- 3 Eylül 2015
- 590
- 678
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.341
Yaa ilk hamileliğimde aynı şeyi düşünmedik değil eşimleKizlar bisey sormak istiyorum
Evde kalp atisi dinlemek icin cihaz almak sizce mantikli mi
Pihti durumum ve kaybimdan dolayi tuttu yine benim pimpirikli haller
Kizlar bisey sormak istiyorum
İlk gebeligimde kullanmıştım 35. Haftada ilk bebeğini kaybeden bı arkadasim ikincisinde almıştı. Ondan almıştım bende. Kendim almadım ama , sorunlu durumu olanlar için bence iç rahatlatır. Jel yada yağ sürüp minik baş kismini karnında bebeğin kalbinin olduğu yere getirmek gerekiyordu. Nst ye benzer mantığı, bebeğin kalp atış hızını da gösteriyordu. Ultrason kadar zarar verecek bişey olduğunu da sanmıyorum amaKizlar bisey sormak istiyorum
Biz 17 haftalık olcagiz yarın tam 3 ay bile olmamışti bıraktık. Sonra elenetal 2 başladı adını doğru yazdım mi bilmiyorumKızlar folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz bazıları 3.aydan sonra bırakın diyor benim doktorum bir şey demedi
Bana da aynısını yaptılar çok can sıkıcıAynı satımız galiba bana yorum bile yapmadılar erken daha diyip kestirip attı sanırım böyle karışıklık olmasın diyeBence 16yı bekle canım
Elenetal da folik asit varmış zaten canım ondan bıraktırmıştırBiz 17 haftalık olcagiz yarın tam 3 ay bile olmamışti bıraktık. Sonra elenetal 2 başladı adını doğru yazdım mi bilmiyorumbide corasprin kullanıyorum ben rahimde bebeği besleyen damarda çentik görünüyor ileride gelişim geriliği olmasın diye başlattı doktor
Ben ilk bastan beri icinde folik asit olan multivitamin kullanıyorum. Doktorum onu dogum sonrasinda da kullanmaya devam ediceksin dedi.Kızlar folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz bazıları 3.aydan sonra bırakın diyor benim doktorum bir şey demedi
12. Haftaya girdik perşembe günü doktor bıraktırdı d vitamini yazdıKızlar folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz bazıları 3.aydan sonra bırakın diyor benim doktorum bir şey demedi
Kasık sancıları bende de oluyo 1 haftadır hemen hemen bende 15. Haftadayim doktorum normal dedi rahim büyüyor dediHayırlı akşamlar mayıs annelerim. Sizde de bacak arkası krampları ve kasık sancıları var mı? Bu durumlarda ne yapıyorsunuz? Başa çıkmakta zorlanıyorum. (14. hafta)
Ben ilk bebeğimde de yaptırmadım bu gebeliğimde de yaptırmayacağım. Bi kaç arkadaşımın hamileliği zindan oldu bu yüzden… korku kaygı stres sonuç çok şükür sağlıklı bebekler dünyaya geldi..Bu doktor da bizim gibi dusunuyor
Hayırlı olsun canım, genoksta sonucun kaç günde geldi bende perşembe kan verdim ankaraya yolladılar