• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben yaşamıştım canim. Ondan dedim zaten.
Canim bence esine de şüphenden bahset test alip yap.
Veya soylemek istemiyorsan eczane yakinsa market bakkal komsu birseyi bahane et git al :)
Ya eğer yoksa çok üzülüyor o kadar istiyor ki kesin bilmeden söylemek istemiyorum aslında 😐 bir yandan da bugün 14 şubat varsa hediye olur diyorum

Ya eğer yoksa çok üzülüyor o kadar istiyor ki kesin bilmeden söylemek istemiyorum aslında 😐 bir yandan da bugün 14 şubat varsa hediye olur diyorum
Anliyorum canim seni sende haklisin. Ne zaman bitiyor eşinin izni. Olmadi o işe baslayana kadsr bekle. Zaten regl olmazsan güzel haber olma ihtimali daha yüksek. Hem beta yükselir sen test yapana kadar stresli süreci atlatmis olursun biraz.
Peki nasıl bir akıntıydı ne zaman başladı senin?
Canim benim regl yaklastiginda baslamiati regl tarihim gecince de devam etmisti. Afedersin sarımsı yogun bir akıntıydı kıvam olarak. Aşırı fazla gelmiyordu ama. Kokusu vs yoktu. Hatta öncesinde islak sulu akıntım oluyordu

Offf sorma eşim bugün bana kız sen hamile misin komedi filmine ağlıyosun dedi. Yoo ne alaka dedim. Günümün geçtiğini bilmiyor ümitlenmesin diye söylemedim. Çok açık sarı akıntı geldi sanırım adet olucam
Canım geçen ay benimde açık sarı akıntım oldu az geliyordu, yumurtlamadan 2 gün sonra geldi adet başlayana kadar sürdü. Şimdi yine var yumurtlamam dün oldu yine başladı. Ama sarı akıntısı böyle olupta hamile olanlarda vardı. Yani belirti mi değil mi anlamak zor. Umudunu yitirme güzel düşün güzel olsun :)

Anliyorum canim seni sende haklisin. Ne zaman bitiyor eşinin izni. Olmadi o işe baslayana kadsr bekle. Zaten regl olmazsan güzel haber olma ihtimali daha yüksek. Hem beta yükselir sen test yapana kadar stresli süreci atlatmis olursun biraz.

Canim benim regl yaklastiginda baslamiati regl tarihim gecince de devam etmisti. Afedersin sarımsı yogun bir akıntıydı kıvam olarak. Aşırı fazla gelmiyordu ama. Kokusu vs yoktu. Hatta öncesinde islak sulu akıntım oluyordu
Benimde aynı böyle canım. Ama eşim 15 gün evde daha ya o kadar bekleyemem en iyisi söylemek galiba

Canım geçen ay benimde açık sarı akıntım oldu az geliyordu, yumurtlamadan 2 gün sonra geldi adet başlayana kadar sürdü. Şimdi yine var yumurtlamam dün oldu yine başladı. Ama sarı akıntısı böyle olupta hamile olanlarda vardı. Yani belirti mi değil mi anlamak zor. Umudunu yitirme güzel düşün güzel olsun :)
Bugün gecikmenin 3. Günü canım adet ağrısı bile yok şuan gelip gidyor arada sadece. Peki o akıntıdan kaç gün Sonra adet oldun geçen ay?

1000088028.webp

Kızlar regle 2 kala 🥲 prodoctor testin markası. Dün akşam kan verdim, doğruysa bu akşam söyleyim diye hala sonucu düşmedi ya nasıl bekleyeceğimmm

Benimde aynı böyle canım. Ama eşim 15 gün evde daha ya o kadar bekleyemem en iyisi söylemek galiba
O zaman mecbur söyleyeceksin canim baska yolu yok. Bari cok umutlandirmadan söyle de. Pozitif çıkar inşallah canim benim.
Bak arkadas da yazmis onda da olmus ama negatif olmus. Iste bu belirtiler hep birbirine benziyor ya. Net de konusamiyor insan.

