Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Kasım 2018
- 3.529
- 3.989
- 133
Cnm bnm oğlum 3,5 4e girecek.bnm doğumum aniden olduğu için ve bırakacak Kimsem olmadığı için oğlumda babasiyla geldi.dogumdan çıkınca beni o halde gördü bacaklarım fln tendürdiyottu ve sürekli annem hasta oldu iğne vurdular bacakları kanadi demeye başladı.bnm oğlum tabi 6yasa göre daha küçük aklı ermio fazla ama biraz toparlaninca babası gidip getirse daha iyi olur bence.Evet bunuda düşünüyorum mantıken.. Okuldan 5 buçukta çıkıyor yanıma gelmesi 6 o saate kadar toparlanmış olurum kendime gelmiş olurum diye düşündüm. Olası aksi bi durumda kızımda panik yapmamış olur o gelene kadar sorunlar çözülmüş olur dedim ama bilemedim işte annelik çok duygusal düşündürüyor insana
- 3 Mayıs 2024
- 757
- 986
- 18
- 29
Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla kucağna alırsın inşallahMerhaba kızlar benim bugün sancım başladı öğlen daha sonra nişan geldi şu an hastanedeyim 37+5 oldu 4 cm açıklık ve sancı olduğu için birazdan doğuma alacaklar dualarınızı bekliyorum doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun RABBİM analı babalı büyütsün doğum yapacaklar da sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
- 3 Mart 2017
- 2.785
- 3.114
- 133
- 33
Ay yok bende yapamam. Eşim bulgaristan göçmeni kaynanam bazen teklif ediyor kızımı alıp 1 haftalığına gitmeyi asssla diyorum. Duramam onsuz ben. Bende geriliyorum şu doğum durumundan dolayı kızımdan ayrı kalıcam diye ama atlatıcaz bi şekilde inşallahEn çok strese girdigim konu bu cocugumdan qyri kalmak beni strese sokuyor babasi yaninda olacak ama yine de içim sıkılıyor üzülüyorum millet bebeleri falan birakip yurt disina sehir disina falan nasil gidiyor ya bende oyle rahat olsam keşke
- 3 Mart 2017
- 2.785
- 3.114
- 133
- 33
Oyy kıyamam ben ona yaCnm bnm oğlum 3,5 4e girecek.bnm doğumum aniden olduğu için ve bırakacak Kimsem olmadığı için oğlumda babasiyla geldi.dogumdan çıkınca beni o halde gördü bacaklarım fln tendürdiyottu ve sürekli annem hasta oldu iğne vurdular bacakları kanadi demeye başladı.bnm oğlum tabi 6yasa göre daha küçük aklı ermio fazla ama biraz toparlaninca babası gidip getirse daha iyi olur bence.
Benim kızım 6 yaşında ama çok duygusal ve panik. Eli azcık kanasa benim hastaneye gitmem lazım diyip endişeleniyo o yüzden beni öyle görmesi onu üzmekten başka bişeye yaramaz gibi düşünüyorum. Hayırlı kararlar veririz inşallah
- 3 Mart 2017
- 2.785
- 3.114
- 133
- 33
Canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahEveettt canımm kızımla kavuştuk çok şükür darısı hepinizin başına inşallah ancak girebildim buralara telefonumun şarjı bile bitmiyor artık çünkü ilgilenecek vakit yok ikimiz de iyiyiz çok şükür boyumuz 50cm kilomuz 3.700 adımız da Gökçe teyzemiz
Canım sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba kızlar benim bugün sancım başladı öğlen daha sonra nişan geldi şu an hastanedeyim 37+5 oldu 4 cm açıklık ve sancı olduğu için birazdan doğuma alacaklar dualarınızı bekliyorum doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun RABBİM analı babalı büyütsün doğum yapacaklar da sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
- 11 Ocak 2024
- 207
- 165
- 18
