2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İnşallah Allah burda isteyen herkese nasip eder canım en kısa sürede hamile kalırsınız inşallah

Canim benim birbirimize destek oldukca güçleniyoruz. Ne demek kuzum .. stres yükleme kendine. Zaten sonuc degismeyecek sen dusunsen de dusunmesen de. O nedenle sakin ol akışa birak. Olur canim valla benegin gelecegi varsa koca ay tek bir iliski ile hamile kalanlarla dolu burasi.

Ayy Demee bu akşam söylemek için dün akşam neler çektim sonuç çıksın da söyleyim diyee inşallah canım ya rabbim isteyen herkese hayırla güzelce kolayca nasip etsinn, bebeklerimize kavuşalımmm
Ay hadi insallah pozitiftir sonucun. Ama testine göre pozitif zaten hastaneye gitmeni gerektirmeleri cok sacma olmus yaa sonuc iciinn.
Amin canim benim aminnn. Allahım inşallah saglikla kolaylikla hamile kalip dogurup büyütmeyi nasip etsin hepimize

İnşallah bende ve tabi bekleyen herkes onlardan oluruz Rabbim duamızı kabul etmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…