Ya da e nabıza düşmesini beklersiniz dedi yaHay allah yaaa gidip almak da neymiişş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da e nabıza düşmesini beklersiniz dedi yaHay allah yaaa gidip almak da neymiişş
Hepimize dua ediyorum canım, inşallah öyledir hala emin değilimAyyy canım allah senden razı olsun iyi ki varsınızkimseyle konuşamıyorum bu konuyu içime atmaktan daralmıştım kafamın içi doldu
Pozitif canım hayırlı olsundarısı bizim başımıza dua et
![]()
Ay bak bak bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Beni de etiketle sonuç çıkınca gözümden kaçmasın merak ediyorummYa da e nabıza düşmesini beklersiniz dedi yabakacağım ara ara yine
Gecikmen var mı canım baya pozitif bu çünküHepimize dua ediyorum canım, inşallah öyledir hala emin değilim
Tamam canımmmm iyi haber olursa etiketlerim çok sağolAy bak bak bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Beni de etiketle sonuç çıkınca gözümden kaçmasın merak ediyorumm
3 gün var regle ama bu ay erken yumurtladım tatlım neredeyse ilk hafta hissetmiştim. Belki ondandır bilmiyorumGecikmen var mı canım baya pozitif bu çünkü
Günaydın canım haberlerini bekliyoruz inşallahYarın test yapmayı düşünüyorum nolur dua et hayırlısıyla pozitif çıksın![]()
Günaydın canım hepiniz hakkınızı helal edin kafa şişirdim burada ..Günaydın canım haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
![]()
Ayyy ne güzel bir haber bu sağlıkla al kucağına inşallah canım3 gün var regle ama bu ay erken yumurtladım tatlım neredeyse ilk hafta hissetmiştim. Belki ondandır bilmiyorum
Amiinn hepimiz için öyle olur umarım sağlıkla kolaycaAyyy ne güzel bir haber bu sağlıkla al kucağına inşallah canım
Belirti oldu mu peki?
Canm ben ay ortası doktora gitmiştim yumurtamı gördü 22 cm olan yumurtanız var değerlendirin dedi. Tam yumurtlama belirtilerimin olduğu zamandı.Değerlendirdim ama malesef olmadı dün test yaptım ama hala regl olmadımCanım regl degl yumurtlaman gecıkıyordu3 cunku yumurtlama gecıkmese regl olursun. Neden gec yumurtluyorsun acaba. Hormonlarını baktır bence de. Ben kızıma hamıle kalmadan testere dişli aslan pençesi yaptım düzelsin dye hormonlarım. Cok gec yumurtlamıstım son 2 ayında. O ay gebe kaldımyıne yapasım var ama duzenlym zten dye pek bilemedm
Anladım canım vücut ışına dikkat ettin mi hiç?Amiinn hepimiz için öyle olur umarım sağlıkla kolaycaCanım belirti mi bilmiyorum ama 2 gün midem aşırı yandı, acı falan yemediğim halde bir de alt karnımda iğne batması gibi incecik sızılar var. Gerisi aynı regli belirtileriydi işte meme hassasiyeti, regli sancısı gibi hafif hafif sancılar.
Ben daha çok belirti yaşadığım aylarda negatif sonuçlandığı için o kadar kendimi dinlememeye çalışıyordum açıkçası![]()
Canım ben akşam verdim hala e nabıza düşmedi. Eğer işin yoksa bir iki saat hastanede bekle derim ben de bugün tekrar gideceğim sonucu öğrenmeyeAcaba sonucum pazartesiye kalır mı yoksa aksam e nabıza düser mi![]()
Saglık ocagında verdım canım bugunde cuma oldugu için bnce gec cıkar ya.cunku saglık ocagıda devlet hastanesıne yolluyor ya. neyse beklıycem artık ınsAllah bekledıgıme deger.Saglık ocagında hemen evıme yakın dıye gıttımCanım ben akşam verdim hala e nabıza düşmedi. Eğer işin yoksa bir iki saat hastanede bekle derim ben de bugün tekrar gideceğim sonucu öğrenmeye
Ayy evet o geç çıkar bence de, inşallah gönlünce sonuçlanır bebeğin seninledirSaglık ocagında verdım canım bugunde cuma oldugu için bnce gec cıkar ya.cunku saglık ocagıda devlet hastanesıne yolluyor ya. neyse beklıycem artık ınsAllah bekledıgıme deger.Saglık ocagında hemen evıme yakın dıye gıttım
Canım valla ben 3 gun once test yaptık ıdrar negatıftı 4 saat sonra falan bı bakım dedım yanında cızgı olmustu.kuruma cızgısı doye dusunuyorum.Belırtı olarak Ben adet olmadan bır hafta once sancım baslardı gunumdede adet olurdum.yarında adet gunum ama hıc sancım yok adet sancısı gıbı.Belım agryo ama sancılı degıl.kasıklarda agrı vardı ıgne batması gıbı oda gectı.gogsumdede gecen ay baya şişmistı bu ay o yok anlamadım.ıkı aşılama arası fark var var yanı.kı aşılama oncesındede adet olmadan once sancım bır hafta onceden baslardı.Bu ay o yok tek suphem o yaniAyy evet o geç çıkar bence de, inşallah gönlünce sonuçlanır bebeğin seninledirbelirti var mıydı ?