Merhaba bende gebeliğn başından beri kullanıyorum şuan 25 . Haftanın içindeyim hep göbekten vurdum son zamanlar zorlamaya başladı ama bazen vuruyorum ve basılmıyor bile geri çıkarmak zorunda kalıyorum karnım sertleşti çünkü ilk zamanlara göre. Bacaktan ve koldan vuranlar yardımcı olabilirmiii
Canım sağlık ocağından tarif almanı tavsiye ederim. Dr bana kendisi tarif etti, eşim de yanimda idi. Koldan bende cok morarma oldu, yanma dayanılmaz idi. Ama bacaktan hiç sorun yok. Kol için link buldum
Ben 1.5 kat çıkabiliyorum sonra bi durup nefesi topluyorum dinlene dinlene sindire sindire merdivenleri çıkıyorum geçen asansör bozuldu 7 kat in çık ertesi… acisi ertesi gün çıktı
Aylık kirası sütü çok hızlı boşaltıyor ve süt kanallarını da açtığını düşünüyorum yani arttırdığını içinde pistonlu pompalar var köyde profesyonel inek sağım makineleri gibi düşünebilirsiniz
Gittiğiniz hastane sgk anlaşmalı mı şuan devlete gidiyorum ama özele giderken e nabızda tahliller gözüküyor ben ona bağladım belki sgk anlaşması olmayanlarda da gözüküyor olabilir
Ben de ozele gidiyorum, hastanenin kendi uygulamasinda goruyorum zaten ama enabiza gec de olsa düşüyor. Hastanen verileri e-nabiza gondermiyor muhtemelen, musteri hizmetleriyle bi konus istersen
Canım sağlık ocağından tarif almanı tavsiye ederim. Dr bana kendisi tarif etti, eşim de yanimda idi. Koldan bende cok morarma oldu, yanma dayanılmaz idi. Ama bacaktan hiç sorun yok. Kol için link buldum
Ben 1.5 kat çıkabiliyorum sonra bi durup nefesi topluyorum dinlene dinlene sindire sindire merdivenleri çıkıyorum geçen asansör bozuldu 7 kat in çık ertesi… acisi ertesi gün çıktı
Kızlar merhaba, en başından beri özel hastanede doktora gidiyorum. Bütün testleri yaptırdım hastanede. En son da şeker yüklemesi yaptırdım ve normalde çok dert etmiyordum fakat artık canımı sıkmaya başladı. Yaptırdığım testlerin hiçbiri enabızda gözükmüyor sizde de durum böyle mi? Doktora söylediğimde bir aksilik olursa biz sizi arayacağız diyor ama gözünden de kaçabilir. Ayrıca sistemde arşivde gözükmesini de istiyorum. Neden böyle oluyor?
Merhaba hastanenin hasta hakları birimine basvurabilirsin. Aynı durumu yaşadım hasta hakları birimine başvurdum aynı gün içerisinde çözüldü. E nabiza aktarimlarini yapmaları gerekiyor.
Sizce bu yatak nasıl park yatağın alt katı için şuan elimde çok ince 1 tane var kalın olsun istiyorum bundan kullanan var mı baby plus therapy sünger yatak e bebek 70*110 kalın başka önerebileceğiniz yatak var mı
Birde kapsız balensiz emzirme atleti arıyorum mağazalarda beğenemedim hepsi kaplı internetten alabileceğim öneriniz var mı
Benimki de ince yatak üst katta iyi de altta çok aşağıda kalıyor çocuk kızımda alt katta ince yatağın altına pamuk doldurup bir yatak daha yapmıştı kayınvalidem ama zor oluyor ya o yüzden bende kalın düşünüyorum buna bakayım bende