• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Tamam canm

Yok canm inan gördüm ama sevinmedim koyulaşma görürsem eğer bi umut ❤️❤️
Bak kuzum bu bunlarda ikinci yaptıklarını bende senin gibi oldum birinciede net çıkıp negatif olunca ikincidede byle çıktı yine negatif oldu bekle bakım cnm 3 kala birdaha yap istersen

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-19-12-08-40-097_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2025-02-19-12-08-40-097_com.google.android.apps.photos.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2025-02-19-12-11-50-127_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2025-02-19-12-11-50-127_com.google.android.apps.photos.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 39
Bendede idrar gecer gecmez çıkmıştı ozman daha ilk bir defa denemiştik şok oldum hemen nasıl tuttu dedim ama ertesi gün malesef adet olmuştum bayada belirgindi atmıştım diğer ay başka marka bulamadım diye bir daha almıştım ondada daha silik çıkmıştı yine adet oldum tabi oyüzden güvenmiyorum bu teste inssallh sende doğru gösterir 🙏🏻
Artımed gibi mimlenmiş bi test değil canm araştırdım da çok kişide doğru göstermiş onlarda koyulaşma görünce farklı bi testle de deneyip varsa öyle gitmiş bende öyle yapıcam canm hayırlısı ❤️❤️

Bu ay net takip edemedim tahmini olarak 9-10-11-12 olabilir😀
Bende takip etmedim ama 12 ya 13 Şubat oldu büyük ihtimalle benm ortalama 7gun var varsada çıkmaz henüz varsa şuan yerleşme asamasndi oluyor cnm sen emin değilsen yap yine istersen ama bana sorarsan 2 gün daha bekle derim

Bende takip etmedim ama 12 ya 13 Şubat oldu büyük ihtimalle benm ortalama 7gun var varsada çıkmaz henüz varsa şuan yerleşme asamasndi oluyor cnm sen emin değilsen yap yine istersen ama bana sorarsan 2 gün daha bekle derim
Doğru söylüyorsunuz,boş yere testi harcamayım..İnşallah önümüzdeki günlerde çıkar dileyen herkesinde

Bizim aynıydı yumurtlama belirtin varmı birde her sabah ölçüm yapıyorum her geçen gün yükseliyor ateşim biraz biraz dün 35.8di bugün 36.1 olmuş

Kızlar bi daha sağlık ocağında felan kan vermeyeceğim bu ne ya 3. Gün oldu daha kan tahlil sonucu çıkmadı aşrı saçma

Bizim aynıydı yumurtlama belirtin varmı birde her sabah ölçüm yapıyorum her geçen gün yükseliyor ateşim biraz biraz dün 35.8di bugün 36.1 olmuş
Cnm belirti bakmyorum ama hermzan olan şeyler göğüs ağrım var dün fazla iş yaptım kasıklarım cok ağrıdı sabahta biraz regl ağrısı gibi vardı geçti dün sabah 8.30 da 36.5 di bugün sabah 6 ta ölçtüm 36.1 çıktı sonra uyudum 10.30 gibi tekrsr ölçtüm 36.5 çıktı çatlamanin 7 ile 10 gün arasında imlantasyon düşüşü oluyormuş belkide ondandr düşüş 10.gunden sonra tekrsr yükseliş oluyormuş hadi inşallah bizimkide ondandr bakalım bekleyip göreceğiz bak oku cnm

Eklentiler

• IMG_20250219_123331.jpg
    IMG_20250219_123331.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 32
Cnm belirti bakmyorum ama hermzan olan şeyler göğüs ağrım var dün fazla iş yaptım kasıklarım cok ağrıdı sabahta biraz regl ağrısı gibi vardı geçti dün sabah 8.30 da 36.5 di bugün sabah 6 ta ölçtüm 36.1 çıktı sonra uyudum 10.30 gibi tekrsr ölçtüm 36.5 çıktı çatlamanin 7 ile 10 gün arasında imlantasyon düşüşü oluyormuş belkide ondandr düşüş 10.gunden sonra tekrsr yükseliş oluyormuş hadi inşallah bizimkide ondandr bakalım bekleyip göreceğiz bak oku cnm
Ben bu attığınız tavsiye yazısını dün bazı belirtilerele yaşadım; ishal,yorgunluk üşüme bel bacak,kaşık ağrısı ama tabi bilemiyoruz belki de üşütmüşte olabilirim,progesteron hormonu artmaya başlayınca sanırım bu belirtiler oluyormuş

Zaten regl ve gebelik belirtileri çok benzer olduğu için anlayamıyoruz tek fark yerleşme kanaması sanırım. Senin ateşte tekrar yükselmiş hadi bakalım hayırlısı 🌸Teşekkür ederim bilgilendirme için de inşallah güzel sonuçlar alırız 🤩

Back