Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
😱Yemeğe çıkarsak kalirsin ne demek ya nöbetçi olmuyomu Allah iyi ebe dra denk getirsin gercekten
Normalde 2-3 kişi oluyorlar sırayla gidiyorlar o yüzden dedi sanırım bir kişi hepsine yetişemez hastaneye gelmesiyle doğuranlar vardı çok özenmiştim o zaman

Ozaman benimde çatı muanesi olmaz ebeler sadece açılma varmı diye bakar belki yada nst de sancı olmazsa belkide acikligada bakmazlar
Çatıyı yapmazlar öncekiler normal doğduysa dediğin gibi sancı yoksa açılmaya da bakmaz ama su gelişi nişan falan varsa bakarlar söylersen

İnşallah, bu akşam sürekli kahverengi lekelenmem var 10 dk da bir durmadan iç çamaşırı değiştiriyorum ya, ped de takmak istemedim su filan gelirse anlamam diye 😅 bu sabah ki ağrıdan sonra oldu normal mi acaba
Bir hafta geldi benim canım sonra kesildi inşallah açılıyodur bu acımız boşaysa varya 😬

Bir hafta geldi benim canım sonra kesildi inşallah açılıyodur bu acımız boşaysa varya 😬
Su ile birlikte geliyor yani sadece lekelenme de değil öyle miydi senin de ?

Ay arkadaşlar özür dilerim biraz rahatsız edici olabilir ama cidden merak ediyorum ne olduğunu midenizi bulandırdıysam kusura bakmayın 😳

Normalde 2-3 kişi oluyorlar sırayla gidiyorlar o yüzden dedi sanırım bir kişi hepsine yetişemez hastaneye gelmesiyle doğuranlar vardı çok özenmiştim o zaman
Bende ilkini öyle doğurdum herkes sıra sıra doguruyodu asla unutmam bende travma olmuştu o dönem şimdi Allahtan devletlerde teki kisilik kimseyi görmüyor bide hemen doğurup gidenleri görünce sizin gibi heves ederdim

Ay arkadaşlar özür dilerim biraz rahatsız edici olabilir ama cidden merak ediyorum ne olduğunu midenizi bulandırdıysam kusura bakmayın 😳
Hayır canım bulantı falan yok bende su gelmedi sadece camasirim hep hafif kanliydi sürekli değiştirdim kan geldikce sancı oldu ebeye sordum normal dedi alttan muane edince gelir dedi baya yoğun geldi ilk günler sonra kesildi gecede sarı bı jel kıvamında mukus gibi bişey geldi öğlende kanlı afedersiniz sümük gibi bişey geldi ama bebeğimin hareketlerini takip ediyorum surekli

Hayır canım bulantı falan yok bende şu gelmedi sadece camasirim hep hafif kanliydi sürekli değiştirdim kan geldikce sancı oldu ebeye sordum normal dedi alttan muane edince gelir dedi baya yoğun geldi ilk günler sonra kesildi gecede sarı bı jel kıvamında mukus gibi bişey geldi öğlende kanlı afedersiniz sümük gibi bişey geldi ama bebeğimin hareketlerini takip ediyorum surekli
Yok öyle değil hiç ya benim. Çiş yapıyormuşum gibi çok minik bir ıslaklık hissediyorum bakıyorum etrafı ıslak bir miktar kahverengi leke var. Sabah çok ağrı olunca pembe bir leke geldi sonra kahveye döndü 🥺 neyse yarın doktor bakar artık ne olduğuna

Yok öyle değil hiç ya benim. Çiş yapıyormuşum gibi çok minik bir ıslaklık hissediyorum bakıyorum etrafı ıslak bir miktar kahverengi leke var. Sabah çok ağrı olunca pembe bir leke geldi sonra kahveye döndü 🥺 neyse yarın doktor bakar artık ne olduğuna
Akıntı mi acaba sızıntı şeklinde su gelirse dikkat edin

Kızlaaaar selammm bugün pek okuyamadım burayı en az +10 sayfa olmus 😱 herax0 herax0 canım çok gemiş olsun, gebelik zehirlenmesi değildir bence, crp yükselince de aynı belirtiler olabiliyo bol su iç bi an önce sağlığına kavuş ins güzel haberlerini bekliyoruz🙏🏻/ yarın doğumu olacak kızlarım doğumunuz su gibi geçsin, sağlıkla yavrulanıza kavuşunnn🙏🏻♥️güzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz🥰

Evet normalde bugün giderdim de eşim izin gününü değişmek istemedi bence haftaya alır diye düşünüyorum ama 37 nin sonunda dedi Bi sonraki haftaya bırakmaz İnş biraz hareketlenmek istiyorum artık
Dikiş bende yok ama hareketim kisitlandi bebis erkenden gelmesin diye 🤷🏻‍♀️

Bence bulanan olmaz ,hepimiz ayni olmasada benzer şeyleri yaşayıp merak ediyoruz 😄

91nana91 91nana91 canim bence acilman artiyo acile mi gitsen yarin doktorun erken mi
Öğlen gitcem canım, sancım filan da yok ki şimdi kasılıyor sadece arada 😳 bakalım gece bir hareketlenme olursa yazarım size gidiyorum diye 😂 ay hep heyecanlanıp oturuyorum totomun üstüne bir şey çıkmıyor sonra

Öğlen gitcem canım, sancım filan da yok ki şimdi kasılıyor sadece arada 😳 bakalım gece bir hareketlenme olursa yazarım size gidiyorum diye 😂 ay hep heyecanlanıp oturuyorum totomun üstüne bir şey çıkmıyor sonra
Kizim evett biz de alistik valla ama olsun birimiz kurtulsa bile rahatliyorum🤣🤣🤣

Bende ilkini öyle doğurdum herkes sıra sıra doguruyodu asla unutmam bende travma olmuştu o dönem şimdi Allahtan devletlerde teki kisilik kimseyi görmüyor bide hemen doğurup gidenleri görünce sizin gibi heves ederdim
Benim gittiğim yer eski bina ya hala öyledir bence son halini görmedim de yoksa şehir hastanesine gitsem tek kişilikmiş odalar ama orda da tecrübe yok

Benim gittiğim yer eski bina ya hala öyledir bence son halini görmedim de yoksa şehir hastanesine gitsem tek kişilikmiş odalar ama orda da tecrübe yok
Şimdi öyle yok diyo özel gibi devlette bende acile gittigimde devlette dogumaneler tek kişilik pilates topu falan vardı demekki hala kaldi o şekilde yapan yerler

Dikiş bende yok ama hareketim kisitlandi bebis erkenden gelmesin diye 🤷🏻‍♀️

Bence bulanan olmaz ,hepimiz ayni olmasada benzer şeyleri yaşayıp merak ediyoruz 😄
Perşembe günü 36+1 oluyoruz artık 37+ lara kendimizi atarsak hareket edin derler de benimki çok aşağıda ya yine rahat etmeyip yatarım herhalde

Back
X