• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim de daha 7 gün var ama ben çatlatma iğnesi oldum. İğne etkisinin geçip geçmediğini görmek için yarın test yapmaya başlıycam sonra gün aşırı yaparım
Bende yapıcam canm vücudum çok garıp tepkiler veriyor umarım sebebi bebişdir tek dileğimmm yarım yaparım biley görürsem bir gün durup diğer gün yine yaparım koyulaşma farkedersem de kana giderim 💕💕

Evet ben mesela siteye girmeyeceğim siteye girince ister istemez test yapma istegim geliyor evde bir tane avoksum kaldı bilerek almadım eşimin doğum gününde 5 gün kala olmus olacak kuzuu. Yani bunun içinde her ay yumurtladığım günde yumurtlamam lazım hayır tohumu umarım ters etki etmez bir tek o gün o testi yapacağım çıkmazsa da iki üç gün kala kasa test yaparım bilerek bu ay almadım test
Ayy canım inşallah eşine doğum günğ süprizi oluuur ♥️♥️ benim de regl günü doğum günüm gösteriyor inşallah bana da süpriz olur. Senin bat ne zaman?

Anladım canım çok teşekkürler pcos bari yok allaha şükür hahah ama ne olduğu de belli değil sebepsiz bizimki Rabbim faktörü herhalde 😅
Ay canim pcos olsa da sebepsiz olarak geçiyor zaten. Bide pcosu olan arkadaslarim pcos gebelige engel degil 💗 korkmayin pcostan. Valla takviye olarak ise yaradigini yazan cok oldu bende bir sans vermek istedim insallah bende de ise yarar 🥰

Kızlar merhaba
İnanmazsiniz 2 gundur 1. Sayfadan itibaren butun konusmalari okudum senelerdir bu sitede gezerim ilk kez yaziyorum samimiyetinize ve ictenliginize inanarak bende katiliyorum size 🤭
SAT subat 3 2 gun surdu normalde 4 gun surer
BAT mart 4
ovulasyon testi ile takip ettim
15 ve 16 subat pik gordum 17 subat catlama oldu
13,15,16 ve 17 sini degerlendirdik
Bakalim neler olcak 🫣🫣🫣
Ben uzunnn zamandir bekleyenlerdenimm 🧿

Eklentiler

• IMG_8139.jpeg
    IMG_8139.jpeg
    208,2 KB · Görüntüleme: 21
Arkadaşlar merhaba adetime üç gün kala beta hcg 30 çok mu düşük? Çok kasık ağrım var ve halsizim yarın yine kan vericem ama korkuyorum. Sat 20 ocak bat 19 şubat

Canim üzgünüm ama galiba o lekeler cikmaz artik 😐 bende cok takarim böyle seylere kafayi. Bazen kullandikca açılma oluyor o izde. Belki seninde öyle olur. Bende bir defa yapmistim da zamanla azar azar açıldı rengi cok derin büyük bir leke degildi benimki
Deli gibi siliyorum saldım ya artık

Arkadaşlar iyi akşamlar .Bir şey soracağım .Betanın iki kat artıp artmadığı ne kadar süre takip edilmeli .Bilginiz var mı?

Arkadaşlar iyi akşamlar .Bir şey soracağım .Betanın iki kat artıp artmadığı ne kadar süre takip edilmeli .Bilginiz var mı?
Bence 2 defa bakmak yeterli çok düşükse ilk sonuç sonra zaten 1 hafta bekleyip kese görmeye. Gidilir

Arkadaşlar merhaba adetime üç gün kala beta hcg 30 çok mu düşük? Çok kasık ağrım var ve halsizim yarın yine kan vericem ama korkuyorum. Sat 20 ocak bat 19 şubat
Hayir değil gününüz bile geçmemiş bebiş yeni yerleşmiş bundan sonraki artış önemli 2 kat artarsa güzel haber 1 hafta sonra doktora gidip kese görürsünüz sonra hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırn inşallah 🙏🏻 çatlama gününüz bellimi peki

Hayir değil gününüz bile geçmemiş bebiş yeni yerleşmiş bundan sonraki artış önemli 2 kat artarsa güzel haber 1 hafta sonra doktora gidip kese görürsünüz sonra hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırn inşallah 🙏🏻 çatlama gününüz bellimi peki
Ay içimi rahatlattınız sağolun😇 ben ovülasyon testi yapmadım sadece bir ilişkimiz oldu bu ay 5 şubattaydı o da. Kanı verdiğimde de 17 şubattı

Back