En kapsamlisi dediginiz acaba sizde de tum kromozomlara bakilan mi? Ben de dun yaptirdim tum kromozomlara bakilani burada, 10 is gunu icinde sonuclar cikar dediler. Heyecanla guzel haberleri bekliyorummTeşekkür ederim. 3 paketten oluşuyormuş ben en kapsamlısını yaptırdım 17.300
Evet tüm kromozomlara bakılan diğerlerinde bazı şeyler çıkarılmıştı. Aynı şekilde bana da 10 gün de çıkar dediler. Bende bekliyorum umarım güzel haberler alırızEn kapsamlisi dediginiz acaba sizde de tum kromozomlara bakilan mi? Ben de dun yaptirdim tum kromozomlara bakilani burada, 10 is gunu icinde sonuclar cikar dediler. Heyecanla guzel haberleri bekliyorumm
Hayir ben Hollanda`dayim burada soylemiyolarmis nipt ile cinsiyeti, ozel bir ultrason klinigine gidip ogrenebilirim aslinda ama 20.haftayi da beklerim belki, 4 Kasim gunune 20.hafta ultrasonu verdiler, daha var gerci ama bilemedim ne yapsam diyee. Size soylicekler di miiiEvet tüm kromozomlara bakılan diğerlerinde bazı şeyler çıkarılmıştı. Aynı şekilde bana da 10 gün de çıkar dediler. Bende bekliyorum umarım güzel haberler alırızsize cinsiyet söyleyecekler mi ?
Söylememeleri kötüymüş, insan merak ediyor günler geçmiyor sağlıklı mı ne kadar büyüdü cinsiyeti ne olacak diyeHayir ben Hollanda`dayim burada soylemiyolarmis nipt ile cinsiyeti, ozel bir ultrason klinigine gidip ogrenebilirim aslinda ama 20.haftayi da beklerim belki, 4 Kasim gunune 20.hafta ultrasonu verdiler, daha var gerci ama bilemedim ne yapsam diyee. Size soylicekler di miii
Bir de size sonuclari vericekler mi direkt degerler bunlar diye biliyo musunuz? burada iyi gelirse mail atiyolarmis eger bir sey cikarsa da ariyolarmis. Sonuclari ben goremicem
Ne bilgisi sat bat mıBilgilerinizi yazabilir misiniz, sabah listeyi güncelleyeceğim.
Benim kullandığım folik asit içerisinde multivitamin var ama cumartesi kontrol gittiğimde soracağım magnezyum ve demire başlatanlar oluyormuşKizlar, TRde doktorlariniz 11-12.hafta itibariyla hangi haplara baslatiyor? Ben demir + d vitaminli bi multivitamin almayi dusunuyorum. TRdeki doktor bana ben 13.hafta itibariyla multivitamin ve kan hapi baslatiyorum dedi, kan hapi dedigi demir mi sizce? O gun muayenede bana demir mutlaka kullandiriyorum dedi cunku. Size sormak istedim. Buradakiler d vitamini 10 mg + multivitamin onerdi yiyeceklerden yeterli besin alinmiyosa.
Listede yer alan bilgiler kese kalp atışı hangi hafta vsNe bilgisi sat bat mı
Daha kalp atışı duymadım 6. Haftaya yeni girdim cuma tam 6 hafta olacak kalp atışı da o zaman duyulur inşallahListede yer alan bilgiler kese kalp atışı hangi hafta vs
Hangisini yaptırdınız acaba? Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallahTeşekkür ederim. 3 paketten oluşuyormuş ben en kapsamlısını yaptırdım 17.300
Evet ben de multivitamini icinde d vitamini, omega 3 ve magnezyum olan versiyonla alip ayri bi demir hapi aliyim diyorum ama bakalim. Buradaki ebeler herseye siz bilirsiniz diyo, yordular beniBenim kullandığım folik asit içerisinde multivitamin var ama cumartesi kontrol gittiğimde soracağım magnezyum ve demire başlatanlar oluyormuş
Gece uyurken için ben öyle yapıyorum fitil kullanamıyorum. Gece içince de yan etki yapmıyor uyutuyor daha iyiMerhabalar hanımlar, tabloda eklenenleri ve silinenleri yeniden düzenledim.
Cumartesi 8+5 oluyoruz ve kontrolümüz var.
Haftasonu perişan olmuştum ama 2 gündür nispeten daha iyi durumdayım.
Beni en çok zorlayan şeylerden birisi progestan fitil.
yeteri kadar derine sokabildim mi, oldu mu olmadı mı...
Cumartesi mümkünse doktordan fitili kesmesini rica edeceğim, bence iğrenç bir şey...
Biraz da duygusal dalgalanma yaşamaya başladım sanırım
Bende de var uyku hali. 10-10.30 gibi pilim bitiyorKizlar ben 9+3 teyim çalışıyorum tüm gün oturuyorum akşam 9 da inanilmaz uykum geliyor hatta bazen gündüzleri de geliyor.
Bende zaten hashimato vardi acaba tshim mi yukseldi yoksa sizlerde de var mi bu uyku durumu?
Cumartesi kontrolum var 10+0 olacagiz cinsiyet ogrenen olmus sanirim bakalım bizde durumlar nasil
Ben de tüm gün oturarak çalışıyorum ama gün içerisinde sabah 2 öğleden sonra 2 kere yürüyüşe çıkıyorum uzun koridorumuzda. Bana iyi geldi. Eğer böyle bir imkanın varsa 15 dakikalık 4 yürüyüş molası epey iyi geliyor. 5000 adım atmışım mesela bu saate kadarKizlar ben 9+3 teyim çalışıyorum tüm gün oturuyorum akşam 9 da inanilmaz uykum geliyor hatta bazen gündüzleri de geliyor.
Bende zaten hashimato vardi acaba tshim mi yukseldi yoksa sizlerde de var mi bu uyku durumu?
Cumartesi kontrolum var 10+0 olacagiz cinsiyet ogrenen olmus sanirim bakalım bizde durumlar nasil
Evet, TRde kan hapı ile demir ilacı aynı şeyKizlar, TRde doktorlariniz 11-12.hafta itibariyla hangi haplara baslatiyor? Ben demir + d vitaminli bi multivitamin almayi dusunuyorum. TRdeki doktor bana ben 13.hafta itibariyla multivitamin ve kan hapi baslatiyorum dedi, kan hapi dedigi demir mi sizce? O gun muayenede bana demir mutlaka kullandiriyorum dedi cunku. Size sormak istedim. Buradakiler d vitamini 10 mg + multivitamin onerdi yiyeceklerden yeterli besin alinmiyosa.
Bende kanama alani vardi. Doktor gunluk yuruyus 15-20 dk yi gecme dedi o yuzden fazla hareket edemiyorum. Belki hareket kisitlamasi kalkar 10. Haftadan sonra da ben de yuruyebilirimBen de tüm gün oturarak çalışıyorum ama gün içerisinde sabah 2 öğleden sonra 2 kere yürüyüşe çıkıyorum uzun koridorumuzda. Bana iyi geldi. Eğer böyle bir imkanın varsa 15 dakikalık 4 yürüyüş molası epey iyi geliyor. 5000 adım atmışım mesela bu saate kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?