- 18 Haziran 2022
- 4.201
- 5.920
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.441
Ben de sadece yakınlarıma söylemiştim üstelik henüz dört haftalıkken onlar yaymıştı diğer kişilereKızlar, ben 8 haftadayım sadece yakınlarımıza söyledik. Aranızda benim gibi olup söylemeye çekinen var mı?
Netlestiremedik henüz gününü ama bu hafta sonuna kadar gidicez mutlakaNe zaman gideceksiniz memnun kalırsanız bende ona giderim keçiörende başka yakın yer yok zatenMecidiye ya da belediyeye yakın mısınız
Ben bennKızlar, ben 8 haftadayım sadece yakınlarımıza söyledik. Aranızda benim gibi olup söylemeye çekinen var mı?
Canim gecmis olsun. Neden oluyor acaba sende bu tekrarliyor. Kan falan baktilar mi belki birsey varsa. Ağlama sakin ol insallah saglikla kolaylikla gecsin sürecin. Multivitamin kullaniyor musun ?Kızlar bugün sabah mide bulantılarım başladı ishalim de vardı a acile gittik serum verdiler hala bulantım var yatıyorum, ağlıyorum sürekli çünkü mide bulantısı beni çok kötü yapıyorne yapacan bilmiyorum hemen geçsin istiyorum
Hayır tabiki kuzum normal bir değer döllenme gününe göre değişir o hem ama haftana uygun gibime geldi gitsen hastaneye kese görünür5 haftalık gebelikte beta hcg 6037 çıktı sizce az mı bu değer?
Ay inşallah ya biraz canım sıkıldı açıkçası. önceki sonuçla karşılaştırınca 5 gün var arada her gün 2 katı artmamış oluyor. 5+2 olduk. 10 ekime gün verdi doktorum.Hayır tabiki kuzum normal bir değer döllenme gününe göre değişir o hem ama haftana uygun gibime geldi gitsen hastaneye kese görünür
5 gün önceki verdiğin kanda kaç çıkmıştı doktorun sorun yok dediyse yoktur kuzum inşallahAy inşallah ya biraz canım sıkıldı açıkçası. önceki sonuçla karşılaştırınca 5 gün var arada her gün 2 katı artmamış oluyor. 5+2 olduk. 10 ekime gün verdi doktorum.
Doktorla görüşmedim. Sağlık ocağında yaptırdık testi e nabızdan baktım. 1284 çıkmıştı normal mi sizce5 gün önceki verdiğin kanda kaç çıkmıştı doktorun sorun yok dediyse yoktur kuzum inşallah
Biz kalp atışını duyduk şuan 8+1 deyiz. Bazen herkes bilsin istiyorum gerçekten bazende kimse bilmesinBen bennhic kimseyle paylasmadik daha ailelerimizle bilee. Doktora gittigimde keseyi gördüğümüzde sorduk soyleyelim mi diye o da bize kalp atışını duyalim öyle soylersiniz simdi soylemeyin kimseye dedi. Bizde söylemedik. Bu hafta insallah kalp atışına gidersek soylemeyi düşünüyoruz ama sadece ailelerimize ve benim bir arkadasim biliyordu istedigimi ona soylicem. Onun dışında 3 ayı tamamlamayi düşünüyoruz söylemek icin. Aslinda soylesek de birsey olmaz ama ne bileyim zor kavustuk biz bebisimize ben biraz tedbirli davraniyorum galiba ondan. Gerçekten hem herkese söylemek istiyorum hem hic kimse bilmesin
Aynen ya hep ayni duygularla savaşıyoruzBiz kalp atışını duyduk şuan 8+1 deyiz. Bazen herkes bilsin istiyorum gerçekten bazende kimse bilmesinaynı duygular canım
İdrara ve kana bakıldı bişey çıkmadı canımCanim gecmis olsun. Neden oluyor acaba sende bu tekrarliyor. Kan falan baktilar mi belki birsey varsa. Ağlama sakin ol insallah saglikla kolaylikla gecsin sürecin. Multivitamin kullaniyor musun ?
Yaa iyi o zaman tes zamanda geçer umarımEvdeyim canım, prilam verdiler de gece yatarken içeceğim
Benim sigortam var bu yüzden çok düşük tutarla muayene oluyorum siz ne kadar muayene oldunuz medicalde?Netlestiremedik henüz gününü ama bu hafta sonuna kadar gidicez mutlakatabiki memnun kalirsam söylerim. Insallah da memnun kalirim yaa. Dogum paketi seklinde alıp bu hastanede devam etmeyi düşünüyorum. Bakalim nasip insallah enerjilerimiz tutar yok ben esertepe taraflarina daha yakınım. Bide lokman hekim etlik var daha asagida. Aslinda arkadasim gidip memnun kaldi ama ben biraz mesafeliyim oraya karsi eskilerden kalma birkac olumsuz seyden dolayi. Onun dışında daha merkezi yerler var iste tercih edilecek. Cukurambar taraflari gibi. Orda da genelde klinikleri var doktorlarin dogumu baska hastanede yapiyorlar ama tabi dogum paketi alinca dogum dahil olmuyor onlarin paketlerinde de. Epey karisik bir konu
Amin canım teşekkür ederimYaa iyi o zaman tes zamanda geçer umarım
Iyi canim birsey cikmamasi iyi olmus en azindan. Demek ki bebisin birazcik yaramazlik yaparak geçirecek süreci. Canim multivitamin doktor öneriyor direkt gebe kalinca ya ondan sordum. Kullanman iyi olur sanki doktoruna sor yine de tabi.İdrara ve kana bakıldı bişey çıkmadı canımhamileliğin bana etkisi herhalde ama zor geçirdim gerçekten, Rabbim herkesin yardımcısı olsun yok kullanmıyorum canım Bi süre bişey de kullanmam sanırım çünkü benim bünye kaldırmıyor hep yan etkisi oluyor
Valla benimki tamamen hamile kaldıktan sonra yüzümdeki sivilceler azaldığı için 'erkek çocuk güzelleştirir' teoremine dayanıyor eşim de erkek istiyor ama ben kız istiyorum nasip kısmetMerhaba, burada bir kac kisinin simdiden cinsiyet tahmini yaptigini gordum, bunu nasil biliyorsunuz simdiden cok merak ettim :) sizin tahminiz mi yoksa doktorlar mi soyluyor? ben de cok merak ediyorum da. Ama ureme organlari 9.hafta civari gelisiyor diye okumustum.
Henüz muayene olmadim ben Medicalpark da ama 1515 ve 2115 tl arasinda degisiyor muayene tutarı. Ben dogum paketi yapmayi düşünüyorum doktoru seversem. Sizin dogum teminatli miydi sigortaBenim sigortam var bu yüzden çok düşük tutarla muayene oluyorum siz ne kadar muayene oldunuz medicalde?
Ya ailelere söyleyin çok yakın arkadaşa yeter benceAynen ya hep ayni duygularla savaşıyoruzbence istediklerinize simdi soyleyin. Bilse de bir sey degismeyeceklere de gec söyleyin ben oyle yapcam galiba