Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    101
Herkesin akrabalari bildigini konuscaak yapcak anladigim kadariyla o zaman tek onerim bebegi alip odaniza gecip uyumaniz olur hic biseye karismadan
Zaten emzirme.suresi uzun oluyo bi emzireyim deseniz 40 dk e ustune bide bebekle sekerleme yaparsaniz 2 saate gitmis olurlar bence gelenler

Ben 100 tane kolonya, lavanta kesesi ve çikolata yaptırdım. Eşimin ailesi de çok istiyordu zaten, onların isteği de oldu biraz.
Kapı süsü ve takı yastığı yaptırdım. Yastık evde de kullanılacak zaten diye hoşuma gitti.
Oda süsletmeyi de eşimin ailesi yaptır diyor hahah yaptıracağım sanırım...
Onların ailede ilk çocuk olacağı için galiba çok özeniyorlar, emin değilim.
Fotoğraf çekimini ben istiyorum. Sosyal medya için değil de bana hatıra kalsın diye. Şöyle çevreme bakıyorum, yeğenimin bir sürü fotoğrafı var ama neredeyse en özeli ilk hafta çekilenler. Sanırım bu yüzden biraz özendim. Hazır odayı falan da süsletirsem iki fotoğraf da çekilelim diye düşündüm.
Bağış konusunda haklısınız hatta keşke ben de bir şeyler yaptırmak yerine bağış yapsam ama umarım onu da ayrıca yapabilirim.

Ben minimalist olduğum için sanırım bu tarz hediyelik şeyleri buzdolabına yapıştırmıyorum yada çekmeceye kaldırmıyorum olduğu gibi bırakırım almam zorla alırsamda direk atarım oyüzden yapasım gelmiyor benimde

Bende pek almam isime ozel.seyler birinici derece akrabalara yapilmali hatira kalsin dye bence yani

Bende hediyelik ve çikolata yaptıracağım eve gelen misafirlerime. hastane için sadece kapı süsü yaptırırım.
Oraya çok kişi gelmez bizden gelenlere de eşim tatlı içeçek alır orda belki ikram edilir. Hastane ortamında o telaşı istemiyorum valla . Evde en azından çikolatamı hediyeliklerimi şerbetimi yapar mısafirlerim içer yer
Kardeşim yanımda kalacak o yardım eder annemde gelir zaten.
Görümcem 2 tane bitanesi uzakta oturuyor zaten diğeri de rahatsız. O konuda şanslıyım yanımda kalıp yemek bekleyen olmaz yani

Serklajlı arkadaşlar eksiklerinizi tamamladınz mı? Ben bugün annemle e bebeğe gittim ve %80 tamamladım alışverişi çok şükür.
Biberon, elektrikli süt sağma mak internetten alacağım mağazada çok çok pahalıydı.
Lohusa takımı beyaz sabahlıklı bide siyah bir pijama takımı beğendim internetten onları ordan sipariş edeceğim.
Eve geçince de hastane çantamı hazırlayacağım . Doktorum erken doğum riski her serklajlı için var, senin yine de hazır olsun dedi :)
Ama çok zorlandım hep oturdun dinlendim öyle devam ettim.
Yürüyünce hep hareket etti ayakları hep asagıda hissettim zorladı beni bebiş :)

Tuhaf gözükür mü bilmem ama ayakta durması yasak olan ama alışveriş yapmak isteyen olursa avm lerin çoğunda tekerlekli sandalye hizmeti oluyor o şekilde yapabilirsiniz fikir olsun diye yazmak istedim. Eşimin ayağı kırılmıştı platin takıldı biz o süreçte 1 kez avm ye gitmek zorunda kalmıştık girişte kimlik bırakıp güvenlikten aldık sonra dikkat etmeye başladım çoğu avm de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…