Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da gyno ferro sanol yazdı ilk defa alcağım bende bakalım nasıl etki edecek aç karna sabahları alabilirsen al dedi bana gece yatmadan da olur ama sabah alırsan daha iyi dedi bakalım bende normale göre 1 saat öncesine alarm kurup içip tekrar uyumayı planlıyorum zaman geçsin diye yoksa açlıkla pek baş edemem

Evet birbirinin muadili sanırım canım. Ben de elenatal 2 kullanıyorum. Benim doktorum da öyle kiloya takıntılı. Alman gereken kilo 12 kilo diyor kilo almıyorum diye düşünme yediklerine dikkat et diyor

Canım ben sabah tiroid hapı içiyorum kahvaltıdan önce de multivitamin içiyorum o nedenle demir hapını ara öğüne sıkıştırdım

Evet birbirinin muadili sanırım canım. Ben de elenatal 2 kullanıyorum. Benim doktorum da öyle kiloya takıntılı. Alman gereken kilo 12 kilo diyor kilo almıyorum diye düşünme yediklerine dikkat et diyor
ohoo ben ilk 3 ayda 3,5 kilo aldım bulantım vardı ama kusmadım iştahım çok açıktı. Şimdi o kadar iştahlı değilim ama çabuk acıkıyorum. Acıktıkça da meyve sebze yiyorum bir süredir. Bu arada avokado bebişlere çok faydalıymış canım. Her gün yarım yiyorum ben. Haftasına göre de ilerde gidiyor maşallah

O zaman +1 kız benden dr 10+6 haftada erkek demişti ama ben hep kız hissetmiştim.. hepsi sağlıkla vakitlice gelsinler.. Mervenur277
Hayırlı olsun canım
2 3 gündür benim de hafif bi baş ağrım oluyor. Uzanıp dinleniyorum öyle geçiyor ancak
Canım benim bi kaç ay dinlendikten sonra tekrar denersiniz. Ama genetik testi mutlaka yaptırın ben de bi kaç hücrede mutasyon çıktı ve iğne kullanmaya başladım. En kısa zamanda buralarda görürüz inşallah tekrar seni
Nasılsınız kızlar
Acıkmalı, baş ağrılı ve aşırı duygusal sen nasılsın

Bende öyle 3 kilo aldım bulantım vs benim de olmadı ama ben çok hamur işi aşerdim ilk haftalarda o nedenle doktorum uyardı, yememelisin dedi. Şimdi çok nadir yiyorum o da canım isterse yapıyorum. Bende her sabah avokado yiyorum canım mutlaka kaşar peyniri tüketiyorum o da çok faydalıymış bebişlere

Onu bilmiyordum o zaman kaşar peyniri de ekleyeyim kahvaltıma :) ay ne yiyceğimi şaşırıyorum bazen her sabah yumurtadan da bıktım ama mecburen yiyorum

Onu bilmiyordum o zaman kaşar peyniri de ekleyeyim kahvaltıma :) ay ne yiyceğimi şaşırıyorum bazen her sabah yumurtadan da bıktım ama mecburen yiyorum
Evet yumurta zor yeniyor ben her gün 2 tane yiyorum üstüne tuz ve karabiber eklemeden yiyemem tabi. Roka mutlaka yiyorum o da folik asit içeriyormuş canım. Artık domatesin zamanı geçtiği için çoğunlukla kapya biber yiyorum o da çok faydalıymış bebişe. Sana da fikir olsun

Rokayı bende çok yiyorum eşim roka bağımlısı her akşam soframızda olur sağ ol canım ekleyeyim listeme. Şifa olsun bebişlerimize

Ben resim ekleyemedim canım yaaa

Ben resim ekleyemedim canım yaaa
Mobilden girince bazen cikmiyor dosya ekleme ikonu ama webden girince cikiyor. Her zaman chatgptye sorabilirsin, nasil resim ekleyebilirim diye

Fikir olsun diye soyleyeyim, ben bazen haftalik menu olusturmak icin, ya da tatil plani yapmak icin de kullaniyorum gunluk hayatimda.
4 aylik hamile icin haftalik menu olustur derseniz hazirliyor.
xx sehrinde 5 gunluk program yap derseniz cok detayli yapiyor, aklinizda olsun.

Ben demir ilacı içemem heralde zaten kabızlık var demir ilacı mahveder beni bu arada magnezyum aldım bı haftadır kullanıyorum ama hiç bir işe yaramıyor kabızlık konusunda

Ben demir ilacı içemem heralde zaten kabızlık var demir ilacı mahveder beni bu arada magnezyum aldım bı haftadır kullanıyorum ama hiç bir işe yaramıyor kabızlık konusunda
Canım senin kabızlık hala devam ediyor mu ya? Doktorun bir şey vermiyor mu bununla ilgili?

Ya ben bunu denedim benim chatgpt söylemedi seninki pro mu canım

Ya ben bunu denedim benim chatgpt söylemedi seninki pro mu canım
Degil, ama zorla soylettim, once soylemiyor. diyorum ki nub teorisine gore sence ne, yine bazen soylemiyor. hadi tahmini soyle ben tahmin edemiyorum filan diyorum, o zaman soyluyor. fotograflar cok net degilse, biraz israr etmek gerekiyor.

Canım senin kabızlık hala devam ediyor mu ya? Doktorun bir şey vermiyor mu bununla ilgili?
Evet canım son safhada hem de acaba ben nezaman canımın istediklerini yiyeceğim bilmiyorum şuan salata çorba şeklinde besleniyorum duphalac verdi bir şişe bitti ama bırakınca devam ediyor tekrar içmek istemedim magnezyum da hiç bir işe yaramadı bakalım zamanla geçer diye umut ediyorum

Öncelikle sağlıklı olmasını ve sonra her şeyin gönlünce olmasını diliyorum canım
Haber alınca paylaş bizimle

Canım doktorun verdiğine göre bebeğe bir zararı yoktur. Bence bırakmasaydın ilacı en azından canının istediğini yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…