- 14 Mayıs 2023
- 1.112
- 964
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.341
Canım bazı doktorlar önermiyormuş ya, benim de az tek tük var koyu yapmak istiyodum kaldıhanımlar merhabaa benim saçlarımda cok beyaz var.dip boya zmanım geldı bayadır ama beklıyorum ama çok kötu duruyor..boya hakkında ne düşünüyorsunuz? yada organık dıye geçen boyalar acaba gercekten zararı yokmu? bilgisi olan varsa
Canım nisan annelerinde biri bu yatağı önermiş favorilerime ekledim sende bak istersen.Ben bu park yatağı aldım hatta kurduk eşimle kızlar hala indirimde bu arada. Ama karyola ile aynı hizaya geliyor 2. kademesi, içine bir de yatak almam lazım bizimle aynı seviyede olması için , yatak önerisi olan var mı ?
https://www.hepsiburada.com/yoyko-e...ak-oyun-parki-gri-70-x-110-cm-p-HBV00000PWFZT
Cok sevındım iyi olmana kanaman ne durumda? Ay ben de sallandım ya rize de ve malatyada olmuşİyiyim şükür canım ama biraz önce sallantı oldu yataktan nasıl kalktım bilmiyorum çok korktum elim ayağım titriyor çoktan beri hissetmiyordum
Inandiramiyoruz da kendimizehashahda benimki de su içmemişsin diyor adamı ikna etmeye çalışıyorum, şişe bitti tekrar doldurdum diyorum inandıramıyorum bazenBenim de çok uykum var ama çalışıyorum maalesef öğle arasında bir kestireyim, uyuyakaldım ama gece yine 13221413 kere çişe kalktım
ben de normalde aşırı üşüyen biriyim hava azıcık soğusun hemen polar sabahlığa panduflara geçiş yaparım ama hamişlikten herhalde öyle çok üşümüyorum eskisi gibi
Deprem bölgesinde oturmak çok Zorokadar kötü sallandiki yüreğim ağzıma geldi
Cok gecmis olsun kızlar. Allah beterinden korusun tekrarı olmasin inşallahİyiyim şükür canım ama biraz önce sallantı oldu yataktan nasıl kalktım bilmiyorum çok korktum elim ayağım titriyor çoktan beri hissetmiyordum
Kiz diyesim geldiMerhaba geçen sefer ultrasonda net çıkmamıştı erkek demiştiniz ama net değil di bu fotoğrafa da bakabilirmisiniz doktorum 5 aya kadar söylemiyorum dedi
Ay süpersin teşekkürler ekledimCanım nisan annelerinde biri bu yatağı önermiş favorilerime ekledim sende bak istersen.
Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 60 x 120 cm Bebek Yatağı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Yataş Mini Twiny Sünger Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kiz sankiikili taramadan görüntüler. kalp atım hızı da 161/dk çıkmış. böyle görüntüyle cinsiyet tahmini yapıyorlar ya belki bi tahmin olur dediğim gibi önemli olan sağlık ama insan merak etmeden de duramıyor çünkü bir dahaki kontrol bir ay sonra
benim eşim de sabah 7 de kalkıp işe gidiyor. Normalde evden çalıştığım için 9 a kadar uyurdum ben onu gönderip. Şimdi çok zorlanıyorum ben de. İlk 3 ayda bebek gibi uyuyordum ne güzel. Sağa dönüyorum çiş, sola dönüyorum bel ağrısı. Ama yine de çok tatlı yaInandiramiyoruz da kendimizeneyse saglik olsun da. Bugunler de geçer. Gece cise kalkmayip uykuya devam edince de cok zor oluyor bu arada. Ben bugun uyumusum gece sabah 6.30 gibi uyandim sadece ve kasik agrisindan dik yuruyemedim wc gidene kadar. Nasil dolduysa iyi yataga yapmamisim
Aynen kuzu bende cok üşürüm. Ama simdi sicak bir insan oldum
Bebislerimiz simdiden bizi bölünen uykulsra alıştırıyorbenim eşim de sabah 7 de kalkıp işe gidiyor. Normalde evden çalıştığım için 9 a kadar uyurdum ben onu gönderip. Şimdi çok zorlanıyorum ben de. İlk 3 ayda bebek gibi uyuyordum ne güzel. Sağa dönüyorum çiş, sola dönüyorum bel ağrısı. Ama yine de çok tatlı yaorada olduğunu hatırlayıp tekrar tekrar şükrediyorum hepsine
Bebislerimiz simdiden bizi bölünen uykulsra alıştırıyorhemde binlerce şükür. Saglikla bugunleri de gördük birde dogsunlar kucagimiza alalim o gunleri de görelim de Allahin izniyle. Her günümüz ayri bir mucize benim gözümde. Minicik bedeniyle icerde büyümeye calisiyor bizi biraz cisli biraz bulantili istahsiz veya istahli insanlara dönüştürdüler ama ayni bedendeyiz yavrumuzla. Bu ne kadar güzel ve özel birsey oy allamm çok şükür agliyciim simdi
Herşeyin hayırlısı ama iki kızım var ekstra heyecanlıyımKiz diyesim geldi
Teşekkür ederimya sanki labia lara benziyor o kıvrımlar ama tahmin sadece o kabarıklıklar sonradan değişebiliyormuş
instagramda denk geldim canım bu doktor yorumluyor cinsiyetleri bayağı 11 haftada bile söyledikleri var. Güvenilir mi bilmiyorum ama bak istersen fikir olur. Mesela aşağıdaki görüntü için kız demişTeşekkür ederimherşeyin hayırlısı
Doktor Mehmet Boz bir perinatolog baya videosunu izledim ben youtube da, cinsiyet tahmini konusunda oldukça iyi hatta ankarada olsam giderdim kesin demiştiminstagramda denk geldim canım bu doktor yorumluyor cinsiyetleri bayağı 11 haftada bile söyledikleri var. Güvenilir mi bilmiyorum ama bak istersen fikir olur. Mesela aşağıdaki görüntü için kız demiş
Eki Görüntüle 3503954
14000 tl ödedim benİnşallah saglikli güzel sonuclar gelirne kadar ödenmiştiniz
Bugun daha yeni 7 gün oldu zaten ama.sen bilirsin. Belli olmus mudur hemen. Bir yaz istersen belli olduysa paylasirlar seninle14000 tl ödedim ben
Bir arkadaş yazıp erken öğrenmiş , beklesem mi yazsam mı emin olamadım
Benim de karşıma yeni çıktı bende bir gitmek isterdim renkli de bakıyormuş her muayenede . Çat diye söylüyor hemen cinsiyetiDoktor Mehmet Boz bir perinatolog baya videosunu izledim ben youtube da, cinsiyet tahmini konusunda oldukça iyi hatta ankarada olsam giderdim kesin demiştim
Ultrason görüntüleri ne kadar net dimi insan heves ediyorBenim de karşıma yeni çıktı bende bir gitmek isterdim renkli de bakıyormuş her muayenede . Çat diye söylüyor hemen cinsiyeti