Eki Görüntüle 3544353
Kızlar regle 2 kala 🥲 prodoctor testin markası. Dün akşam kan verdim, doğruysa bu akşam söyleyim diye hala sonucu düşmedi ya nasıl bekleyeceğimmm
Baya net pozitifsin canım 😍 tahlili acilden mi verdin ? Epey olmus düşmesi lazımdı. Hastanenin kendi laboratuvar sitesi oluyor oraya bakabilirsin birde.

O zaman mecbur söyleyeceksin canim baska yolu yok. Bari cok umutlandirmadan söyle de. Pozitif çıkar inşallah canim benim.
Bak arkadas da yazmis onda da olmus ama negatif olmus. Iste bu belirtiler hep birbirine benziyor ya. Net de konusamiyor insan.
Evet kan testi vermek en iyisi kesin bi şey söylenemez zaten canım haklısın. Uyansın bakalım bir gideriz hastaneye

Ya inşallah öyledir kuşum, deneyeli uzun zaman olmuştu inanamıyorum hala acaba yanlış mı diye 🥲 evet canım devlet hastanesiydi kendi sitesine de bakıyorum sadece doktor girişi var ya ne alakaysa, olmazsa gideceğim tekrar sonuç için 🥹

Evet kan testi vermek en iyisi kesin bi şey söylenemez zaten canım haklısın. Uyansın bakalım bir gideriz hastaneye
Insallah güzel haberler verirsin bize 😍🙏 cokta kafanda strese sebep olacak kadar düşünmemeye calis konuyu canim, stres de tarihlerimizi negatif etkiliyor cogunlukla.

Ya inşallah öyledir kuşum, deneyeli uzun zaman olmuştu inanamıyorum hala acaba yanlış mı diye 🥲 evet canım devlet hastanesiydi kendi sitesine de bakıyorum sadece doktor girişi var ya ne alakaysa, olmazsa gideceğim tekrar sonuç için 🥹
Bazen dr.un girip sonuc görüntülenmesi gerekiyormus enabiza düşmesi icin. Belki sana da öyle birsey denk gelmis olabilir. Veya testini kaybetmislerdir benim basima gelmisti bu😁
Ya inşallah test dogru cikarmistir bebisin geliyordur 😍🙏

Insallah güzel haberler verirsin bize 😍🙏 cokta kafanda strese sebep olacak kadar düşünmemeye calis konuyu canim, stres de tarihlerimizi negatif etkiliyor cogunlukla.
Ayyy canım allah senden razı olsun iyi ki varsınız 😍 kimseyle konuşamıyorum bu konuyu içime atmaktan daralmıştım kafamın içi doldu inan var mı yok mu demekten. Bir diyorum ya varsa sonra aman yoktur saçmalama diyorum. Çünkü en son ilişki takvime göre yumurtlamadan 1 gün önce oldu olmaz diyorum

Bazen dr.un girip sonuc görüntülenmesi gerekiyormus enabiza düşmesi icin. Belki sana da öyle birsey denk gelmis olabilir. Veya testini kaybetmislerdir benim basima gelmisti bu😁
Ya inşallah test dogru cikarmistir bebisin geliyordur 😍🙏
Ayy Demee bu akşam söylemek için dün akşam neler çektim sonuç çıksın da söyleyim diyee 😅 inşallah canım ya rabbim isteyen herkese hayırla güzelce kolayca nasip etsinn, bebeklerimize kavuşalımmm

K kbr0008 Canım ne zaman vermiştin tahlil. Çok net bir test bu inşallah allah tamamına erdirsin çok da güzel bir süpriz olacak ne güzel :)
Tatlım dün akşam 9buçukta verdim. Hastaneyi aradım sonuç çıkmış ama gidip almam lazımmış, işten çıkmayı bekleyeceğim o zamana kadar e nabıza düşmezse

Ayyy canım allah senden razı olsun iyi ki varsınız 😍 kimseyle konuşamıyorum bu konuyu içime atmaktan daralmıştım kafamın içi doldu
Eki Görüntüle 3544353
Pozitif canım hayırlı olsun 😍😍😍 darısı bizim başımıza dua et 🤗

Back
X