• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Pıltılaşma çıktı evet dr ondan kaynaklı old. Düşünmüyorum dedi ama başkada neden çıkmadı histeroskopi yapıldı temiz çıktı sizin nedeni belli mi kaybınızın transfer muhtemelen 5 güne embriyo gelirse pgt yaparlar size. Benim fetal da testi temiz çıkmasına rağmen çocukta ödem cikti yani hidrops fetal rahatsızlığı buda turizimi t 21 21 rahatsızlığı cikti. Translokasyon. 5 aylık ölü dogum yaptim. 1 sene oldu. Allah bir daha ne bana ne kimseye yasatsin

Hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız donmuş embriyo transferi nasıl oluyor
Canım adetin 2. Veya 3. Günü gidiyorsun doktora. Genellikle doktorlar donmuş embriyo transferinde rahim kalınlaştırıcı ilaçlar veriyor estrofem gibi folilasit veriyor. Bu süreç 15-20 gün sürüyor. Transfer günü yaklaşınca prpgestan iğne, fitil, hap veriliyor

Selam kızlar buraya da yazmıştım daha öncesinden 16 Ocak da transfer oldum dün kan tahlili yaptırdım değerim 250 çıktı şükürler olsun bu süreçte olup evlat sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarım güzel sonuçlar alırlar inşallah ❤️
Benim de 17 Ocak 🥰 Rabbim doğum sürecimizi de beraber paylaşmayı nasip etsin inşallah. Beta kötü gidiyor diye endişe duymuştum ama bugün toparlamış çok şükür 🙏

Kızlar burada yazan af ve m ne demek ?

Eklentiler

• IMG_6441.jpeg
    IMG_6441.jpeg
    71,7 KB · Görüntüleme: 34
M yi mm yazmak istemişler bence. Af ne bilemedim 😕
Çok emin değilim ama Yumurta sayısı olabilirmiş. Geçen haftalarda letu kullandım çatlatma iğnesi kullandım ama gebelik olmadı adetin 1. Günü başka bi doktora gitmiştim Vajinal muayene edip bunları yazmıştı sanırım yumurtalıklar henüz atılamamıştı

Son düzenleme:
Çok emin değilim ama Yumurta sayısı olabilirmiş. Geçen haftalarda letu kullandım çatlatma iğnesi kullandım ama gebelik olmadı adetin 1. Günü başka bi doktora gitmiştim Vajinal muayene edip bunları yazmıştı sanırım yumurtalıklar henüz atılamamıştı
Pcos var mı acaba ondan mıdır?

Kızlar banada yardımcı olun lütfenn 14 ocakta transfer oldum gebelık ogrendım transferden berı ve gebelıgı ogrendgm bu bır haftadır gecmeyen kasık bel alt karın bacak agrılarm var yogun sıddetlı bu normalmı sızce bu sekılde olan varmı lıtfen yardımcı olırmusunuz panık aatagımda var ne yapacagımı sasırdm neden bu denli agrılar yerlesme agrıları bukadar olurmu ve bukdar surermı korkuyorum keseyı falanda dün görduk ama

Back