Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
ben de engel olmuyorum artık yiyorum :) yani midemden taşana kadar yemiyorum ama acıktığım an atıştırıyorum dayanamıyorum

Aşırı yiyorum hem de. Hep açım, bi de hiç hayatımda yemediğim kadar tatlıya düştüm ben. Çikolata filan yiyorum. Toplam 8 kilo aldım şimdilik. Ama hamilelikten önce de kilom vardı ona sayılıyor olabilir

Olamıyoruz ki:)) ben de abartmadan yiyorum ama kilo abartı şekilde artıyor:) Her gören de pek kilo almamışsın diyor

Arkadaşlar bu kilo olayına bu kadar takılıp ta en güzel hamilelik dönem lerinizi zehir etmeyin. Bir de bu tür şeyler düşündükçe stres yaptıkça daha da artıyo. Düşünmeyin fazla. Olan olmuş alan almış doğumdan sonra kendimize gelince bi şekilde veriliyo. Önceki gebeliğimde 81 le doğuma girdim bi gece hastanede kaldım eve gelir gelmez tartıldığımda 71 e düşmüştüm. Emzirme olayları da bi düzene girince biraz dikkat ederek kalanları da verdim. Herkes aynı kiloyu almadığı gibi aynı kişinin bile gebelikten gebeliği değişiyo. Öncekinde az almıştım ama bunda 25 haftada 11 kg aldım. Şeker çıktı dikkat ediyorum. Az az sık sık yiyorum. Gece bile ara öğün yapıyorum ama 2 haftadır da almadım hiç. Alsam da umrumda değil ztn bi şekilde vercez. Anın tadını çıkarın

Yumurtayı sabah 2 3 tane ekleyerek, krep veya omlet şeklinde yapıyorum daha doyurucu oluyor.Klasik türk kahvaltısı Tahin yiyorum bir kaşık. Ve takviyeleri alıyorum. Öğlenleri elma ceviz veya muz yiyorum . Zeytinyağlı varsa pırasa kereviz falan mutlaka. Akşamda çok geçe kalmadan yemek yiyoruz genelde 7 gibi. Pilav makarna yapmıyorum zaten sevmem ben. Nadir makarna yemişimdir bu 7 ayda. Et ağırlıklı yemek yapmaya çalışıyoruz köfte, et haşlama , balık veya tavuk ızgara gibi. Markete gittiğimde abur cubur reyonuna hiç uğramıyoruz. Canım arada isterse eşime söylüyorum o bir tane falan alıyor. Çünkü biliyorumki evde olunca yiyeceğim. Kabak çekirdeği yiyorum veya normal çekirdek. Birde organik mısır siparişi verdik mısır patlattım. Aşırı tatlı isteğim olmadı canım.

Gunaydin kizlar benim bi sabah karin agrim var cok siddetlide degil tam gobek deliginin altinda bi agri yasayan var mi.???

Bilmiyorum canım ya sanki ben değil o hamile her konuda bir hassaslık her seye alinmalar her şeye karismalar değişik bir kişiliğe büründü ben hamile kalınca
Ben de biliyorum böyle olduğunu ama eşime gel de anlat hele ki hastaneye gittiğimizde böyle 36 38 beden hiç kilo almamis bir tek karnı var gebeleri görünce hepten üstüme geliyor bak bunlar da hamile diye, onlar da hep bana denk geliyor heralde
Aaa olur mu öyle şey psikolojin bozulur bu süreçte eşin destekçi olmalı sen önce onunla bi konuş canım
Laftan anlayacak bir durumda değil şuan canım. Benim hormonları sanki ona vermişler gibi her şeye laf söylüyor alınıyor küsüyor değişik hareketler eşimi taniyamiyorum gerçekten bı değişik oldu ben hamile kalinca her şeyi geçtim benden çok daha fazla kilo aldı kendisi

Kızlar gümüş kapak kullanacak mısınız? Aldınız mı? Doktorum mutlaka al işine çok yarar dedi alacağım sanırım sizin düşünceleriniz neler?

İyiyim bitanecim sen nasılsın ? Bebiş iyi 2 hafta önce gittim en son doktor her şey yolunda dedi yüzünü de gösterdi renkli olarak heyecanla bekliyoruz sen nasılsın canım
Ben de iyiyim kuzum şükür, kontrolümüz de güzel geçti ilk kez renklide yüzünü gördük biz de bebişim nedense bana biraz minyon geldi takıldım oraya ya

Kızlar ne yapıyorsunuz bebişe kilo aldırmak için? Ben de 26+6 yım ve +11 kilo ile devam ediyorumm ve hiç sıkıntı almıyorum bebişimiz ve biz iyi olalım da kilo verilir

Kızlar gümüş kapak kullanacak mısınız? Aldınız mı? Doktorum mutlaka al işine çok yarar dedi alacağım sanırım sizin düşünceleriniz neler?
Kuzum ben bir kaç yorum okudum bazı tenlerde rengi yeşile dönüyor temizlenmiyor mantar oldum gibi yorumlar yazılmış açıkçası ben tedirgin oldum bi tık gümüş kapak konusunda. Göğüs kalkanı alacağım hijyen bakımından daha güvenilir buluyorum.

Anladım canım. Biraz araştırma yaptım karbonatla temizlemek lazımmış sanırım. 999 ayar aldım, 925 ayar kararma yapabiliyormuş bakalım memnun kalırız inşallah.

Gunaydin kizlar benim bi sabah karin agrim var cok siddetlide degil tam gobek deliginin altinda bi agri yasayan var mi.???
Bende o haftalarda ağrı değil de geceden sabaha karın acısı olmuştu. Doktoruma yazdım geçmezse gel bakalım dedi 1-2 saate geçmişti neyse ki. Büyüme acısı diye yorumladım bende kendiminkini. Geçmezse doktora git istersen.

Anladım canım. Biraz araştırma yaptım karbonatla temizlemek lazımmış sanırım. 999 ayar aldım, 925 ayar kararma yapabiliyormuş bakalım memnun kalırız inşallah.
İnşallah canım. Kremi ihmal etmedikten sonra çok sorun olacağını düşünmüyorum ki emzirme benim için doğumdan bile daha çok tedirgin edici bir konu

İnşallah canım. Kremi ihmal etmedikten sonra çok sorun olacağını düşünmüyorum ki emzirme benim için doğumdan bile daha çok tedirgin edici bir konu
Kesinlikle katılıyorum çok önemli. Doğum yaklaştıkça bende emzirmeyle kafayı bozdum ama hiç kötüyü çağırmıyorum sütüm olacak, emzireceğim diye telkinde bulunuyorum kendime. Ama canım da acısın istemem ben doktorumun önerisi ile kreme başladım ama henüz bir rutine oturtamadım

Canım şey duymuştum kadınlar hamile kalınca hormonları eşide yaşıyormuş böyle bişey varmış, senin eşinde öyle olmuş biraz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…