- 1 Kasım 2013
- 2.670
- 2.041
- 333
- Konu Sahibi belmaberna
-
Ben de öğretmenim. O ilacın etkisini iyi bildiğimden fitil olarak kullanmayı talep ettimArkadaşlar çarşamba transferim var. Bugün progestan hap fitil ve iğneye başladım. Hemşire prpgestan hap halsizlik tansiyon düşükşüğü yapabilir dedi. İlk kızımda da yapmıştı. Bugün içtim şuan bayılacak gibiyim gözlerimi açamıyorum sizlerde de böyle etki mi yapıyor? Eğer gebelik olursa hapa devam ediliyor öğretmenim böyle nasıl ders anlatacağım kara kara düşünüyorumçalışan hanımlar siz bu süreçte ne yaptınız Me yapacaksınız
Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza. İkiz potansiyelli bir betaBugün transfer dahil 10. Günüm değerim 568 şükür isteyen herkese nasip olsun sağlıkla alalım kucağımıza.
İkiz olanların kaç oluyor beta değeri bilemedim doktor kese bakarken belli olur değerden net birşey bilemeyiz dedi ama.Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza. İkiz potansiyelli bir beta
Evet canım ben de ilk gebeliğimde idare ettim küçük bir köy okulunda görev yapıyordum. Müdür bey dinlendiriyordu beni. Şimdi merkezde büyük okuldayım yani böyle olursam sıkıntı. Ben üç kez vajinal iki kez ağızdan alıyorum bu hapı. Ama söyleyeceğim eğer ağız yolu ile almama şansım varsa öyle devam edeyim. Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.Ben de öğretmenim. O ilacın etkisini iyi bildiğimden fitil olarak kullanmayı talep ettimsorun siz de öyle kullanın isterseniz.
25 mg iğnesi var bir de göbekten onu yapıyorum. Kan sulandırıcı gibi hissettirmiyor kendini o da rahat oluyor.Evet canım ben de ilk gebeliğimde idare ettim küçük bir köy okulunda görev yapıyordum. Müdür bey dinlendiriyordu beni. Şimdi merkezde büyük okuldayım yani böyle olursam sıkıntı. Ben üç kez vajinal iki kez ağızdan alıyorum bu hapı. Ama söyleyeceğim eğer ağız yolu ile almama şansım varsa öyle devam edeyim. Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.
Evet kanıtlanmış bir şey yok ama genelde yüksek başlıyorlarİkiz olanların kaç oluyor beta değeri bilemedim doktor kese bakarken belli olur değerden net birşey bilemeyiz dedi ama.
Her şey yolunda gider umarımKızlar selamlar
Bugün keseyi görmeye gittik. Dış gebelik değil kese gözüktü ama yolk gozukmeti 10 gün sonra tekrar çağırdı. Şimdi birde boş gebelik olmasın diye dua edip belki beklicem hep stres
Ay onu da kullanıyorum canım bana maşallah ne var ne yok verdiler25 mg iğnesi var bir de göbekten onu yapıyorum. Kan sulandırıcı gibi hissettirmiyor kendini o da rahat oluyor.
Ya benimki de çok neden öyle ki? Yaşınız kaç ondan mı dicem. Bir de hangi ilde yaptırdınız aynı yer çıkacak diye bi his var içimdeAy onu da kullanıyorum canım bana maşallah ne var ne yok verdilersabah akşam iğne. Üç kez vajinal hap, iki kere ağızdan hap
Güzel geçsin inşallah iyi sonuçlar alırsınızMerhabalar iyi akşamlar salı günü transfer günüm
Aminnn Hepimiz İnşallahGüzel geçsin inşallah iyi sonuçlar alırsınız
Ben Trabzon’da yaptırıyorum canımYa benimki de çok neden öyle ki? Yaşınız kaç ondan mı dicem. Bir de hangi ilde yaptırdınız aynı yer çıkacak diye bi his var içimde
Bu arada yaşım 33 canım senin yaş kaç sen nerede yaptırıyorsun?Ya benimki de çok neden öyle ki? Yaşınız kaç ondan mı dicem. Bir de hangi ilde yaptırdınız aynı yer çıkacak diye bi his var içimde
Yok değil Kayseri benim deBen Trabzon’da yaptırıyorum canımevet her hastanenin ilaç politikası farklı, aynı yer olabilir
Eşim Kayserili güzel memleketYok değil Kayseri benim deoğlum 7.5 yaşında ve o kadar az ilaç kullanmıştım ki onda. Bunda opuda bile tek tür ilaçtı şimdi beni gerçekten zorluyor. Kortizon diğer hormonlar vs. İnşallah uzun süre devam ettirmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?