Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Günaydıın,
Antibiyotiklerden olabilir, neticede bağırsak florasını etkiyor. Bana antibiyotikle birlikte probiyotik vermişti, hala kullanıyorum onu. Bence probiyotik sorabilirsin doktora.
Antibiyotik bugün son bitiyor. insallah yarın düzene girerim üf analık ne zor hemen evham yapıyor insan. Vaktinde doğurup gözümüzün önünde olsalar bi

Canım toz şase reflor probiyotikler varya günde bir kere ev yoğurduna karıştırıp yiyebilirsin. Hemen toparlıyor ve maden suyu + bol su tabii ki. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Sızıntı olabildiğini duymuştum, eşimin teyzesi de yaşamış yıllar önce bu durumu. Sonrasında herhangi bir sorun yaşamadan kucağına almış bebegini. Yine de düzenli kontrole gitmekte fayda var ve güzelce dinlenmek de gerekli. İnşallah tekrarı olmaz

İlaçlardan olabilir bir ara ben de yaşadım. Su, leblebi, muz ile geziyordum sürekli.. Bir ortası yok galiba bu tuvalet işinin
Bol bol su ic vişneli

Çok teşekkürler çok üzdü dün karlı havada hastaneye gittik.. Allah kimseyi bebeği ile sınamasın sağlıkla kucağımıza alalım.. yakın zamanda farklı bi dr a daha görüneceğim.. teyzeniz için sevindim darısı başıma

Antibiyotik yapıyor salgın vs değilse ondandır geçmiş olsun cnm

Kızlar ben bu aralar çok mistik rüyalar görüyorum, rüyamda resmen herkesle kavga ediyorum tartışıyorum ya da bebeğimi kaybediyorum. Galiba Türkiyeye gideceğim için eşim burda kalıcak 38.haftaya kadar ve doğuma 2 hafta kala da kız kardeşimin düğünü var aile herkes onunla ilgileniyor fazla stres yaptım. Nasıl çıksam bu durumun içinden psikolojik destek mi almalıyım? Anksiyete yaşıyorum bebeğin hazırlıkları yetişmeyecek diye

Amin, Rabbım bir daha yaşatmasın.
İkinizden de güzel haberler duyalım yine en kisa zamanda

Çok geçmiş olsun canım. Umarım bir daha olmaz böyle bir şey. Benim de akıntı devam ediyor hatta bazı günler anormal şekilde. Enfeksiyon çıkmıştı Gynomax kullandım iki gece ama doktorum gebelik akıntısıdır artık fitil kullanmayalım dedi. Kullanmadım ama kafam karışık. Biraz da fazla pimpirikliyim maalesef. Offff çok zor süreç valla. Her kontrolde rahim ağzını ölçtürmek gerekiyor artık.

Canim geçmiş olsun. Eğer kritik bir durum olsa Dr mutlaka yatırırdı diye düşünüyorum.

Benim oğlum olacak ama dün gece rüyamda kız bebek kıyafetleri alıyordum. rüyalar çok enteresan gerçekten hepimizin. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle de yap. Psikolojik destek mantıklı çünkü yakın zamana kadar ben de alıyordum, faydası oluyor kesinlikle. Hazırlıklar da yapılır son ay bile yapılır, ben de daha çoğu şeyi almadım.

Selamlar kızlar dr kontrolumuz vardı. Her şey yolunda çok şükür bir kaç gün önde gidiyormuş 29 haftadayız. Duruşı şuan ayakları yukarda makat gelişte doğum kanalı şekline girmesi için egzersiz yapmamı önerdi. İstanbulda kar yağışı biterse yürüyüşlerime de devam edicem şeler yükselmesin yediğini yak diye yürüyüş çok önemli dedi. Bizden haberler

Canım bende hergün rüya görüyorum, stres rüyalarımıza da yansıyor galiba, bide ben kanamam olmadan önce rüyamda kanama olduğunu bebeğimi kaybettiğimi görüyordum sonra kanamam oldu bebeğim çok iyi Hamd olsun ama artık en ufak kötü rüyada korkuyorum, insanda travma oluşuyor. Bide sadece yatmam gerekiyor evin işleri çocuğun kıyafetleri felan eşime bakıyor stres yapıyorum biraz. Annem almanyada oyüzden zorlanıyorum, kaynanamada söylemek istemiyorum böyle şeyleri insanların düşünmesi lazım sonuçta

Ben yurtdışındaki kullanacağım kıyafetleri filan hallettim ama yine de stres yapıyorum eşim olmayacağı için ailem pek ilgi göstermiyor açıkçası eşim de bunun farkında o da öyle söyleyince iyice kafaya takıyorum. Seni niye kimse hastaneye götürmüyor, kardeşinin düğününü neden doğuma yakın yapıyorlar? Diye soruyor. Haklı da. Ben de düşünüyorum ya düğün için şehir dışına çıktığımızda doğumum başlarsa diye inşallah zamanında gelir oğlum yoksa herkes düğünde benimle ilgilenen de olmayacak of of.

Çok haklı eşin canım, sana göre ayarlamaları lazımdı, önemli olan sen ve bebeğinizsiniz. İnsanın kendi annesi de böyle yaparsa kim düşünür başka. Benimki uzakta ona rağmen yanımda olamadığı için üzülüyor Nisan da gelecekler Allahın izniyle sende annen gile bu konuyu aç istersen içinde kaldıkça daha çok stres yaparsın. Bide doğuma yakın yollarda olman riskli yani. Eğer seninle ilgilenmeyeceklerse ve doğumunun son haftaları olacaksa gelemem ben diyebilirsin, onlarda anlar belki canım

Evet canım öyle dersem de bu sefer eminim olayları büyüten ben olurum. Daha fol yok yumurta yok doğurucam diye gelmiyorsun derler. Ki gelmiyorum desem bu sefer evde benimle kalacak biri olması lazım yalnız olmam daha kötü biri olsa Allah korusun sancım başladı hastane 10dk mesafe taksiyle de giderim. Komşumuz var ama o da yaşlı akrabalar da çoğu düğüne gider. Kim kalabilir eşim o zamana yetişir mi bilmiyorum. Zor bir durum. Allah başka dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…