Kızlar merhaba ben şubat annelerinden geliyorum. Şuan 34+4 haftalığım ve ilk gebeliğim. Geçen hafta bebeğin baskı yapması sonucu rahim ağzı darlığı ve suyumun azalmasından dolayı erken doğum riski var dediler ve ciğer geliştirici ile serum uyguladılar. Bugün de karnımın aşağı indiğini farkettim beni gören başkaları da aynı şeyi söyledi. Bel çukurumda bir ağrı başladı ve vajinal baskılar da arttı hatta birinde baskı sonucu idrar kaçırmış oldum. Bir sonraki kontrolüm salı günü sizce salıyı beklemeden bir doktora görünmeli miyim
- 26 Haziran 2012
- 1.763
- 2.004
- 333
Saliya kadar daha bı hafta var canım bence bı doktor da görse iyi olurKızlar merhaba ben şubat annelerinden geliyorum. Şuan 34+4 haftalığım ve ilk gebeliğim. Geçen hafta bebeğin baskı yapması sonucu rahim ağzı darlığı ve suyumun azalmasından dolayı erken doğum riski var dediler ve ciğer geliştirici ile serum uyguladılar. Bugün de karnımın aşağı indiğini farkettim beni gören başkaları da aynı şeyi söyledi. Bel çukurumda bir ağrı başladı ve vajinal baskılar da arttı hatta birinde baskı sonucu idrar kaçırmış oldum. Bir sonraki kontrolüm salı günü sizce salıyı beklemeden bir doktora görünmeli miyim
Geçmiş olsun bence doktora görünmekte fayda var önemli bir şey olmayabilir ama en azından doktorunuzun görüşünü alırsınızSağlıkla gelsin bebeğinizKızlar merhaba ben şubat annelerinden geliyorum. Şuan 34+4 haftalığım ve ilk gebeliğim. Geçen hafta bebeğin baskı yapması sonucu rahim ağzı darlığı ve suyumun azalmasından dolayı erken doğum riski var dediler ve ciğer geliştirici ile serum uyguladılar. Bugün de karnımın aşağı indiğini farkettim beni gören başkaları da aynı şeyi söyledi. Bel çukurumda bir ağrı başladı ve vajinal baskılar da arttı hatta birinde baskı sonucu idrar kaçırmış oldum. Bir sonraki kontrolüm salı günü sizce salıyı beklemeden bir doktora görünmeli miyim
Kızlar bu yere oturup bacak bacak üstüne atabilme veya atamama durumunu deneyen oldu mu? Doğru mu çünkü bu gün altıma kaçırdım ve daha ağır hissettim kendimi. 4-5 gün önce denediğimde çok rahat bacak bacak üstüne atabiliyordum şu an birini zorla atıyorum ama diğer bacağım yerinden kalkmıyor bile. Gece gece panik geldi yarın sabah allahtan kontrolüm var yoksa kafayı yerdim ama yine de içime kurt düştü
Ben de haftada bir deniyorum en son hafta sonu atıyordum. Ama bugün koltukta dahi atamadım belime ağrı girdi. Benim de yarın kontrolüm var nasip bakalımKızlar bu yere oturup bacak bacak üstüne atabilme veya atamama durumunu deneyen oldu mu? Doğru mu çünkü bu gün altıma kaçırdım ve daha ağır hissettim kendimi. 4-5 gün önce denediğimde çok rahat bacak bacak üstüne atabiliyordum şu an birini zorla atıyorum ama diğer bacağım yerinden kalkmıyor bile. Gece gece panik geldi yarın sabah allahtan kontrolüm var yoksa kafayı yerdim ama yine de içime kurt düştü
Ay valla her gece rüyamda doğum yapıyorum zaten artık çok zorlanmaya başladım. Kalabildiği kadar kalsın istiyorum ama çok zorlanmaya başladım. Hayırlısı olsun bakalım yarın cort diye yatışımı vermesinler diye dua ediyorum şimdiBen de haftada bir deniyorum en son hafta sonu atıyordum. Ama bugün koltukta dahi atamadım belime ağrı girdi. Benim de yarın kontrolüm var nasip bakalım
- 3 Mart 2017
- 2.785
- 3.114
- 133
- 33
