- 13 Nisan 2020
- 2.304
- 4.264
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.741
Iyiyim sürekli yatıyorum, eğilmiyorum bile plasenta yukarı çıksın diye sen nasılsın canım? Kaç haftalık oldun?Nasılsınız kızlar
Aynı canım bi değişiklik yok 2 haftada bir gidicem doktora takipte olacağım inşallah güzel haberler alacağız
Su an için bi sorun yok canım takipte olacağım 2 haftada bir gideceğim doktora haftaya randevum var inşallahEvet bende merak ediyorumvisneliturta34
Ben de aynı durumu yaşadım canım birkaç hafta önce tedbir amaçlı yatış verdiler düzenli yemeye çalış ailende şeker hastalığı var mı?Bende de gecen hafta idrarda bakteri ve keton cikti. Pazartesi randevum var, bakalim ne diyecek.
Keton icin daha fazla yiyorum artik ve daha fazla su icmeye calisiyorum. Normalde istesen keton cikmaz idrarinda, nasil becerdim bilmiyorum :)
İnşallah göz açıp kapayana kadar geçer canım , her zaman dualarımdasınAh kuzum amin amin.. insallah tüm dualarin dedigin gibi olur bizde yeniden bu heyecanı tadariz ve karnima kondurur Allahim yavrumuzu. Saglikla kucağımıza alırız inşallah
Yeniden nasip olur dimio kadar zor geliyor ki simdi hersey ve o kadar cikmazda hissediyorum ki bu günler bi an once gecsin gitsin yeniden anne baba olacagimizin haberini alalim istiyorum. Insallah bi an önce gecer hepsi tek istegim duaniz çok teşekkür ederim
Yok, dun test yeniden yapildiginda temiz cikti. Ama bence de sekerimde bir sikinti var, daha sik yemem gerekiyor. Dun doktora soyledigimde daha az seker ye dedi, cok sallamadi acikcasi. Zaten pek tatli yiyen biri degilim, meyve haric. Seker testi icin de daha cok erken dedi.Ben de aynı durumu yaşadım canım birkaç hafta önce tedbir amaçlı yatış verdiler düzenli yemeye çalış ailende şeker hastalığı var mı?
Bel ağrım var çok fena benim ya , eğilip doğrulamıyorum onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın canım ?Nasılsınız kızlar
Detaylıya girmedin henüz dimi canım ? 20 haftada detaylı ultrason dediler. Doppler den bahsetmedi doktorum. Belki bir sonraki randevuda söyler.Daha iyiyim genel olarak ama artik agirlasiyorum :) Tabloya gore en erken beklenen dogum tarihi bende :)
Bu arada 22 hafta 26 hafta arasinda doppler ultrasona gidecegim. Damarlarina bakilacakmis bebegin. Sizlerin doktorlari da boyle bir tetkik istedi mi?
Ayrıntılı ultrasondan mı bahsediyor doktor acaba ? Onu yaptıracağız o kadar ekstra damar için bisey söylenmedi canımDaha iyiyim genel olarak ama artik agirlasiyorum :) Tabloya gore en erken beklenen dogum tarihi bende :)
Bu arada 22 hafta 26 hafta arasinda doppler ultrasona gidecegim. Damarlarina bakilacakmis bebegin. Sizlerin doktorlari da boyle bir tetkik istedi mi?
Yani 13. haftada ense kalinliginin vs. olculdugu, parmaklarinin sayildigi bi ultrasona girdim. Ama o siyah beyaz klasik ultrason goruntusu gibiydi.Detaylıya girmedin henüz dimi canım ? 20 haftada detaylı ultrason dediler. Doppler den bahsetmedi doktorum. Belki bir sonraki randevuda söyler.
İnşallah ben inanıyorum her şey güzel olacakAynı canım bi değişiklik yok 2 haftada bir gidicem doktora takipte olacağım inşallah güzel haberler alacağız
Doppler echographie diye geciyor belki de odur. 3 boyutlu fln da gosterebilirler belki bundan cok emin degilim.Ayrıntılı ultrasondan mı bahsediyor doktor acaba ? Onu yaptıracağız o kadar ekstra damar için bisey söylenmedi canım
Herkese yapılmıyor muydu? Ben öyle biliyordum. Bizim için daha erken olduğu için onu konuşmadık henüz.Daha iyiyim genel olarak ama artik agirlasiyorum :) Tabloya gore en erken beklenen dogum tarihi bende :)
Belki yapiliyordur, bazen buradaki ve turkiyedeki uygulamalar farkli oluyor. O yuzden ortaya attim.Herkese yapılmıyor muydu? Ben öyle biliyordum. Bizim için daha erken olduğu için onu konuşmadık henüz.
Ben de tam dogrusunu bilmiyorum aslında, doğum paketinin içerisinde olunca standart olan budur diye düşündüm.Belki yapiliyordur, bazen buradaki ve turkiyedeki uygulamalar farkli oluyor. O yuzden ortaya attim.