- 20 Mayıs 2024
- 759
- 851
- 26
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.821
Ben de çok sinirliyim pazar günü hastanede kavga çıkaracaktım neredeyse beni 45 dk yanlış yerde beklettiler ultrason için bir de özel hastane resepsiyondaki kıza cırlayınca hemen aldılarKızlar hormonlara bağlı ani sinir patlaması yaşıyormusunuz? Ben kendimi çok sakin sanıyordum ama dün eşimle öyle bi kavga ettimki kendimi tanıyamadım resmen. Eşime de anlatıyorum ama hormon falan dinlemiyor sinirlerim bozuk sanıyor. Bazen bu kadar anlayışsız olması bile sinirlenmeme yetiyor
Degil, ama zorla soylettim, once soylemiyor. diyorum ki nub teorisine gore sence ne, yine bazen soylemiyor. hadi tahmini soyle ben tahmin edemiyorum filan diyorum, o zaman soyluyor. fotograflar cok net degilse, biraz israr etmek gerekiyor.
Ya ben bunu denedim benim chatgpt söylemediseninki pro mu canım
Bilgisayardan acin, ya da telefondan mobil uygulamasini indirin. telefon browserindan girince (safari, chrome vs.) fotograf eklenmiyor.evet bana bunu "fotoğraf ekleme ya da gönderme özelliği yok." dedi hatta hsgafdahsdg
az önce ben de denedim zorla söylüyor ısrar etmek lazım biraz nazlıDegil, ama zorla soylettim, once soylemiyor. diyorum ki nub teorisine gore sence ne, yine bazen soylemiyor. hadi tahmini soyle ben tahmin edemiyorum filan diyorum, o zaman soyluyor. fotograflar cok net degilse, biraz israr etmek gerekiyor.
Canım Allah sabır versin gerçekten düşüncesi bile çok zor ona rağmen tevekkül etmişsin Rabbine sığınmışsın çok güçlü bir kadınsın inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın bizlere de haber vermeyi unutma dualarım seninleArkadaşlar soran yazan mesaj atan tüm arkadaslarima teşekkür ederim. Tek tek alintilayamadim, buraya girip dualarınızı dileklerinizi görünce göz yaşlarıma hakim olamadim.. teşekkür ederim hepinize ...
13 haftalıktı, Hastaneden eve geçtim. Ama toparlanabilecrk miyim bilmiyorum. Hersey üzerime yıkılmış gibi. Nefes alacak alan arıyorum sürekli.. doktorlarin söylediği yasanan bir mucize ve sen zehirlenip hayatini kaybedebilirdin baska komplikasyonlar gelisebilirdi.. elbette buna şükür rabbimin bir bildigi vardır hic isyanım yok. Sadece çok yaralıyız eşimde bende ailelerimiz de. Ama hersey esimle benim gozlerimiz önünde oldugu icin nasil atlatacagimizi hic bilmiyoruz.. sizin dualariniza hala ihtiyacımız var. Ve yeniden evlat sahibi olmayi cok istiyoruz. Ozellikle ben. Bize bunun icinde dua edin olur musizleri cok sevmiştim. Ama buraya kadarmis napalim.. bebeğimizin kaderi de buraya kadar yasamakmis.
Fetal dna test sonucumuz da temiz geldi bu arada. Cinsiyetini bugun ogrenecektik sürprizle ama nasip olmadi. Kafamda binlerce soru isareti var..
Neden oldugu ile ilgili bir bilgi yok henüz. Patolojiye gitti malesef . Bakalim sonuclar cikacak. Ben ilaclara devam ediyorum.
