- 25 Haziran 2014
- 264
- 283
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.761
Bizdeki detaylı ultrason olabilir doppler canım. Sen yurtdışındaydın dimi ?Yani 13. haftada ense kalinliginin vs. olculdugu, parmaklarinin sayildigi bi ultrasona girdim. Ama o siyah beyaz klasik ultrason goruntusu gibiydi.
Ay maşallah yerim minnoşu :) Bizimkinin de elleri hep yüzündeydi son ultrasonda çok tatlı bir görüntü ama yaaKızlar bu arada dün doktor renkli ultrasonla gösterdi oğlum kolunu yüzüne koymuştu yüzünü sakladıburnunu ağzını göremedik ama gözlerini gördük. Utangaç bir bebiş olacak herhalde.
Evet yurtdisindayim. Bebegin damarlarina ve kan akisina bakiliyormus. O kadar detay gorebilmeleri cok heyecan verici :)Bizdeki detaylı ultrason olabilir doppler canım. Sen yurtdışındaydın dimi ?
Ayrıntılı ultrasonda artık yüzleri iyice şekillenmiş olacak. Çoook merak ediyorum bakalım. Dün çikolata yiyip öyle girecektim unuttum. Ayrıntılı ultrasonda unutmasam bari. Hormonlar yüzünden balık hafızalı oldumAy maşallah yerim minnoşu :) Bizimkinin de elleri hep yüzündeydi son ultrasonda çok tatlı bir görüntü ama yaa
Çok güzel bir hiiissAyrıntılı ultrasonda artık yüzleri iyice şekillenmiş olacak. Çoook merak ediyorum bakalım. Dün çikolata yiyip öyle girecektim unuttum. Ayrıntılı ultrasonda unutmasam bari. Hormonlar yüzünden balık hafızalı oldum
Ya buna bende katılıyorum her şeyi unutmaya başladım çok garipAyrıntılı ultrasonda artık yüzleri iyice şekillenmiş olacak. Çoook merak ediyorum bakalım. Dün çikolata yiyip öyle girecektim unuttum. Ayrıntılı ultrasonda unutmasam bari. Hormonlar yüzünden balık hafızalı oldum
Kızlar selaam , ben şimdi doktordan geldim çok şükür her şey yolunda ense kalınlığı burun kemiği yerinde bir sıkıntı yok çok şükürİkili tarama için kan verdim geldim doktorum oldukça ferah konuştu kan sonuçlarıda benim bulgularımı destekleyecektir 2 -3 gün sonra telefon ile bilgi alacağım.
Demir , kalsiyum , magnezyum ve omega3 takviyeleri başladık.
Cinsiyet için hiç bir şey demedi bir sonra ki gelişinde net söylerim dedi zaten bizimki hep eli ile yüzünü kapattı burnunu görebilmek için baya uğraştık 10 dk kadar . Burda nub teorisi ile bakan bir arkadaşımız vardı sizin tahminler nedir kızlar ? Çok merak ediyorum çok heyecanlanıyorum daha hiç bir şey almadım birşeyler almak istiyorum bende artık
Bir sonra ki randevumu eşimin iznine göre ayarladık 25 Aralık zaman nasıl geçicek hiç bilmiyorum
İnşallah canım tabikide haberdar ederimİnşallah ben inanıyorum her şey güzel olacakyeni bir gelişme olursa haberdar et bizleri de
Minicik o kadar tatlı kiKızlar selaam , ben şimdi doktordan geldim çok şükür her şey yolunda ense kalınlığı burun kemiği yerinde bir sıkıntı yok çok şükürİkili tarama için kan verdim geldim doktorum oldukça ferah konuştu kan sonuçlarıda benim bulgularımı destekleyecektir 2 -3 gün sonra telefon ile bilgi alacağım.
