- 28 Ağustos 2024
- 99
- 26
- 3
- 21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hep negatif gösterdiCanim versen simdi çıkar bence eger varsa. Evdeki testler negatif mi gosteriyor
Valla benim de kuruduğu için saldım belki de çok girmediğim için bana durgun gibi geliyorİliğimiz kemiğiniz kurudu yumurtlama mı çatlama mı gecikmemi demekten![]()
Yok gibi
Şimdi 10 şubat yumurtlama oldu desek erken mi yapmışım sizce yoksa iyice kafamdan silip test yerine ped mi alayımYok gibi![]()
Dedigin gibi yumurtlama degil ya henüz biseycik olmaz ama yaklasiyor malum dikkat et suya birazzEvet ben işten gelince anca yapabiliyorum kuzum ilk gün 5’ten sonra hiç su içmedim ve idrara çıkmadım daha belirgindi. Bugün unuttum su içtim lavaboya girdim bir tık daha silik çıkmıştı. Şu an yumurtlama yok ama yine de değerlendiriyoruz bir umut![]()
Ay kuzum bende bilemedim ne lekelenmesi. Akıntı icerisinde kahverengi gibi bir lekelenme geldi. Simdi de ayiptir soylemesi wc gidince yine bir minnak da olsa var leke kirmizi anlamadim. Yumurtlama desem degil. Testler gostermiyor. Bide ben genelde catlama oldugunda görürdüm kanamali leke. Anlayamadim vallahi. Tüm sucu hayıta atiyorum ama bilemedimLekelenme mii aa yumurtlama lekelenmesi mi desem ama test bakıyorsun. Kız bu hayıt var ya bütün idrar yollarını da bence temizliyor enson 2gece once ıcmıstım 1çay bardağı kadar. İnanrmsn sabaha kadar çişim geldı uyandım hahahhaha
Hamile kalıp ayrilanlar cok oldu kuzu. Birde gruptakiler genelde okuyup gidiyor pek yazmiyor kimseKızlar bu ay biraz durgun sanki buralar
Denedim canim ben daha önce. Insallah senin de burda bekleyen hepimizin de pozitif olur bu ay. Hepimiz umutla o güzel günler gelsin diye bekliyoruzMerhaba 2 yıldır bekliyoruz bizde hayırlı haberi ama maalesef alamadık bu ay çatlatma denedim bekliyorum siz daha önce denediniz mi arkadaşlar
Valla dogru dedinİliğimiz kemiğiniz kurudu yumurtlama mı çatlama mı gecikmemi demekten![]()
Kız yok belki de temizliyor rahmini öyle düşünAy kuzum bende bilemedim ne lekelenmesi. Akıntı icerisinde kahverengi gibi bir lekelenme geldi. Simdi de ayiptir soylemesi wc gidince yine bir minnak da olsa var leke kirmizi anlamadim. Yumurtlama desem degil. Testler gostermiyor. Bide ben genelde catlama oldugunda görürdüm kanamali leke. Anlayamadim vallahi. Tüm sucu hayıta atiyorum ama bilemedimbir bardak yapip icsem mi acaba batti balık hesabı
beni cise cikarmiyor o yaa. Acaba bana yaramiyor olabilir mi bilemedim simdi
Ay hadi inşallah bu ay müjdeli haberini alırsın çiçeğimKız yok belki de temizliyor rahmini öyle düşünama ıcın nasıl rhat edecekse öyle yap bence. Guvenmıyorsan ıcme kuzuumm kalp rhatlıgın önemli ah azönce neoldu. Eşim dediki yakınarkadası var İzmirde onlar üniden arkadası. Yazları görusuyoruz ailecek rüyasında eşimi görmüş çocuğun oluyordu demiş. Ben Şok hadi biz neyse de kocamın arkadaşının bunu görmesi bneı cok etkıledı. Dun sbaah da rahmetlı babam rüyamda bana bisküvi veriyordu 2,3 paket petibör bisküvi anlamjna bakınca da mutlu sevindirici haber diyor. Nasıl da beklentiye girmeyeyim ki ben smdı. Üstelik yakın arkadaşım da bence Mart'ta hamile olduğunu ogreneceksın dyor aylardır
Kızlar benim göğüs ucu acımam hiç geçmiyo yumurtlama gününden beri çok ama çok acıyo nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum o derece niye böyle oluyo regl veya gebelik olsa farzedelimki bu kadar erken olması da çok tuhaf aklım almıyo ya![]()
Yaâ sen neredesin kızz naptınn kac gun var test yaptın mı meme ucun acıyordu nedir durumlarAy hadi inşallah bu ay müjdeli haberini alırsın çiçeğim![]()
Kuzum kiminde erken oluyor eger regl belirtn degılse bu durum. Gebe olablrsın cunku ayırt edıcı özellik benceee
İnşallah canm ya korkutuyo beni açıkçası aylardır gebelik deniyoruz ama böyle bişi yaşamadım regl zamanı bile umarım bu sefer sonuç güzel olurKuzum kiminde erken oluyor eger regl belirtn degılse bu durum. Gebe olablrsın cunku ayırt edıcı özellik benceee
Hala çok fena acıyor canım dün test yaptım anında silik çizgi çıktı ama kamerada gözükmüyor dedim bir gün durayım diğer gün yapayım ki varsa da bi tık daha belli olsun yarın sabah belli olur canm inşallah pozitif çıkarrYaâ sen neredesin kızz naptınn kac gun var test yaptın mı meme ucun acıyordu nedir durumlar
Canm atsana testin foto. Sılıkse gorunurrHala çok fena acıyor canım dün test yaptım anında silik çizgi çıktı ama kamerada gözükmüyor dedim bir gün durayım diğer gün yapayım ki varsa da bi tık daha belli olsun yarın sabah belli olur canm inşallah pozitif çıkarr![]()