Kan degerlerim hep oynamisti. Acil mudahaleler yapildi nabzim 160 lardan dusurulemedi kac ünite serum verildi sayisini bilmiyorum. Doktorlar sadece gidip gelip bana daha kötü birsey olmadan yaşandığı icin şükret dediler üzüldüğünü biliyoruz deyip. Sizlerin de söylediği gibi arastirmaya devam edicez. Genetik test yaptirmayi düşünüyoruz eşimle. 20 gun sonra cikar sonuclar dediler o zamana kadar aksi durum olmazsa gelmene gerek yok o zaman bakarız dediler. Kürtaj sonrasi rahmi dinlendirmemi istediler. Hala kanamam ve agrilarim devam ediyor. Zihnim bulanik ama toparlanmak icin gayret ediyorum
Sizi üzmek istemem. Merak edenlere yazanlara borç bildim geri dönüş yapmayi. Dualarinizda Ankaralı bu kızı unutmayin olur mu. Bizde yeniden evlat sahibi olalim innsallahhh
https://chatgpt.com/ buradan mı deniyorsun canım farklı bir versiyon var pro orda satın alma istiyor buradan dene istersenevet bana bunu "fotoğraf ekleme ya da gönderme özelliği yok." dedi hatta hsgafdahsdg
Bilgisayardan ya da telefondan baglanmaniza gore farkediyor. Ben de pro satin almadim. Telefondan mobil uygulamadan denemelisiniz ya da bilgisayardan.https://chatgpt.com/ buradan mı deniyorsun canım farklı bir versiyon var pro orda satın alma istiyor buradan dene istersen
Bildi mi?az önce ben de denedim zorla söylüyor ısrar etmek lazım biraz nazlı
Sık yemek ve bol su, bende de insülin direnci vardı hamile kalmadan önce şeker ilacı kullanıyordum babamda ve babannemde de şeker var. Şekeri aniden yükseltecek gıdalardan uzak durmak gerekiyor olabildiğince. Bir de çok sinirlenince vs vücut ani enerji yakmaya başlıyor o da bence sebep olabilir. Stresten uzak durmaya çalış.Yok, dun test yeniden yapildiginda temiz cikti. Ama bence de sekerimde bir sikinti var, daha sik yemem gerekiyor. Dun doktora soyledigimde daha az seker ye dedi, cok sallamadi acikcasi. Zaten pek tatli yiyen biri degilim, meyve haric. Seker testi icin de daha cok erken dedi.
Tahlilim temiz ciktigi icin ben de daha sik yiyerek idare edecegim artik :)
Bacak arasını attım bir şey diyemem net değil dediBildi mi?
Cok tesekkur ederim, aslinda genelde pek sinirlenmiyorum. Cok stresli bir isim de yok artik.Sık yemek ve bol su, bende de insülin direnci vardı hamile kalmadan önce şeker ilacı kullanıyordum babamda ve babannemde de şeker var. Şekeri aniden yükseltecek gıdalardan uzak durmak gerekiyor olabildiğince. Bir de çok sinirlenince vs vücut ani enerji yakmaya başlıyor o da bence sebep olabilir. Stresten uzak durmaya çalış.
Dertleştik bayağı ısrar ettim yorumladıBildi mi?
Benimkini de bir sorar mısın rica etsem. Kızlar siz de son kez tahmin edebilirsiniz. İkili tarama ultrasonda görünen ekranı ekliyorum. Bu cuma test sonucu için gideceğim herhalde artık doktor söyler hangi cinsiyet olduğunuDegil, ama zorla soylettim, once soylemiyor. diyorum ki nub teorisine gore sence ne, yine bazen soylemiyor. hadi tahmini soyle ben tahmin edemiyorum filan diyorum, o zaman soyluyor. fotograflar cok net degilse, biraz israr etmek gerekiyor.
Kız bence canım öyle hissettim.Benimkini de bir sorar mısın rica etsem. Kızlar siz de son kez tahmin edebilirsiniz. İkili tarama ultrasonda görünen ekranı ekliyorum. Bu cuma test sonucu için gideceğim herhalde artık doktor söyler hangi cinsiyet olduğunu
Valla ben de kız gibi gördüm sanki ama arada bir çıkıntı da gördüm sanki anlayamadım hiçKız bence canım öyle hissettim.
Nazli yapay zekamiz erkek diyor :)Benimkini de bir sorar mısın rica etsem. Kızlar siz de son kez tahmin edebilirsiniz. İkili tarama ultrasonda görünen ekranı ekliyorum. Bu cuma test sonucu için gideceğim herhalde artık doktor söyler hangi cinsiyet olduğunu
Ultrasonda hareket ederken çıkıntı gördüysen olabilir. Benim 12. hafta ultrasonumda bende gördüm çünkü belliydi az çok erkek olduğu.Valla ben de kız gibi gördüm sanki ama arada bir çıkıntı da gördüm sanki anlayamadım hiç
canım kız diyorBenimkini de bir sorar mısın rica etsem. Kızlar siz de son kez tahmin edebilirsiniz. İkili tarama ultrasonda görünen ekranı ekliyorum. Bu cuma test sonucu için gideceğim herhalde artık doktor söyler hangi cinsiyet olduğunu
Hemde çok zorCanım Allah sabır versin gerçekten düşüncesi bile çok zor ona rağmen tevekkül etmişsin Rabbine sığınmışsın çok güçlü bir kadınsın inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın bizlere de haber vermeyi unutma dualarım seninle
oops, bu nasil oldu peki, ayni fotograflara baska yorum yapti. Ben tekrar deneyeyim, bu sefer ne diyecek.