2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ayyy canım allah senden razı olsun iyi ki varsınız kimseyle konuşamıyorum bu konuyu içime atmaktan daralmıştım kafamın içi doldu

Pozitif canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza dua et
Hepimize dua ediyorum canım, inşallah öyledir hala emin değilim

Amiinn hepimiz için öyle olur umarım sağlıkla kolayca Canım belirti mi bilmiyorum ama 2 gün midem aşırı yandı, acı falan yemediğim halde bir de alt karnımda iğne batması gibi incecik sızılar var. Gerisi aynı regli belirtileriydi işte meme hassasiyeti, regli sancısı gibi hafif hafif sancılar.
Ben daha çok belirti yaşadığım aylarda negatif sonuçlandığı için o kadar kendimi dinlememeye çalışıyordum açıkçası

Ayyy ne güzel bir haber bu sağlıkla al kucağına inşallah canım
Belirti oldu mu peki?
Amiinn hepimiz için öyle olur umarım sağlıkla kolayca Canım belirti mi bilmiyorum ama 2 gün midem aşırı yandı, acı falan yemediğim halde bir de alt karnımda iğne batması gibi incecik sızılar var. Gerisi aynı regli belirtileriydi işte meme hassasiyeti, regli sancısı gibi hafif hafif sancılar.

Ben daha çok belirti yaşadığım aylarda negatif sonuçlandığı için o kadar kendimi dinlememeye çalışıyordum açıkçası

Canm ben ay ortası doktora gitmiştim yumurtamı gördü 22 cm olan yumurtanız var değerlendirin dedi. Tam yumurtlama belirtilerimin olduğu zamandı.Değerlendirdim ama malesef olmadı dün test yaptım ama hala regl olmadım

Anladım canım vücut ışına dikkat ettin mi hiç?
Aynı belirtiler bende var bugün 3. Gün gecikmenin ama cesaret edemiyorum negatif çıkar diye
Birde akıntı var mı ve ne renk?

Benim ilk haftadan beri beyaz akıntı devam ediyor ama o anlattıkları gibi uzayan değil tatlım genelde ayaklarım soğuk yanaklarım da kırmızı kırmızı canım 3.gün de çıkar ya bence test yap en azından ne olduğunu bilirsin

Canım ben akşam verdim hala e nabıza düşmedi. Eğer işin yoksa bir iki saat hastanede bekle derim ben de bugün tekrar gideceğim sonucu öğrenmeye
Saglık ocagında verdım canım bugunde cuma oldugu için bnce gec cıkar ya.cunku saglık ocagıda devlet hastanesıne yolluyor ya. neyse beklıycem artık ınsAllah bekledıgıme deger.Saglık ocagında hemen evıme yakın dıye gıttım

Ayy evet o geç çıkar bence de, inşallah gönlünce sonuçlanır bebeğin seninledir belirti var mıydı ?

Ayy evet o geç çıkar bence de, inşallah gönlünce sonuçlanır bebeğin seninledir belirti var mıydı ?
Canım valla ben 3 gun once test yaptık ıdrar negatıftı 4 saat sonra falan bı bakım dedım yanında cızgı olmustu.kuruma cızgısı doye dusunuyorum.Belırtı olarak Ben adet olmadan bır hafta once sancım baslardı gunumdede adet olurdum.yarında adet gunum ama hıc sancım yok adet sancısı gıbı.Belım agryo ama sancılı degıl.kasıklarda agrı vardı ıgne batması gıbı oda gectı.gogsumdede gecen ay baya şişmistı bu ay o yok anlamadım.ıkı aşılama arası fark var var yanı.kı aşılama oncesındede adet olmadan once sancım bır hafta onceden baslardı.Bu ay o yok tek suphem o yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…