• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Amin inşallah balım çok teşekkür ederim🫠😍
Bugün doktora gittim kan tahlili için önceki değerimi düşük buldu ya çok yeni ya da gebelik yok dedi. Gebelik yoksa nasıl 30 çıkıyor ki anlayamadım. Artışın 100 üzerinde çıkması lazım şuanda eğer çıkarsa hamilelik vardır dedi :(

Eklentiler

• IMG_0129.jpeg
    IMG_0129.jpeg
    164,6 KB · Görüntüleme: 54
Açıkçası göremedim kameranın etkisiyle sende olsaydı hemen yapacaktım bekle cuma günü bir daha yap canım
Öyle yapacağım canm silik çizgi varda kamerada gözükmüyor bakalım bi kaç gün sonra yine yaparım ❤️❤️
Foto net değil cnm nimoyumu yaptin
Evet canm nimoyu yaptım kamerada çok belli değil ama ben ilk dakikalardan gördüm bi iki gün sonra tekrar yaparım koyulaşma varsa ona göre hareket ederim canm 💕

Öyle yapacağım canm silik çizgi varda kamerada gözükmüyor bakalım bi kaç gün sonra yine yaparım ❤️❤️

Evet canm nimoyu yaptım kamerada çok belli değil ama ben ilk dakikalardan gördüm bi iki gün sonra tekrar yaparım koyulaşma varsa ona göre hareket ederim canm 💕
Bendede idrar gecer gecmez çıkmıştı ozman daha ilk bir defa denemiştik şok oldum hemen nasıl tuttu dedim ama ertesi gün malesef adet olmuştum bayada belirgindi atmıştım diğer ay başka marka bulamadım diye bir daha almıştım ondada daha silik çıkmıştı yine adet oldum tabi oyüzden güvenmiyorum bu teste inssallh sende doğru gösterir 🙏🏻

Back