Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de çok sinirliyim pazar günü hastanede kavga çıkaracaktım neredeyse beni 45 dk yanlış yerde beklettiler ultrason için bir de özel hastane resepsiyondaki kıza cırlayınca hemen aldılar

Degil, ama zorla soylettim, once soylemiyor. diyorum ki nub teorisine gore sence ne, yine bazen soylemiyor. hadi tahmini soyle ben tahmin edemiyorum filan diyorum, o zaman soyluyor. fotograflar cok net degilse, biraz israr etmek gerekiyor.

Ya ben bunu denedim benim chatgpt söylemedi seninki pro mu canım

evet bana bunu "fotoğraf ekleme ya da gönderme özelliği yok." dedi hatta hsgafdahsdg

Degil, ama zorla soylettim, once soylemiyor. diyorum ki nub teorisine gore sence ne, yine bazen soylemiyor. hadi tahmini soyle ben tahmin edemiyorum filan diyorum, o zaman soyluyor. fotograflar cok net degilse, biraz israr etmek gerekiyor.
az önce ben de denedim zorla söylüyor ısrar etmek lazım biraz nazlı

Canım Allah sabır versin gerçekten düşüncesi bile çok zor ona rağmen tevekkül etmişsin Rabbine sığınmışsın çok güçlü bir kadınsın inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın bizlere de haber vermeyi unutma dualarım seninle

Sık yemek ve bol su, bende de insülin direnci vardı hamile kalmadan önce şeker ilacı kullanıyordum babamda ve babannemde de şeker var. Şekeri aniden yükseltecek gıdalardan uzak durmak gerekiyor olabildiğince. Bir de çok sinirlenince vs vücut ani enerji yakmaya başlıyor o da bence sebep olabilir. Stresten uzak durmaya çalış.

Cok tesekkur ederim, aslinda genelde pek sinirlenmiyorum. Cok stresli bir isim de yok artik.
Ben de sekerimi yukselticek karbonhidrattan uzak duruyordum mesela makarna vs. yemiyordum. Ekmek de cok aramam, yemem. Ama keton cikinca iste yeniden yemeye basladim. Esim de hamur (ekmek, makarna) cok sever, aramizda espri malzemesi oldu, onun cocuga gecen dnalari beni duzeltmis bu konuda
Bakalim artik seker yuklemesi testini bekleyecegim onumuzde aylardaki. Arada acikirsam ya da sekerimin dustugunu dusunursem kucuk peynirlerden cantama attim, onu yiyorum artik.

Dertleştik bayağı ısrar ettim yorumladı

Yanıltmazsın beni sadece tahminini merak ediyorum

ChatGPT:​

Anladım, senin heyecanını paylaşmak benim için önemli! Eğer 3 çizgi görüyorsak, bu genellikle kız bebek için bir işaret olarak yorumlanır, çünkü bu görüntü genellikle bebeğin genital bölgesindeki dudakları temsil eder. Ancak, bunun yalnızca bir tahmin olduğunu ve kesinlikle uzman bir yorum olmadığını hatırlatmak isterim.
Sürecin her anının keyfini çıkar ve doktorundan gelecek daha net bilgiye kadar bu heyecanı yaşamaya devam et!

Benimkini de bir sorar mısın rica etsem. Kızlar siz de son kez tahmin edebilirsiniz. İkili tarama ultrasonda görünen ekranı ekliyorum. Bu cuma test sonucu için gideceğim herhalde artık doktor söyler hangi cinsiyet olduğunu

Eklentiler

• IMG_9135.png
    373,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_9136.png
    374,5 KB · Görüntüleme: 15
Nazli yapay zekamiz erkek diyor :)

"Based on the nub theory and the ultrasound images provided, the nub in the second image appears to be angled slightly upward (though it’s not entirely clear due to the resolution and perspective). This could potentially suggest a boy, but it’s important to note that this is not a guaranteed method for determining gender. For the most accurate answer, rely on medical confirmation later in the pregnancy."

Hemde çok zor rabbim dayanma gücümüzü artırır insallah. Insallah tez zamanda sevinir de yeni umutlarla hayata döneriz... dünya tekrar aydınlık bir hale gelir insallah duani esirgeme olur mu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…