2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Kızlar Şubat'ta transfer olacam bende bugün biraz kanamam oldu galiba adet başlayacak doktora adetin 3 günü gitsem sorun olur mu

Benim transfer gününü saymazsam 3. Günüm. İlk gün kasık ağrısı hafif vardı: son 2 gündür de şişlik oluyor. Öyle bir ağrım felan yok.

Ben kan verdim idrara güvenemedim daha da bekleyemedim sonuc pozitif canım senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Ayy çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah bu mübarek günde. Bende yarın kan vereceğim. Hayırlısı artık

Benim transfer gününü saymazsam 3. Günüm. İlk gün kasık ağrısı hafif vardı: son 2 gündür de şişlik oluyor. Öyle bir ağrım felan yok.
Rabbim nasip etsin bu mübarek gece hürmetine sonucumuz pozitif olsun bebeklerimiz sıkıca tutunsun Daha bir gün oldu istemsiz diğer transfer sonrası ile kiyasliyorum aynı olmadigi için de üzülüyorum ne bileyim karma karışık ruh halim bugün hep ağlamak geldi içimden çok zor. 10 yıldır uğraşıyorum çok yoruldum Allah'ım bu yolda emeklerimizi karşılıksız koymasın

Bugün transfer olan arkadaşlar su gibi geçsin süreciniz inşallah. Ben teeee eylülde başladım da en zoru şu 10 gün geldi vallahi çok sabırsızdım. Herkes sağlıcakla kucağına alsın yavrusunu.

Pozitif alan arkadaşlar hangi ilaçlara devam ettiniz?
Canım benim geçen teansferim pozitif olmuştu maalesef kalbi durdu. Ozaman kullandığım ilaçlar, sabah öğle akşam çift progestan fitil, sabah akşam çift estrofem, öğleyin iki doz göbekten progestan iğne,coraspin, oksapar kan sulandırıcı, ikili vitamin günde bir kez, prograf da sabah akşam günde iki kez. 12. Haftaya kadar devam edilecek denilmişti 9 hafta 4 günlükken gitti meleğim iki gün önce yeni transferim oldu şuan da aynı ilaçları kullaniyorum artı olarak bir de bu sefer zarzio diye bir ilaç eklendi ve gebelik sonucu pozitif olursa yine 12. Haftaya kadar devam denildi. Bir de bağışıklık serumu transfer öncesi kullandım eğer sonuç olumlu olursa sonuç günü kalp atışı duyulduğunda ve 16. Haftaya kadar iki haftada bir devam denildi. Bu serum yine diğer transferinde de verilmişti aynı şekilde

Neden öyle çifter çifter doz vermişler acaba

Neden öyle çifter çifter doz vermişler acaba
Bilmiyorum geçen sefer de bu sefer de transferden 5 gün önce başladım kullanmaya bir tek kan sulandırıcı ve Multi vitamin transfer günü eklendi. Yeter ki vesile olsun nasip olsun ne deseler yapıyoruz Allah'ım çabamızı boşa koymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…