Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Acil vsrsa cok dolu olmayan etrafta agrim var diye gidip verebilirsin tahlil. korkma canim ben ayri doktorlara sordum hepsi de normal rahim büyüyor agri olur dedi

Acil vsrsa cok dolu olmayan etrafta agrim var diye gidip verebilirsin tahlil. korkma canim ben ayri doktorlara sordum hepsi de normal rahim büyüyor agri olur dedi
Keşke olsa farklı bir ülkeye taşındık çok şükür bu zamana kadar aile doktoru dışında hastahanelik bir işimiz olmadı acilde kan alıp test yaparlar mı bilmiyorum o yüzden şimdiden de çok dillendirmek istemediğim için tanıdıklara da sormak istemiyorum

Biliyorum alacak olanın işini kolaylaştırmak için yazdım herkesi baştan tek tek okuması gerekirse zor
Önce biri alsın öyle yazılmalı bence şimdi geriye gidip bakmak zor olur kuzum o yönden dedim ben daha önce gebeliğe hazırlık forumları yönettim yetişemeyeceğim için not alıp sonra geçiriyordum artık

Anladim canim farkli ulkelerde sanirim gebeligin 3 4 ayina kadar pek hastaneye cagirmiyorlarmis. Dedigin gibi aile doktorunla görüşmeyi bekle hem o arada hcg hormonunda yukselir iyice tahlil yaparsa da daha rahat olur için

Sigara kullanan arkadaşlar var mı ben azaltamıyorum ya siz neler yaptınız kendimi çok suçlu hissediyorum
Azaltmak mi? Ben kullaniyodum ogrendigim gun biraktim. Cocuga cok buyuk zarari var anormallikler olusuyor sigara icmeye devam etmeyin ciddrn. Cocuga yazik. Cocuga hayati boyunca sahip olacagi bir engel birakabilirsiniz. Kac tane iciyorsunuz? Bazilari gunde 1 vs ok diyorlar ama yine de cocukta engel olusucaksa allah korusun kullanmamak lazim.

Bir hafta sonra kap atışı için git bence. Ama bu zamana kadar sabır edip hiç doktora gitmemende müthiş. Elimden gelse sabah akşam gideceğim. Hatta ultrason mak. Eve getireceğim
Geçen Ocak ayında üzücü bi tecrübe yaşadım maalesef cok stresli geçti bekleme sureci. O yüzden erken gitmek devamlı doktor kapısında beklemek istemiyorum bi de sağlıkcıyım
Bir hafta sonra kap atışı için git bence. Ama bu zamana kadar sabır edip hiç doktora gitmemende müthiş. Elimden gelse sabah akşam gideceğim. Hatta ultrason mak. Eve getireceğim
:)) normalde ben de dayanamazdım ama geçmişte kötü bi tecrübem olduğu için sakin kalmaya çalışıyorum yoksa saglıkcıyım benim için cok ulaşılabilir olduğu için doktor kapısı aşındırıp strese giriyorum

Dimi ben de bunu düşünerek doktora gitmeyi erteliyorum kendimi tutuyorum. Biz Trde 4. Haftada başlıyoruz devamlı gitmeye ve stres yaratıyor bence yurtdışındaki uygulamayı doğru buluyorum. Şimdi ben 5+6da gideceğim bana iki hafta sonra gel der muhtemelen kalp atışı için acaba direk bir hafta sonra mı gitsem bilemedim ya

Sigara kullanan arkadaşlar var mı ben azaltamıyorum ya siz neler yaptınız kendimi çok suçlu hissediyorum
Canim ben tiryakiydim öğrenir öğrenmez şak diye bıraktım ağzıma sürmüyorum. Canım istediğinde diyorum ki bebeğimin saglıgndan daha önemli mi ona bisey olursa yaşayacağımız üzüntünün tarifi yok bunu düşünerek içmiyorum canim bile istemiyor

Gelişim geriliğine sebep oluyor bir tanesi iki tanesi yok bunun ki

İçme canım bunu evladın için yap. Zor belki ama mecbursun. Bak yakın çevremde örnekleri var çocuklar büyümüyor gerçekten anneler o kadar üzgün ki 9 ay sık dişini inan sonra evladının büyümediğini görmek o anneleri perişan ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…