- 12 Ocak 2025
- 32
- 39
- 3
- Konu Sahibi belmaberna
-
Benimki de böyle hayal meyal çıkmıştı, transfer dahil 10. Gün ilk testim 100 ün üzerinde çıktı. Hadi bakalım güzel bir şeyler filizleniyor diyelim tüm kalbimizle5. Gün embriyosu 27sinde kan verebilirsin dedi dayanamadım
Tebrik ederim değeriniz çok güzel başlamış15 ocakta transfer tarihim 22 ocakta kan testim 252 çıktı yarın tekrar kan vereceğim bakalım.
Aynı günde transfer olmuşuz. Hayırlı olsunHanımlar 16 ocak perşembe transfer oldum bugün erken test yaptım silik bişey böyle olması normal mi anlayamadim
Değeriniz yükseldi mi
Yarin tekrar verecem kanDeğeriniz yükseldi mi
5. Günlük transferdiAynı günde transfer olmuşuz. Hayırlı olsun
Dün bende idrar testi yaptım negatif çıktı moralimi bozmak istemedim. Pazartesi kan vereceğimsizin kaç günlük embriyo transfer edildi.
Benimki de bu şekilde korkup kan veremedim olumlu yada olumsuz cevap aldığınızda dönebilir misiniz acaba bizlereMerhaba hanımlar bende yeni
Üyeyim transferim 8 günü bugün ve gebelik testim böyle çıktı 16 Ocak da transfer oldum size birşey ler var mı i
Pazartesi günü kan vericem sonucu burda yazarım inşallah tuttunmuş dur çok heyecanlıyım sizin kaçıncı gününüzBenimki de bu şekilde korkup kan veremedim olumlu yada olumsuz cevap aldığınızda dönebilir misiniz acaba bizlere
16 ocak transferiyimPazartesi günü kan vericem sonucu burda yazarım inşallah tuttunmuş dur çok heyecanlıyım sizin kaçıncı gününüz
Bende aynı 16 Ocak bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hiç belirtiniz varmı16 ocak transferiyim
Hiç belirtim yok sadece ilaçlardan dolayı halsizlik varBende aynı 16 Ocak bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hiç belirtiniz varmı
Merhaba. Sizinle aynı gün transfer olmuşuz. Benim 8. Günün bugün biraz lekem oldu sizde de oldu mu acaba. Bide test yaptınız mıEvet canım, benim ilki olumsuzdu bu ikinci. İnşallah sağlıkla kolaylıkla tutunurlar bebişlerimiz
Benimde göğüsler de şişme ara ara kasıkda batma lar oluyorHiç belirtim yok sadece ilaçlardan dolayı halsizlik var
Merhaba benim de bugün 8 günüm lekelenme dediğiniz nasıl birşey oluyorMerhaba. Sizinle aynı gün transfer olmuşuz. Benim 8. Günün bugün biraz lekem oldu sizde de oldu mu acaba. Bide test yaptınız mı
Lekelenme olmadı hiçç, hayır yapmadımMerhaba. Sizinle aynı gün transfer olmuşuz. Benim 8. Günün bugün biraz lekem oldu sizde de oldu mu acaba. Bide test yaptınız mı
Bnde şimdi alıyoru. Canım inşallah şifa olur 2.5saat serum 45 dk da izotonik su sürcekBugün 3.kez oldum ağızda üç dk kötü mü tat oluyor sonra geçiyor hiç yan etki yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?