• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

20250220_225906.jpg

Çizgi yok demi
kafamdan uydurup görmek istediğimi görüyorumn😔

Evet ben işten gelince anca yapabiliyorum kuzum ilk gün 5’ten sonra hiç su içmedim ve idrara çıkmadım daha belirgindi. Bugün unuttum su içtim lavaboya girdim bir tık daha silik çıkmıştı. Şu an yumurtlama yok ama yine de değerlendiriyoruz bir umut 😂
Dedigin gibi yumurtlama degil ya henüz biseycik olmaz ama yaklasiyor malum dikkat et suya birazz 😍
Ay kuzum bizde degerlendirdik en son salı günü. Bugun degerlendirme niyetim vardi ama daha eve yeni geldik hava -8 derece Allahım korkunc bir soguk var üstümü değiştirip battaniye altina girdim bir daha üşümeyi totisim yemiyor 😅😅😅

Lekelenme mii aa yumurtlama lekelenmesi mi desem ama test bakıyorsun. Kız bu hayıt var ya bütün idrar yollarını da bence temizliyor enson 2gece once ıcmıstım 1çay bardağı kadar. İnanrmsn sabaha kadar çişim geldı uyandım hahahhaha
Ay kuzum bende bilemedim ne lekelenmesi. Akıntı icerisinde kahverengi gibi bir lekelenme geldi. Simdi de ayiptir soylemesi wc gidince yine bir minnak da olsa var leke kirmizi anlamadim. Yumurtlama desem degil. Testler gostermiyor. Bide ben genelde catlama oldugunda görürdüm kanamali leke. Anlayamadim vallahi. Tüm sucu hayıta atiyorum ama bilemedim😅 bir bardak yapip icsem mi acaba batti balık hesabı 😅 beni cise cikarmiyor o yaa. Acaba bana yaramiyor olabilir mi bilemedim simdi

Merhaba 2 yıldır bekliyoruz bizde hayırlı haberi ama maalesef alamadık bu ay çatlatma denedim bekliyorum siz daha önce denediniz mi arkadaşlar
Denedim canim ben daha önce. Insallah senin de burda bekleyen hepimizin de pozitif olur bu ay. Hepimiz umutla o güzel günler gelsin diye bekliyoruz 🙏
İliğimiz kemiğiniz kurudu yumurtlama mı çatlama mı gecikmemi demekten 🤣
Valla dogru dedin😅 durmadan test yapiyoruz yumurtlayacak miyiz catlayacak ki ne olacak diye. Kafayi yedik. Hunilik olmamiza 🤏 şu kadarcık kaldı

Kızlar slm dün beraberlik oldu bugün şeffaf akıntım oldu bu çatlama mı oluyor tutmuşmudur🫣

Kızlar benim göğüs ucu acımam hiç geçmiyo yumurtlama gününden beri çok ama çok acıyo nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum o derece niye böyle oluyo regl veya gebelik olsa farzedelimki bu kadar erken olması da çok tuhaf aklım almıyo ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ay kuzum bende bilemedim ne lekelenmesi. Akıntı icerisinde kahverengi gibi bir lekelenme geldi. Simdi de ayiptir soylemesi wc gidince yine bir minnak da olsa var leke kirmizi anlamadim. Yumurtlama desem degil. Testler gostermiyor. Bide ben genelde catlama oldugunda görürdüm kanamali leke. Anlayamadim vallahi. Tüm sucu hayıta atiyorum ama bilemedim😅 bir bardak yapip icsem mi acaba batti balık hesabı 😅 beni cise cikarmiyor o yaa. Acaba bana yaramiyor olabilir mi bilemedim simdi
Kız yok belki de temizliyor rahmini öyle düşün 😍😍😍😍 ama ıcın nasıl rhat edecekse öyle yap bence. Guvenmıyorsan ıcme kuzuumm kalp rhatlıgın önemli ah azönce neoldu. Eşim dediki yakınarkadası var İzmirde onlar üniden arkadası. Yazları görusuyoruz ailecek rüyasında eşimi görmüş. Demiş ki ruyamda sizin çocuğunuz oluyordu . Ben Şok hadi biz neyse de kocamın arkadaşının bunu görmesi bneı cok etkıledı. Dun sbaah da rahmetlı babam rüyamda bana bisküvi veriyordu 2,3 paket petibör bisküvi anlamjna bakınca da mutlu sevindirici haber diyor. Nasıl da beklentiye girmeyeyim ki ben smdı. Üstelik yakın arkadaşım da bence Mart'ta hamile olduğunu ogreneceksın dyor aylardır

Kız yok belki de temizliyor rahmini öyle düşün 😍😍😍😍 ama ıcın nasıl rhat edecekse öyle yap bence. Guvenmıyorsan ıcme kuzuumm kalp rhatlıgın önemli ah azönce neoldu. Eşim dediki yakınarkadası var İzmirde onlar üniden arkadası. Yazları görusuyoruz ailecek rüyasında eşimi görmüş çocuğun oluyordu demiş. Ben Şok hadi biz neyse de kocamın arkadaşının bunu görmesi bneı cok etkıledı. Dun sbaah da rahmetlı babam rüyamda bana bisküvi veriyordu 2,3 paket petibör bisküvi anlamjna bakınca da mutlu sevindirici haber diyor. Nasıl da beklentiye girmeyeyim ki ben smdı. Üstelik yakın arkadaşım da bence Mart'ta hamile olduğunu ogreneceksın dyor aylardır
Ay hadi inşallah bu ay müjdeli haberini alırsın çiçeğim 💕💕

Kızlar benim göğüs ucu acımam hiç geçmiyo yumurtlama gününden beri çok ama çok acıyo nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum o derece niye böyle oluyo regl veya gebelik olsa farzedelimki bu kadar erken olması da çok tuhaf aklım almıyo ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Evanora Evanora canım senin fikrin var mı 🤦🏻‍♀️ normalmi geçmemesi

Kuzum kiminde erken oluyor eger regl belirtn degılse bu durum. Gebe olablrsın cunku ayırt edıcı özellik benceee
İnşallah canm ya korkutuyo beni açıkçası aylardır gebelik deniyoruz ama böyle bişi yaşamadım regl zamanı bile umarım bu sefer sonuç güzel olur ❤️

Yaâ sen neredesin kızz naptınn kac gun var test yaptın mı meme ucun acıyordu nedir durumlar
Hala çok fena acıyor canım dün test yaptım anında silik çizgi çıktı ama kamerada gözükmüyor dedim bir gün durayım diğer gün yapayım ki varsa da bi tık daha belli olsun yarın sabah belli olur canm inşallah pozitif çıkarr 😍😍😍😍

Hala çok fena acıyor canım dün test yaptım anında silik çizgi çıktı ama kamerada gözükmüyor dedim bir gün durayım diğer gün yapayım ki varsa da bi tık daha belli olsun yarın sabah belli olur canm inşallah pozitif çıkarr 😍😍😍😍
Canm atsana testin foto. Sılıkse gorunurr

Kızçeler bende yarın doktora gideceğim bakalım yumurtamız ne durumda 🤣 bugün sağ kaşığında Ağrı hissettim çatlamış mı büyümüş mü ona göre iğneyi yapacağım ama sanki sarpa sardı benim mevzu shhshahhahs

Back