- 18 Eylül 2019
- 196
- 88
- 98
Ah ah bilirim o sabırsızlığııYarın kan vericem ama bir de buraya sizlere sormak istedim içim içimi yiyor bir an önce sabah olsun gerçek mi değil mi öğrenmek istiyorum buraya da mutlaka sonucu yazarım dua edin benim için lütfen
Vala kimse istemedi kendileri istedi herkez mecburen sustu kendi hayatları kendi kararları bişey diyemiyoruz oyuzden herkez gereken konuşmayı yaptı hayırlısı bakalımAy mutlu olsun herkes. Ilk kez duyuyorum gecen hafta küs bu hafta nikah büyük risk vallahi. Gerci akrabalik varsa birbirlerini belki idare ederler yada iyice kötü olur. Benim tanidigim akraba evlilikleri hep hüsran. Bunlarda cok yakinlarmis desene kuzenler
çok teşekkür ederim canım sende sağlıkla al kucağına inşAllahCanım eğer zamana ihtiyacın varsa kendini dinle. Kendin için neyin iyi olacağını biliyorsun. Dilerim Rabb'im den en güzel zamanda en güzel şekilde Rabb'im tekrar Anne olmayı nasıl etsin inşallah
amin inşAllah canım ama bu hastalığın malesef bi tedavisi yok yani kalıcı bi tedavisi yok çünkü bende kronikleşmiş panik atak ve anksiyete var 16 yıldır neredeyse zaman zaman azalsada zaman zaman bu şekil yokluyo Allah sağlık sihhat versin en önemlisi bu Rabbim sanada en hayırlı zamanda göndersin mucizeniCnm inşallah biran önce kurtulursun bu hastalıktan en doğru kararı vermişşsin kendini topsrladıktsn sonra rabbim nasip ederse o sana gelecektir senin iyi olman önemli şuan rabbim hakkındakini hayırlı eylesin bizlerede inşallah en kısa zamanda nasip eder inşallah kendine iyi bak bizleride yokla sürekli
Amin canım rabbim sağlıgımızdan geri koymasın gerisi boşçok teşekkür ederim canım sende sağlıkla al kucağına inşAllahben buralarda olucam gene sizi takip edicem
amin inşAllah canım ama bu hastalığın malesef bi tedavisi yok yani kalıcı bi tedavisi yok çünkü bende kronikleşmiş panik atak ve anksiyete var 16 yıldır neredeyse zaman zaman azalsada zaman zaman bu şekil yokluyo Allah sağlık sihhat versin en önemlisi bu Rabbim sanada en hayırlı zamanda göndersin mucizenisizi takip edicem gene kızlar
İnşallah siz hamilesinizdirpredictor harici erken gebelik testine guvenmiyorum. En guzeli gidip kan vermek. Sabahtan sağlık ocagina gidebilirseniz en güzeli
Olabilir canım belki de ondan olduSanmıyorum cnm bende 10.gündeyim bu günlerde bebek anca yerleşiyor hamilek belirtisi azda olsa HCG salgılanınca oluyor yedigin bişeylerden olmuştur henüz cok erken
O zaman seninde 8. Gün olmuyor mu canımBenimde 14 Ocak gecesi oldu çatlama birgün var aramızda
Elinde başka markanin testi varsa yine yap canimEki Görüntüle 3541462 bugün test yaptım Reglime 4 gün var ama çizgi çok silik çıktı,sizce durum nedir kızlar?
Ne demek aklına takılan herşeyi sorabilirsin bana.Cok sagol kuzumgercekten burasi bu konuda cok iyi bir platform. Mesela normal hayatimizda bizim yasadigimiz seyleri yasayan birini anonsla arasak bulamayiz. Burda birbirimizle bişeyleri paylaşmak cok iyi geliyor gercekten.
Birde yeniden saglikla hamile kalip bebislerimizi kucagimiza alip saglikla buyutebilirsek oh ne guzel olacak
Sizle yakınız 26 ocak
Testinizin markasi nedir? Regle kadar sabah ilk idrarla koyulugunu takip edin bakalım inşallah vardırEki Görüntüle 3541462 bugün test yaptım Reglime 4 gün var ama çizgi çok silik çıktı,sizce durum nedir kızlar?
Belki şu icmissindir net çıkmamış olabilir dünkünde var gibiydi sanki hayirlisiBir iki aydır biraz saldım. Kizlar bunuda şimdi yaptım negatifya dünkü yaptığımda bariz ikinci çizgi vardı. Ikiside aynı test. Dun 2 test yaptım ikisinde de çizgi vardı bunda yok
Testinizin markasi nedir? Regle kadar sabah ilk idrarla koyulugunu takip edin bakalım inşallah vardır
Testinizin markasi nedir? Regle kadar sabah ilk idrarla koyulugunu takip edin bakalım inşallah vardır
Prediktor marka,testi sabah erken saatte uyanınca yaptım yarın kan testi vereceğim,sabırsızlanıyorumTestinizin markasi nedir? Regle kadar sabah ilk idrarla koyulugunu takip edin bakalım inşallah vardır
O markayi genelde doğru çıkarıyor diye duydum ve silik çizgi de görünüyor hadi hayırlısı gönlündeki olsun inşallah canım hayırlı haberlerle gelPrediktor marka,testi sabah erken saatte uyanınca yaptım yarın kan testi vereceğim,sabırsızlanıyorum
Benim kızımda böyle silik çıkmıştı olabilir cnm kan testi yap emin ol için rahat olsuKızlar dün yazmıştım ya pazar günü adet olmam lazımdı halen olmadım. Ama 20 lik dişim çıkıyor diye antibiyotik içmiştim ondan mı gecikti acaba demiştim. Sabah test yaptım ilk 1 dk yoktu sonra 2-3 dk sonra sanki hayalet çizgi gibi çıktı. Yaklaşık 5 dk sonra da çıkmış olabilir tam bilmiyorum. Kuruma çizgisi olabilir mi? Boş yere umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3541134
Ya silik var kan testi yap bence varKızlar durup durup test yapıyorum. Dünden beri 5. Testim
Teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin sizin de inşallahO markayi genelde doğru çıkarıyor diye duydum ve silik çizgi de görünüyor hadi hayırlısı gönlündeki olsun inşallah canım hayırlı haberlerle gel
Ben de bugün yaptım benim ki de silik sizinki gibi yarın kan testi yaptıracağımKızlar dün yazmıştım ya pazar günü adet olmam lazımdı halen olmadım. Ama 20 lik dişim çıkıyor diye antibiyotik içmiştim ondan mı gecikti acaba demiştim. Sabah test yaptım ilk 1 dk yoktu sonra 2-3 dk sonra sanki hayalet çizgi gibi çıktı. Yaklaşık 5 dk sonra da çıkmış olabilir tam bilmiyorum. Kuruma çizgisi olabilir mi? Boş yere umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3541134
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?