2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Hanımlar 16 ocak perşembe transfer oldum bugün erken test yaptım silik bişey böyle olması normal mi anlayamadim
Aynı günde transfer olmuşuz. Hayırlı olsun
Dün bende idrar testi yaptım negatif çıktı moralimi bozmak istemedim. Pazartesi kan vereceğim sizin kaç günlük embriyo transfer edildi.

Merhaba hanımlar bende yeni
Üyeyim transferim 8 günü bugün ve gebelik testim böyle çıktı 16 Ocak da transfer oldum size birşey ler var mı i

Merhaba hanımlar bende yeni
Üyeyim transferim 8 günü bugün ve gebelik testim böyle çıktı 16 Ocak da transfer oldum size birşey ler var mı i
Benimki de bu şekilde korkup kan veremedim olumlu yada olumsuz cevap aldığınızda dönebilir misiniz acaba bizlere

16 ocakta da benim transferim oldu. Yarın kan testi vericem. 5 aşılama ve bu 3.tüp bebek. Transferin 7. Gününden itibaren şiddetli adet ağrısı dışında başka bişey yok. İlacı bıraktığın an hasta olacaksın diyo kalbim çünkü normalde de ağrılı geçer adet zamanım. Ama ne tuhaftır diğerlerinde böyle ağrı yaşadım mı hatırlamıyorum . Demekki hepsi günü geldiğinde unutulacak arkadaşlar bu kadar yıpratmak boşa hepsi bi sınav. Allah geçenlerden etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…