- 14 Mayıs 2023
- 1.514
- 1.441
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.141
Ben almadımKızlar gümüş kapak kullanacak mısınız? Aldınız mı? Doktorum mutlaka al işine çok yarar dedi alacağım sanırım sizin düşünceleriniz neler?
Bebek güzel kavrarsa yarada olmuyor sanırım. Gerekirse eczanelerdede var eşim alırBen almadımgümüş kapağımda eksik kalsın dedim aksjaja şaka yapıyorum da bakıcam duruma göre çok fena olursa alırım belki.
Inan eşim başkasını örnek gösterecek kendi selasını okutmuş demektir.Bilmiyorum canım ya sanki ben değil o hamile her konuda bir hassaslık her seye alinmalar her şeye karismalar değişik bir kişiliğe büründü ben hamile kalınca
Ben de biliyorum böyle olduğunu ama eşime gel de anlat hele ki hastaneye gittiğimizde böyle 36 38 beden hiç kilo almamis bir tek karnı var gebeleri görünce hepten üstüme geliyor bak bunlar da hamile diye, onlar da hep bana denk geliyor heralde
Laftan anlayacak bir durumda değil şuan canım. Benim hormonları sanki ona vermişler gibi her şeye laf söylüyor alınıyor küsüyor değişik hareketler eşimi taniyamiyorum gerçekten bı değişik oldu ben hamile kalinca her şeyi geçtim benden çok daha fazla kilo aldı kendisi
Ben de gayet fitken tosun gibi oldumBen de iyiyim kuzum şükür, kontrolümüz de güzel geçti ilk kez renklide yüzünü gördük biz debebişim nedense bana biraz minyon geldi takıldım oraya ya
Kızlar ne yapıyorsunuz bebişe kilo aldırmak için? Ben de 26+6 yım ve +11 kilo ile devam ediyorummve hiç sıkıntı almıyorum bebişimiz ve biz iyi olalım da kilo verilir
Süt için Bestlak denilen bir damladan bahsediyorlar ve alkolsüz malt içeceklerinden doğumdan önce alınacaklar listemde bekliyorlarKesinlikle katılıyorum çok önemli. Doğum yaklaştıkça bende emzirmeyle kafayı bozdum ama hiç kötüyü çağırmıyorum sütüm olacak, emzireceğim diye telkinde bulunuyorum kendime. Ama canım da acısın istememben doktorumun önerisi ile kreme başladım ama henüz bir rutine oturtamadım
Evet dediklerini bende okudum bir de dut kurusunu kaynatıyorlar veya kayısı hoşafı yapıyorlar hastaneye götürüyorlar benim gördüğüm. Doktoruma sorup bende doğumdan sonra içeceğim bir de bol su en önemlisiymişSüt için Bestlak denilen bir damladan bahsediyorlar ve alkolsüz malt içeceklerinden doğumdan önce alınacaklar listemde bekliyorlarsütüm olur inşallah sıkıntı etmiyorum ama dediğin gibi canım yanacak diye epey tedirginim ben 10 yıl önce pğlumda sütüm gelsin diye stealtea içmiştim diye hatırlıyorum ama bence içecekler bir yere kadar sıcak kompleks ya da direk duşa izin varsa göğüslere masaj daha etkili diye düşünüyorum. Hatta hastane çantama, sıcak su torbası almıştım büyüklere onu koyacağı göğüslerimin üstüne koyup masaj yaparım sütüm daha çabuk gelsin diye plan yaptım bakalım ne olacak
Evet evet özellikle sezaryenden sonra bağırsaklar çok kötü oluyor o yüzden kayısı dut iyice kaynatıp püre yapıp içmiştim sabah doğum aşkama lavaboya çıkmıştım dr bile şaşırmıştıEvet dediklerini bende okudum bir de dut kurusunu kaynatıyorlar veya kayısı hoşafı yapıyorlar hastaneye götürüyorlar benim gördüğüm. Doktoruma sorup bende doğumdan sonra içeceğim bir de bol su en önemlisiymiş
