Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    111
O zaman eller serbest model daha kullanışlı çoğu şeye vakit bulamayacak olabilme durumu da varken en azindan bunda kolaylık sağlaması da güzel olur. Cok teşekkür ederim

Çok güzelsiniz sağlıklı güzel günleriniz olsun birlikte.
İnşallah

Kizlar iyi akşamlar çarpıntısı olan var mı aranızda nefes alıp verdikten sonraki o saliselik boşlukta hissediyorum dinlenirken bir de bugün burnum kanadı bayağı bi hamilelikten sanırım o da
Çarpıntı anlık yaşıyorum, çok uzun süreli olmadı şimdiye kadar. Biraz ürkütüyor insanı ama uzun sürmediği için hamilelikle ilgili olduğunu düşündüm. Böyle durumlar olabiliyormuş diye okumuştum, vücutta artan kan hacmi sebep olabiliyormuş bunlara. Burun kanaması ilk zamanlar yaşamıştım sonra tekrarlamadı.
Umarım endişelenecek bir durum yoktur canım

Bugün hareketleri biraz aşağı da vajinada hissediyorum gibi sizde de oluyor mu perşembe detaylıya gideceğim ama randevu bulamadım yaparlarsa

Bugün hareketleri biraz aşağı da vajinada hissediyorum gibi sizde de oluyor mu perşembe detaylıya gideceğim ama randevu bulamadım yaparlarsa
Vajinada derken içten bir hareket mi hissediyorsun yoksa kasıklarında mı? Benim detaylıda baş aşağı duruyordu bugün görmeye gittik dönmüş kafa yukarı çıkmış. Birkaç gündür kasıklarımda hareket hissediyordum meğer ayakları oradaymış

Güzel anneler her birinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevgi dolu yıllar diliyorum. Bebişlerimize sağlıkla, kolaylıkla kavuştuğumuz bir yıl olsun bizim için.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize ve bolca sevgi gönderiyorum bebislere

2025 hepimize sağlık, huzur, bol bereket getirsin kız kardeşleriiim bu sene hayatımızın hiç bir senesinde yaşamadığımız anıları deneyimleyeceğiz, yavrularımıza kavuşacağımız günler çok yakın inşallah iyi ki varsınız kızlar!

Kasıktan biraz aşağıda hissettim normalde kasıktaydı en sonki muayene de bizimkinin de ayakları aşağıdaydı dönmedi bence hep aşağıyı tekmeliyor çünkü

Kasıktan biraz aşağıda hissettim normalde kasıktaydı en sonki muayene de bizimkinin de ayakları aşağıdaydı dönmedi bence hep aşağıyı tekmeliyor çünkü
Benim de özel bölgeme baya yakın yeri tekmeliyor ama bugün vajinal muayene de oldum bir sorun yoktu.

Benim de özel bölgeme baya yakın yeri tekmeliyor ama bugün vajinal muayene de oldum bir sorun yoktu.
Anladım canım inş bizde de sıkıntı yoktur oğlumdayken hunileşme başlamıştı bu haftalarda bunda da olsun istemem fazla dinlenemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…