- 24 Kasım 2015
- 845
- 346
- 103
- 30
Benim de daha 7 gün var ama ben çatlatma iğnesi oldum. İğne etkisinin geçip geçmediğini görmek için yarın test yapmaya başlıycam sonra gün aşırı yaparım5 gün kaldı canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de daha 7 gün var ama ben çatlatma iğnesi oldum. İğne etkisinin geçip geçmediğini görmek için yarın test yapmaya başlıycam sonra gün aşırı yaparım5 gün kaldı canm
Bende yapıcam canm vücudum çok garıp tepkiler veriyor umarım sebebi bebişdir tek dileğimmm yarım yaparım biley görürsem bir gün durup diğer gün yine yaparım koyulaşma farkedersem de kana giderimBenim de daha 7 gün var ama ben çatlatma iğnesi oldum. İğne etkisinin geçip geçmediğini görmek için yarın test yapmaya başlıycam sonra gün aşırı yaparım
Ayy canım inşallah eşine doğum günğ süprizi oluuurEvet ben mesela siteye girmeyeceğim siteye girince ister istemez test yapma istegim geliyor evde bir tane avoksum kaldı bilerek almadım eşimin doğum gününde 5 gün kala olmus olacak kuzuu. Yani bunun içinde her ay yumurtladığım günde yumurtlamam lazım hayır tohumu umarım ters etki etmez bir tek o gün o testi yapacağım çıkmazsa da iki üç gün kala kasa test yaparım bilerek bu ay almadım test
Ay canim pcos olsa da sebepsiz olarak geçiyor zaten. Bide pcosu olan arkadaslarim pcos gebelige engel degilAnladım canım çok teşekkürler pcos bari yok allaha şükür hahah ama ne olduğu de belli değil sebepsiz bizimki Rabbim faktörü herhalde![]()
Bence gayet normal canım kan ver sen 2 günde birArkadaşlar merhaba adetime üç gün kala beta hcg 30 çok mu düşük? Çok kasık ağrım var ve halsizim yarın yine kan vericem ama korkuyorum. Sat 20 ocak bat 19 şubat
Deli gibi siliyorum saldım ya artıkCanim üzgünüm ama galiba o lekeler cikmaz artikbende cok takarim böyle seylere kafayi. Bazen kullandikca açılma oluyor o izde. Belki seninde öyle olur. Bende bir defa yapmistim da zamanla azar azar açıldı rengi cok derin büyük bir leke degildi benimki
Ozman şuan 9.gundesin henüz çıkmaz cnm yarın 10.gundesin 11.gun yap bence en azindan5 gün kaldı canm
Bakayım canm belki öyle yaparım yani dayanabilirsemOzman şuan 9.gundesin henüz çıkmaz cnm yarın 10.gundesin 11.gun yap bence en azindan
1.guncuk daha dayaniver bari varsa çıkar en azındanBakayım canm belki öyle yaparım yani dayanabilirsem![]()
Bence 2 defa bakmak yeterli çok düşükse ilk sonuç sonra zaten 1 hafta bekleyip kese görmeye. GidilirArkadaşlar iyi akşamlar .Bir şey soracağım .Betanın iki kat artıp artmadığı ne kadar süre takip edilmeli .Bilginiz var mı?
Anladım canım teşekkür ederimBence 2 defa bakmak yeterli çok düşükse ilk sonuç sonra zaten 1 hafta bekleyip kese görmeye. Gidilir
Hamıle misin kuzu senAnladım canım teşekkür ederim![]()
Anladım canım teşekkür ederimBence 2 defa bakmak yeterli çok düşükse ilk sonuç sonra zaten 1 hafta bekleyip kese görmeye. Gidilir
Hayir değil gününüz bile geçmemiş bebiş yeni yerleşmiş bundan sonraki artış önemli 2 kat artarsa güzel haber 1 hafta sonra doktora gidip kese görürsünüz sonra hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırn inşallahArkadaşlar merhaba adetime üç gün kala beta hcg 30 çok mu düşük? Çok kasık ağrım var ve halsizim yarın yine kan vericem ama korkuyorum. Sat 20 ocak bat 19 şubat
Evet canımHamıle misin kuzu sen
Ay içimi rahatlattınız sağolunHayir değil gününüz bile geçmemiş bebiş yeni yerleşmiş bundan sonraki artış önemli 2 kat artarsa güzel haber 1 hafta sonra doktora gidip kese görürsünüz sonra hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırn inşallahçatlama gününüz bellimi peki
Yarın çıkmazmı diyosun canm1.guncuk daha dayaniver bari varsa çıkar en azından![]()