Bütün tuşlara basacağız yapacak bir şey yok hahshdhEvet evet özellikle sezaryenden sonra bağırsaklar çok kötü oluyor o yüzden kayısı dut iyice kaynatıp püre yapıp içmiştim sabah doğum aşkama lavaboya çıkmıştım dr bile şaşırmıştı
Aslında bunların hepsini de sürekli tüketiyorum kayınvalidemler köyden hep taze gönderiyorlarBen de gayet fitken tosun gibi oldumBebek için çiğ badem, ceviz, yumurta, peynir çeşitleri, kefir, süt, yoğurt, ayran, et, tavuk, mercimek tüketiyorum faydası da oluyor bence
Aynen canım kızkardeşim sadece kendi sütüm iyi geldi demişti mesela emzirdikten sonra kendi sütünü sürüp kapatıyormuş, yaşayarak görücezBebek güzel kavrarsa yarada olmuyor sanırım. Gerekirse eczanelerdede var eşim alır
Canım yağlı gıdalar baya tok tutuyor özellikle kahvaltıda avokado, tahin, bol az tuzlu zeytin ve 1 yumurta mutlaka tüketiyorum eğer kahvaltıyı zayıf yaparsam daha çabuk acıkıyorum. Karhonhidrat tam buğday, ekşi maya gibi ekmeklerden ekliyorum bazen canım istemiyor bir kaç dilim wasa yiyorum. Gün içerisinde ara öğünde elma, armut veya muz yanına yoğurt ekliyorum üzerine de tarçın döküyorum doyurucu oluyor baya. Açıkçası çok yoğun diyet yapmıyorum ama yağlı ve proteinli beslenmeye çalışıyorum. Toplam 8 kilo aldım, kilo takıntım hiç yok ama uzun yıllardır tiroid hastası olduğum için sürekli böyle yiyorum aslındakızlar peki kiloya nasıl engel oluyorsunuz ben sürekli açım sanki tamam beyaz ekmek yemiyorum aburcubur fast food kaçınıyorum ama hep açım kahvaltı yetmiyor sanki bi süt içiyim bi elma yiyim yemesem sanki tansiyonum düşüyor engel olamıyorum sanki içerden bebiş beni yiyor
Çok güzel canım ben sadece en yakınlarımıza vereceğim magnet yaptıracağım tema vakfından. Eşimin de hoşuna gitti ekstra bir şey yaptırmam sanırım.Kızlarr hediye konusuna sonunda karar verdimHem kullanılabilir olsun hem basit olmasın hem de klasik anahtarlık kolonya o bu tarzı bir şey olmasın dedim bu kadar çok şey isteyince arayışım uzun sürdü ama değdi tasarımın tam halini akşam alacağım ben de merak içerisindeyim Size de fikir olur belki
Sen de çok hoş düşünmüşsünÇok güzel canım ben sadece en yakınlarımıza vereceğim magnet yaptıracağım tema vakfından. Eşimin de hoşuna gitti ekstra bir şey yaptırmam sanırım.
Ay evet öyle oluyor ablam da aynı ilkine ne yaparsa ikincisine de yapmak istiyor anne yüreğiSen de çok hoş düşünmüşsünBen diğer çocuklarıma da yaptım şimdi yapmasam vicdan yapardım o yüzden abisinden ablasından ayırmadım bebeğimi
Bence bebişinin kilosu gayet iyidir sen pimpirik yapıyorsunAslında bunların hepsini de sürekli tüketiyorum kayınvalidemler köyden hep taze gönderiyorlarbir ara kilo almamak için az yemeye başlamıştım ondan mı kaynaklı acaba diyip saldım
Canim ben aldim ebebekte indirimdeydi yalniz ayarlari var yuksek ayarda olani alKızlar gümüş kapak kullanacak mısınız? Aldınız mı? Doktorum mutlaka al işine çok yarar dedi alacağım sanırım sizin düşünceleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?