Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    90
Canım sağlık ocağından tarif almanı tavsiye ederim. Dr bana kendisi tarif etti, eşim de yanimda idi. Koldan bende cok morarma oldu, yanma dayanılmaz idi. Ama bacaktan hiç sorun yok. Kol için link buldum
Artik cok yorulmaya basladim bende 4. Katta oturuyorum merdivenler gozumde büyüyor
Ben 1.5 kat çıkabiliyorum sonra bi durup nefesi topluyorum dinlene dinlene sindire sindire merdivenleri çıkıyorum geçen asansör bozuldu 7 kat in çık ertesi… acisi ertesi gün çıktı

Sgk anlaşmalı diye biliyorum aslında ama yam emin değilim. Nasıl anlayabilirim?

Ben de ozele gidiyorum, hastanenin kendi uygulamasinda goruyorum zaten ama enabiza gec de olsa düşüyor. Hastanen verileri e-nabiza gondermiyor muhtemelen, musteri hizmetleriyle bi konus istersen
Teşekkür ederim öyle yapayım çünkü kendi sistemleri de yok diye biliyorum

Çok teşekkür ederimm

Merhaba hastanenin hasta hakları birimine basvurabilirsin. Aynı durumu yaşadım hasta hakları birimine başvurdum aynı gün içerisinde çözüldü. E nabiza aktarimlarini yapmaları gerekiyor.

Benimki de ince yatak üst katta iyi de altta çok aşağıda kalıyor çocuk kızımda alt katta ince yatağın altına pamuk doldurup bir yatak daha yapmıştı kayınvalidem ama zor oluyor ya o yüzden bende kalın düşünüyorum buna bakayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…