah 🙏🏻

Hosgeldin canim. Hadi bakalim hakkında hayırlısı bunay güzel sonuclar alacagimiz bir ay olur inşallah hepimiz için 🙏💗
Ne kadar zaman oldu denemeye baslayali
Hosbuldum canim
Ben 7 senelik evliyim son 2 senedir ugrasiyorum
3 kere opu ( yumurta toplama ) yaptirdim
1 kere transfer yaptirdim ama kimyasal gebelik ile sonuclandi
Bunlardan once de kendi kendime bi kimyasal gebelik gecirmistim
Suan tedavi surecine ara vermek istedigim donemde kendim takip yapiyorum 🌸

Kızlar merhaba
İnanmazsiniz 2 gundur 1. Sayfadan itibaren butun konusmalari okudum senelerdir bu sitede gezerim ilk kez yaziyorum samimiyetinize ve ictenliginize inanarak bende katiliyorum size 🤭
SAT subat 3 2 gun surdu normalde 4 gun surer
BAT mart 4
ovulasyon testi ile takip ettim
15 ve 16 subat pik gordum 17 subat catlama oldu
13,15,16 ve 17 sini degerlendirdik
Bakalim neler olcak 🫣🫣🫣
Ben uzunnn zamandir bekleyenlerdenimm 🧿
İnşallah bu ay pozitifi görürsün hoş geldinnn😌🥰🥰

Demmekki senin hayırlı bebişin zamanı simdiyeymis sağlıkla gelsin inşallah dusuklerin arkasi genelde sağlıklı gebelik olur cnm bende 9 haftalıkken kalp atışı durmuştu 11 ay sonra oğluma hamile kaldım çokta güzel bir hamilelik yaşadım Rabbim herkeze yasatsın. Bu duyguyu inşaallah 🙏🏻
Amin inşallah balım çok teşekkür ederim🫠😍

Hosbuldum canim
Ben 7 senelik evliyim son 2 senedir ugrasiyorum
3 kere opu ( yumurta toplama ) yaptirdim
1 kere transfer yaptirdim ama kimyasal gebelik ile sonuclandi
Bunlardan once de kendi kendime bi kimyasal gebelik gecirmistim
Suan tedavi surecine ara vermek istedigim donemde kendim takip yapiyorum 🌸
Yolun zorlu olmus seninde canim. İnşallah bu ay pozitiflerle çıkarız bu gruptan tüm isteyenler olarak🥰
Herkesin sınavı baska baska ama hepimizin dilegi istegi ayni hepimiz bebis istiyoruz 🙏

babylovee babylovee canıö sana birşey soracağım ben femara kullandım regl 3. Gün başladım 5 gün sabah akşam döngümün 13. Günü gittim 16 mm biraz zor büyüdü gibi ve ilk defa ilaç kullanmama rağmen 1 tane yumurtam oldu benim amh çok yüksek hatırlarsın belki 12 çıkmıştı diyorum ki acaba çok mu dirençli yumurtalarım o yüzden mi bu kadar geç büyüyor yani ilaca alışık olmadığı için fazla olur yumurta dedim anlayamadım ne olduğunu ve bunları düşününce aklıma geliyor doktora da sormadım

Yolun zorlu olmus seninde canim. İnşallah bu ay pozitiflerle çıkarız bu gruptan tüm isteyenler olarak🥰
Herkesin sınavı baska baska ama hepimizin dilegi istegi ayni hepimiz bebis istiyoruz 🙏
Gercekten oyle canim zor surecler bunlar psikolojik olarak ozellikle . İnsallah hepimiz gobusleri doldurururuz 🥰 emeklerimizin karsiligini aldigimiz bir ay olsun 🧿🧿

babylovee babylovee canıö sana birşey soracağım ben femara kullandım regl 3. Gün başladım 5 gün sabah akşam döngümün 13. Günü gittim 16 mm biraz zor büyüdü gibi ve ilk defa ilaç kullanmama rağmen 1 tane yumurtam oldu benim amh çok yüksek hatırlarsın belki 12 çıkmıştı diyorum ki acaba çok mu dirençli yumurtalarım o yüzden mi bu kadar geç büyüyor yani ilaca alışık olmadığı için fazla olur yumurta dedim anlayamadım ne olduğunu ve bunları düşününce aklıma geliyor doktora da sormadım
13. Gün bence yumurta boyutun gayet normal benim daha uzun sürede 19 mm filan olmuştu 18. Günde filan 20 mm geçmişti yumurtalar günde 2 mm kadar büyüyebiliyorlar merak etme bence gayet normal

Canim her bünye farklı oluyor seninki de bence normal seviyede. Sadece biraz daha hızlı buyuyebilirdi ama bunun bir önemi yok. Kullandigin ilac etki etmis ve yumurtan büyümüş önemli olan bu. Çünkü bu ilaclari daha uzun sure kullanip da yumurtasi gelismeyenler de oluyor. Pcos oldugu icin de biraz süreç uzayabiliyor. Ama korkacagin birsey yok rahat ol. Dr.un ne zamn igne verecek birsey dedi mi. Muhtemelen sana 18 de fln verebilir igneyi. Çünkü kendiliginden catlama ihtimali de olabilir. Bide kuzum bazi aylar 1 bazi aylar 3 4 yumurta atiyoruz. O cok degisken. Reglin duzensiz miydi kuzum

Back