- 13 Temmuz 2024
- 154
- 39
- 13
- Konu Sahibi belmaberna
-
Tamam teşekkür ediyorumAllah
Takan hemşire de söyledi aslında ama transfer günü hızlı yapınca ben de hızlı bitmişti dedim tüh inşallah faydalı olurCanım bnim doktor reçeteye böyle yazdı
Çok teşekkür ederimVar efendimamma velakin doktorlar ayarlıyo çift yapıyor transferi kâğıda tek yazıp çift transfer yapıyorlar. Tabi önce deneme falan olduysa bunlara gerek kalmıyor. Su gibi aksın süreciniz
Evet öyle oluyor sanırım.Merhaba canım birşey sorucam çok yeniyim transfer aşamasında 35 yaş altı kişilere tek embriyo konuluyor diye duydum doğru mu acaba
Ben de 3 te gitmiştim.Kızlar Şubat'ta transfer olacam bende bugün biraz kanamam oldu galiba adet başlayacak doktora adetin 3 günü gitsem sorun olur mu
Çok teşekkür ederim umarım güzel sonuçlar alırızHayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallahbende de regl sancısı gibi oldu ilk günler. Normal hayatıma devam ettim ağır iş yapmadan
2 yada 3 gün diye biliyorum ama emin olamadım sağolun hayırlı olsun bebisinizdeBen de 3 te gitmiştim.
Benim transfer gününü saymazsam 3. Günüm. İlk gün kasık ağrısı hafif vardı: son 2 gündür de şişlik oluyor. Öyle bir ağrım felan yok.Selam güzel hanımlar umarım hepimizin bu sene kucağı dolsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Ben de bugün dondurulmuş 3. gün embriyo transferi oldum 5 Şubat test tarihim. Geçen sene de 3. Gün embriyosu transferi olmuştum tuttu ama maalesef 9 haftalıkken kalbi durduinşaAllah bu sefer nasip olur istemsiz o zaman ki halim ile kıyaslama yapıyorum, o transferim sonrası belirgin bir kaşık ağrısı olmuştu mesela bu tranferim de o gibi yok. Sizler de tranfer sonrası böyle bir durum oldu mu?
Ayy çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah bu mübarek günde. Bende yarın kan vereceğim. Hayırlısı artıkBen kan verdim idrara güvenemedim daha da bekleyemedim sonuc pozitif canım senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Rabbim nasip etsin bu mübarek gece hürmetine sonucumuz pozitif olsun bebeklerimiz sıkıca tutunsunBenim transfer gününü saymazsam 3. Günüm. İlk gün kasık ağrısı hafif vardı: son 2 gündür de şişlik oluyor. Öyle bir ağrım felan yok.
Bende birazdanBen de yarın transfer olacağım inşallah
Dualarım sizinle Allah'ım yardımcınız olsun. Bol şanslarBende birazdaninşaALLAH sağ salim sımsıkı tutunur bebişlerimiz
ALLAH herdaim razı olsun canım aminnDualarım sizinle Allah'ım yardımcınız olsun. Bol şanslar
Amin inşallahBende birazdaninşaALLAH sağ salim sımsıkı tutunur bebişlerimiz
Canım benim geçen teansferim pozitif olmuştu maalesef kalbi durdu. Ozaman kullandığım ilaçlar, sabah öğle akşam çift progestan fitil, sabah akşam çift estrofem, öğleyin iki doz göbekten progestan iğne,coraspin, oksapar kan sulandırıcı, ikili vitamin günde bir kez, prograf da sabah akşam günde iki kez. 12. Haftaya kadar devam edilecek denilmişti 9 hafta 4 günlükken gitti meleğimPozitif alan arkadaşlar hangi ilaçlara devam ettiniz?
Neden öyle çifter çifter doz vermişler acabaCanım benim geçen teansferim pozitif olmuştu maalesef kalbi durdu. Ozaman kullandığım ilaçlar, sabah öğle akşam çift progestan fitil, sabah akşam çift estrofem, öğleyin iki doz göbekten progestan iğne,coraspin, oksapar kan sulandırıcı, ikili vitamin günde bir kez, prograf da sabah akşam günde iki kez. 12. Haftaya kadar devam edilecek denilmişti 9 hafta 4 günlükken gitti meleğimiki gün önce yeni transferim oldu şuan da aynı ilaçları kullaniyorum artı olarak bir de bu sefer zarzio diye bir ilaç eklendi ve gebelik sonucu pozitif olursa yine 12. Haftaya kadar devam denildi. Bir de bağışıklık serumu transfer öncesi kullandım eğer sonuç olumlu olursa sonuç günü kalp atışı duyulduğunda ve 16. Haftaya kadar iki haftada bir devam denildi. Bu serum yine diğer transferinde de verilmişti aynı şekilde
Bilmiyorum geçen sefer de bu sefer de transferden 5 gün önce başladım kullanmaya bir tek kan sulandırıcı ve Multi vitamin transfer günü eklendi. Yeter ki vesile olsun nasip olsun ne deseler yapıyoruz Allah'ım çabamızı boşa koymasınNeden öyle çifter çifter doz vermişler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?