Kesinlikle vakit alan bişey, bide öyle hızlıca bosaltamiyosun göğüsleri ben spectra diye bir markanın pompasını kullandım. Çekim gücü va hiç bı sorun yaşamadım. Kızımı 1 yıl 4 ay emzirdim. Bu süreçte çalıştığım için iş yerinde aktif kullandım. Ama zaman alıyor yani. o eller serbest modeller cezbedici kullanan birine sormak lazim yine de. Pazarlama politikası da yapiyolar. Süt poşeti olarakta ben en çok mochi ninkileri sevmiştim. Onu kullandım çoğunlukla
O zaman eller serbest model daha kullanışlı çoğu şeye vakit bulamayacak olabilme durumu da varken en azindan bunda kolaylık sağlaması da güzel olur. Cok teşekkür ederim
Günaydın kızlar. Bu sabahtan Kıvanç bey ile geçen akşam karnımın sertleştiğini yazmıştım doktorum bugün sabah çağırdı ne kadar pimpirikli olduğumu bildiği için. Her şey yolunda çok şükür ama yalancı kasılmalar başlamış. Doktorum olabilir dedi devamlı olmadıkça sorun yok dedi. Bakalım umarım olmaz insan yine de geriliyor. Bol su iç dedi. Herkese iyi seneler diliyorum. Yeni yılda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.️
Kizlar iyi akşamlar çarpıntısı olan var mı aranızda nefes alıp verdikten sonraki o saliselik boşlukta hissediyorum dinlenirken bir de bugün burnum kanadı bayağı bi hamilelikten sanırım o da
Çarpıntı anlık yaşıyorum, çok uzun süreli olmadı şimdiye kadar. Biraz ürkütüyor insanı ama uzun sürmediği için hamilelikle ilgili olduğunu düşündüm. Böyle durumlar olabiliyormuş diye okumuştum, vücutta artan kan hacmi sebep olabiliyormuş bunlara. Burun kanaması ilk zamanlar yaşamıştım sonra tekrarlamadı.
Umarım endişelenecek bir durum yoktur canım
Biz de detaylı için 22 Ocak’a aldık randevu, 22. Haftamız oluyor o zaman. Herkese şimdiden iyi seneler kızlar, 2025’te hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi
Seneye yılbaşında bir minnakla olacağız inanılmaz geliyor :) Herkese mutlu güzel seneler dilerim güzel bebişlerimizi güzel günlerde kucağımıza alıp sağlıkla büyütelim, hepimiz için dileğim
Vajinada derken içten bir hareket mi hissediyorsun yoksa kasıklarında mı? Benim detaylıda baş aşağı duruyordu bugün görmeye gittik dönmüş kafa yukarı çıkmış. Birkaç gündür kasıklarımda hareket hissediyordum meğer ayakları oradaymış
Güzel anneler her birinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevgi dolu yıllar diliyorum. Bebişlerimize sağlıkla, kolaylıkla kavuştuğumuz bir yıl olsun bizim için.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize ve bolca sevgi gönderiyorum bebislere
2025 hepimize sağlık, huzur, bol bereket getirsin kız kardeşleriiim bu sene hayatımızın hiç bir senesinde yaşamadığımız anıları deneyimleyeceğiz, yavrularımıza kavuşacağımız günler çok yakın inşallah iyi ki varsınız kızlar!
Vajinada derken içten bir hareket mi hissediyorsun yoksa kasıklarında mı? Benim detaylıda baş aşağı duruyordu bugün görmeye gittik dönmüş kafa yukarı çıkmış. Birkaç gündür kasıklarımda hareket hissediyordum meğer ayakları oradaymış