- 28 Ağustos 2024
- 160
- 33
- 13
- 22
Ah ah inşaAllah benim de öyledirAmin inşallah canımAdet olacakmışim gibi sancım vardı canım ve battan bir hafta önce başladı ben hep adet olacagimi düşünüyordum
İnşaallah canımAh ah inşaAllah benim de öyledir
Test yaparsan hepimiz ogrenivez insallhİnşallah canım ya dua et olur
ayyy bende boğayımCanim burçlarla ilgili olan konumuz bu
İnşallah Allah burda isteyen herkese nasip eder canımKızlar herkesin berat kandili mibarek olsun sizlerden özellikle hamilelerden bir şey isteyeceğim rica etsem ben ve bebim gibi bebek isteyen herkese dualarınızda yer verir misiniz Allah herkesin duasını kabul etsin
ayyy bende boğayım
Adet düzenleyici canım kadın hastalıkları ve regl düzeni için miyom fln varsa aslan pençesi civan percemi demleyip içebilirsinKızlar civanperçemi otu adeti düzenler mi adeti söker mi
InsAllah daha fazla gec cıkmasındaBen cuma vermiştim cumartesi gece çıkmıştı sonuç
Şuan ikna oldum ama ben daha eşime gecikmem var bile demedim ki adam evde test almaya çıkamıyorumTest yaparsan hepimiz ogrenivez insallh
Gecikmen var bence olabilirsin
1 saattir su gibi geliyor çamaşırı ıslatıyor ya inşallah mucize olmuşturYumurtlama dönemi bittikten sonra bata kadar geldi yani battan önce
Markete gidiyorum diye cikbilirsin regl oldum pet alicam de kalmamışŞuan ikna oldum ama ben daha eşime gecikmem var bile demedim ki adam evde test almaya çıkamıyorum
Canim benim birbirimize destek oldukca güçleniyoruz. Ne demek kuzum .. stres yükleme kendine. Zaten sonuc degismeyecek sen dusunsen de dusunmesen de. O nedenle sakin ol akışa birak. Olur canim valla benegin gelecegi varsa koca ay tek bir iliski ile hamile kalanlarla dolu burasi.Ayyy canım allah senden razı olsun iyi ki varsınızkimseyle konuşamıyorum bu konuyu içime atmaktan daralmıştım kafamın içi doldu inan var mı yok mu demekten. Bir diyorum ya varsa sonra aman yoktur saçmalama diyorum. Çünkü en son ilişki takvime göre yumurtlamadan 1 gün önce oldu olmaz diyorum
Yalan söylemek istemiyorum ama iyi fikirMarkete gidiyorum diye cikbilirsin regl oldum pet alicam de kalmamış
Net biisy çıkınca eşine şöyle bence
İnşallah ya1 saattir su gibi geliyor çamaşırı ıslatıyor ya inşallah mucize olmuştur
Sürprize gidicek yolda mübahtır sen bilirsin tabi nasıl istersenYalan söylemek istemiyorum ama iyi fikir
Bizim her ihtimali deneme hırsımızO yine iyi. Yataktan baş aşağı sarkanlarımız da var aramızda nerden bildiğimi sorma asdasd
Ay hadi insallah pozitiftir sonucun. Ama testine göre pozitif zatenAyy Demee bu akşam söylemek için dün akşam neler çektim sonuç çıksın da söyleyim diyeeinşallah canım ya rabbim isteyen herkese hayırla güzelce kolayca nasip etsinn, bebeklerimize kavuşalımmm
İnşallah bende ve tabi bekleyen herkes onlardan oluruz Rabbim duamızı kabul etmiştirCanim benim birbirimize destek oldukca güçleniyoruz. Ne demek kuzum .. stres yükleme kendine. Zaten sonuc degismeyecek sen dusunsen de dusunmesen de. O nedenle sakin ol akışa birak. Olur canim valla benegin gelecegi varsa koca ay tek bir iliski ile hamile kalanlarla dolu burasi.
Yok canım etmedim tek endişem o zaten takvime göre olduİnşallah yayumurtlama takip etmismiyfin canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?