Valla ben uzun zamandır atamıyorum bacak bacak üstüne en fazla topuğumu diğer dizime koyabiliyorum köy ağası gibiKızlar bu yere oturup bacak bacak üstüne atabilme veya atamama durumunu deneyen oldu mu? Doğru mu çünkü bu gün altıma kaçırdım ve daha ağır hissettim kendimi. 4-5 gün önce denediğimde çok rahat bacak bacak üstüne atabiliyordum şu an birini zorla atıyorum ama diğer bacağım yerinden kalkmıyor bile. Gece gece panik geldi yarın sabah allahtan kontrolüm var yoksa kafayı yerdim ama yine de içime kurt düştü
Yarın kontrolüm var 39+0 oluyorum denedim ikisini de atıyorum bebişimin gelesi yok galibaKızlar bu yere oturup bacak bacak üstüne atabilme veya atamama durumunu deneyen oldu mu? Doğru mu çünkü bu gün altıma kaçırdım ve daha ağır hissettim kendimi. 4-5 gün önce denediğimde çok rahat bacak bacak üstüne atabiliyordum şu an birini zorla atıyorum ama diğer bacağım yerinden kalkmıyor bile. Gece gece panik geldi yarın sabah allahtan kontrolüm var yoksa kafayı yerdim ama yine de içime kurt düştü
- 26 Haziran 2012
- 1.763
- 2.004
- 333
Ayy oglusumu 5 sene önce tamda o haftada doğurmustumYarın kontrolüm var 39+0 oluyorum denedim ikisini de atıyorum bebişimin gelesi yok galiba
Hayır . Saat 11 gibi suyum geldi. 2 gibi hastahaneye gittim. Sancılarım zaten varmış ama benim acı eşiğim yüksek olduğu için hissetmiyormuşum. Suni sancıya gerek yok zaten yeterınce sancın var denildi. Ertesi sabah 6 da hala açılma olmayınca 8 e kadar suni sancı verildi . Ama yine de açılmam olmadıSuyun gelince suni sanci verilmeden bekleyip direkt sezeryana mi alindiniz?
Ben az önce denedim atabildim canım ama çok merak ediyorum dogum yaklaşınca atılmıyor mu gercektenKızlar bu yere oturup bacak bacak üstüne atabilme veya atamama durumunu deneyen oldu mu? Doğru mu çünkü bu gün altıma kaçırdım ve daha ağır hissettim kendimi. 4-5 gün önce denediğimde çok rahat bacak bacak üstüne atabiliyordum şu an birini zorla atıyorum ama diğer bacağım yerinden kalkmıyor bile. Gece gece panik geldi yarın sabah allahtan kontrolüm var yoksa kafayı yerdim ama yine de içime kurt düştü
Yarın sabah 9da haber ederim size yakın mı değil mi diye bekleyin beni ahahahaBen az önce denedim atabildim canım ama çok merak ediyorum dogum yaklaşınca atılmıyor mu gercekten
Suyum gelmeden yaklasık 10 saat önce denediğimde ben atabiliyordum. Açılma beklerken hastahane de doğru mu diye denediğim de atabildim . Doktorlar da doğru olduğunu söylüyor ama her insan da değişebiliyor demek kiKızlar bu yere oturup bacak bacak üstüne atabilme veya atamama durumunu deneyen oldu mu? Doğru mu çünkü bu gün altıma kaçırdım ve daha ağır hissettim kendimi. 4-5 gün önce denediğimde çok rahat bacak bacak üstüne atabiliyordum şu an birini zorla atıyorum ama diğer bacağım yerinden kalkmıyor bile. Gece gece panik geldi yarın sabah allahtan kontrolüm var yoksa kafayı yerdim ama yine de içime kurt düştü
- 30 Haziran 2013
- 21.626
- 1
- 17.437
- 498
gelenin idrar olduğundan emin misin canimKızlar merhaba ben şubat annelerinden geliyorum. Şuan 34+4 haftalığım ve ilk gebeliğim. Geçen hafta bebeğin baskı yapması sonucu rahim ağzı darlığı ve suyumun azalmasından dolayı erken doğum riski var dediler ve ciğer geliştirici ile serum uyguladılar. Bugün de karnımın aşağı indiğini farkettim beni gören başkaları da aynı şeyi söyledi. Bel çukurumda bir ağrı başladı ve vajinal baskılar da arttı hatta birinde baskı sonucu idrar kaçırmış oldum. Bir sonraki kontrolüm salı günü sizce salıyı beklemeden bir doktora görünmeli miyim