- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.241
Tamam balım güzel sonuçlar alalım hepimizEvet canim doktorum dedi 2 tane test var ama bu butun kromozomlara bakilani oneriyorum, digerinde yalanci pozitiflik alabiliyorsunuz (bu sadece hastalikli kromozomlara bakiyormus) onu onermedi, butun kromozomlara bakilani onerdi. Ben 10. Haftada ogrenicem 1 ay var soylerim sana da kuzum
Anne Adı: herax0Eveeet sıftah benden kızlar beni etiketleyerek yazarsanız bilgilerinizi memnun olurumm
Sağlıkla gelsin kuzumAnne Adı: herax0
Kaçıncı Çocuk: 1
Sat: 12 Ağustos
Kese: 4+6
Kalp Atışı: 6+6
Tahmini Doğum Tarihi : 19.05.2025
Çok teşekkür ederiiim amin hepimizin inşallahSağlıkla gelsin kuzum
Hoşgeldiiin hayırlu uğurlu olsunMerhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim
Çok teşekkür ederim canım benimHoşgeldiiin hayırlu uğurlu olsun
ANNE ADI @annelik yolunda sen de yazsana bi kuzum
Ne biçim doktorlar var ya sekse benim doktorum da yasak dedi de yemek konusunda pek bir şey demedi keşke başka bir doktora da görünseydin hemen kuzumUltrasonda da üstte başka birinin ismi ve haftası yazıyor, ilk ultrasonum hevesimi kursağımda bıraktı
Kaçıncı çocuk: 2
Sat: 17 Ağustos
Kese: 4+2
Kalp atışı: 5+3 (dinletmedi ama ultrasonda atısını gösterdi)
Tahmini doğum tarihi: 24 Mayıs
Mervenur277
Heraa bizim aynii:)Anne Adı: herax0
Kaçıncı Çocuk: 1
Sat: 12 Ağustos
Kese: 4+6
Kalp Atışı: 6+6
Tahmini Doğum Tarihi : 19.05.2025
Ay hangi ulke bu merak ettim saka gibi hindistan falan miUltrasonda da üstte başka birinin ismi ve haftası yazıyor, ilk ultrasonum hevesimi kursağımda bıraktı
Eveet hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun canımHeraa bizim aynii:)
Hepimiz ayniyiz yaa1. Çok sık acıkmıyorum ama bazı günler sanki midem kazınıyo yemek aralarındameyve ve kuruyemiş yiyorum genelde
2. Üç keç uyandığımı biliyorum gecenormalde çok su tüketmem ama hamileliğimi öğrendiğimden beri içiyorum ve içmeyince susadığımı hissediyorum ondandır demiştim ama değilmiş demekki
Kızlar bir sorun var tahmini doğum tarihlerini şu an yazamıyorum imleç kayboluyor ve yazılmıyor onu merak etmeyin not aldım bir kaç güne tekrar güncellerim