Cinsiyet için hiç bir şey demedi bir sonra ki gelişinde net söylerim dedi zaten bizimki hep eli ile yüzünü kapattı burnunu görebilmek için baya uğraştık 10 dk kadar . Burda nub teorisi ile bakan bir arkadaşımız vardı sizin tahminler nedir kızlar ? Çok merak ediyorum çok heyecanlanıyorum daha hiç bir şey almadım birşeyler almak istiyorum bende artık
Bir sonra ki randevumu eşimin iznine göre ayarladık 25 Aralık zaman nasıl geçicek hiç bilmiyorum
Ya evet, sabırsızlanıyorum ben de 1 ay var daha zaman nasıl geçecek :) İyi olsunlar da başka bir şey istemiyorum bekleriz ne kadar gerekiyorsaEvet yurtdisindayim. Bebegin damarlarina ve kan akisina bakiliyormus. O kadar detay gorebilmeleri cok heyecan verici :)
Ben geçen sefer gittiğimde bir kahve içtim sandviç yedim, hızımı alamayıp bir de çikolatalı kruvasan gömdüm üzerine minik patatesim içerde dört dönüyorduAyrıntılı ultrasonda artık yüzleri iyice şekillenmiş olacak. Çoook merak ediyorum bakalım. Dün çikolata yiyip öyle girecektim unuttum. Ayrıntılı ultrasonda unutmasam bari. Hormonlar yüzünden balık hafızalı oldum
Vişne suyu da çok hareketlendiriyormuş öyle okudum denenebilirBen geçen sefer gittiğimde bir kahve içtim sandviç yedim, hızımı alamayıp bir de çikolatalı kruvasan gömdüm üzerine minik patatesim içerde dört dönüyorduçok tatlıydı. Perşembe sabah da bir kontrole gideceğim yine ne bulursam yiyip gitmeyi düşünüyorum
Ya canım çok teşekkür ederimAdim falci gibi bi seye cikmasin aman, ben chatgpt'ye yukluyorum (chatgpt.com) ve onun verdigi cevabi kopyaliyorum sadece
Bu sefer erkek tahmin etti.
"Alright, based on the shape and what I can see from the images, there seems to be a slight upward angle in the second picture, which might suggest a boy according to nub theory. However, the angle is not crystal clear, and this is just a fun guess—accuracy is not guaranteed at 12 weeks!"
Ay her defasında ayrı bir heyecanlanıyorum canım ben o minnak elleri ayakları oynuyor ya kalbim sıcacık oluyorMinicik o kadar tatlı ki
İnşallah kan sonuçların da tertemiz çıkar
Ben de öğrenemedim cinsiyeti, emin olamıyor doktorum. Ödem olabiliyormuş bölgede yanlış bir şey söylemek istemiyor bekliyor o yüzden muhtemelen size de ondan söylemek istememiştir. Ben minik bir patik aldım, çok tatlıydı dayanamadım. Yaz bebişi olacak bizimkiler ama inşallah giyebilir o zamana
Hevesle bir şeyler almak istiyor insan ama daha zamanımız var üzülme, yeter ki iyi olsunlar
Ilk fotoğrafta bacak arasında bir şey mi var sanki bilemedim bana öyle gelmiş de olabilir
Onu deneyeyim bir dahaki sefere unutmazsam. Bende de kafa kalmadı. Var olan 3 gram beynimi patatesim aldıVişne suyu da çok hareketlendiriyormuş öyle okudum denenebilir
Rica ederim, cok iyi anliyorum. Ben de fetal dna sonucunu cok buyuk heyecanla beklemistim.Ya canım çok teşekkür ederimAslında önemli değil sağlıklı olsunda ama insan heyecan yapıyor merak ediyor işte
Hahah sorma benimdeOnu deneyeyim bir dahaki sefere unutmazsam. Bende de kafa kalmadı. Var olan 3 gram beynimi patatesim aldı
Ben de ikili tarama sonuçlarından sonra ufak ufak bir şeyler almaya başladım canım. Çok sevindim güzel haberler almana sağlıkla gelsin minnoşun. Ama bu haftadaki tahmin çok yanıltıcı oluyor. Bize erkek demişlerdi sonradan bacak arası göründü kız dedi doktorumuz. 14-15 haftada epey şekillenmiş oluyor :)Kızlar selaam , ben şimdi doktordan geldim çok şükür her şey yolunda ense kalınlığı burun kemiği yerinde bir sıkıntı yok çok şükürİkili tarama için kan verdim geldim doktorum oldukça ferah konuştu kan sonuçlarıda benim bulgularımı destekleyecektir 2 -3 gün sonra telefon ile bilgi alacağım.
Canım valla dün gece dön dön dur wc kalk su iç mafoldum. Uykuluyum biraz sen nasılsın?Nasılsınız kızlar