Hiç böyle şeylere takılmayın. Her gün bulantı olmuyor. Ben 8+6'dayım. 5+1, 6+1, 7+1'de ultrasona girdim, bebeğim haftasına uygundu, kalbi atıyordu, çok mutlu oldum. Büyük de bir kanama alanım var. Henüz vajinal kanama yaşamadım, doktorlar hiçbir zaman olumlu konuşmadılar. Ailem deseniz başka sağlık sorunlarım olması nedeniyle hem bebek için aşırı mutlu olmalarına rağmen, bizde anestezi alınca ölen akrabalar olduğu için sezaryen doğum olursa bana bir şey olmasından korkuyorlar ve bu korkularını benden bile saklayamıyorlar. Sürekli midem bulanmıyor, hatta meme hassasiyetim çok yok. Benim bir gün bulantım yoğun oluyor bir gün olmuyor. Herkesin hamileliği kendine özel. Ben de sizin gibi sürekli olumsuz yaşanmışlıkları okudum. Sonra baktım ki bunun bir sonu yok. 9 ay boyunca düşük riski, kalp durması riski, erken doğum riski, sağlıksız olması riski gibi o kadar çok risk var ki. Bunları düşünüp stres olup bebeğimi olumsuz etkilemek istemiyorum. Onu sevmek, o gelinceye kadar heyecanını yaşamak istiyorum. Hepimiz insanız elbette korkularımız var ben de korkuyorum. Ama ben fark ettim ki, Allah ne derse o oluyor, engel olamıyoruz. Güzel günleri de o nedenle zehir etmeye gerek yok. Zaten kötü bir şey yaşanacaksa o zaman üzüntünüze kimse engel olamaz. Kendinizi germeyin. Rahat olun. Endişenin, olumsuz şeyleri okumanın hiçbir faydası yok.