Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    36
Masallah ne kadar özverili bir dr. Evim uzak ne yazık ki.avcilar tarafındayım. Buradaki birçok hastanede kapatıldı ne yapacağımı şaşırdım

Yaa o kadar ugrastiniz çok teşekkürler işin esprisi tabii. Sağlıkla hayırla gelsin evlatlarımız inşallah.

Sabahtan beri sağ kasığımda hafif atmalar var ya geçiyor gibi oluyor geri geliyor

Ben hastanede çalışıyorum canım sağlık çalışanıyım eğer bensem söylediğin tarama testlerinde doktor devlet hastanesi için diyorum ödenek almaz. SGK kapsamında devlet tarafından karşılanır.ikili tarama testini reddeden hastalara da kesin tanı değil tarama testi neden yaptırmak istemiyorsun diye bazısı sorar bazısı yaptırması için ısrarcı olur tamamen hasta sağlığı ve bebek sağlığı hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak açısından aslında bazı doktorlar biraz daha ısrar eder bazısı da yaptırmak istemiyor musun ? Neden peki diye sorar hasta da tercih der o da okey der olay böyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…