Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bazı doktorlar önermiyormuş ya, benim de az tek tük var koyu yapmak istiyodum kaldı doktoruna danış istersen . Erken haftalarda kokusu da rahatsız eder mi acaba? Ben her kokudan iğreniyorum çünkü

Canım nisan annelerinde biri bu yatağı önermiş favorilerime ekledim sende bak istersen.

Inandiramiyoruz da kendimize neyse saglik olsun da. Bugunler de geçer. Gece cise kalkmayip uykuya devam edince de cok zor oluyor bu arada. Ben bugun uyumusum gece sabah 6.30 gibi uyandim sadece ve kasik agrisindan dik yuruyemedim wc gidene kadar. Nasil dolduysa iyi yataga yapmamisim
Aynen kuzu bende cok üşürüm. Ama simdi sicak bir insan oldum

Kızlar dün biz yeğenimden gelen anne yanı beşiği ve montessorri yatağını kurduk bebişin ay çok duygusal. Odasını hazırlıyor olmak heyecan verdi. Eşyalara bakıyoruz ki şifonyer , gardrop ölçüsü nasıl olsun diye. Bir de montessorri yatak için kenar desteği alacağım link varsa atar mısınız?

Deprem bölgesinde oturmak çok Zor okadar kötü sallandiki yüreğim ağzıma geldi

İyiyim şükür canım ama biraz önce sallantı oldu yataktan nasıl kalktım bilmiyorum çok korktum elim ayağım titriyor çoktan beri hissetmiyordum
Cok gecmis olsun kızlar. Allah beterinden korusun tekrarı olmasin inşallah

Kiz sanki saglikla gelsin

benim eşim de sabah 7 de kalkıp işe gidiyor. Normalde evden çalıştığım için 9 a kadar uyurdum ben onu gönderip. Şimdi çok zorlanıyorum ben de. İlk 3 ayda bebek gibi uyuyordum ne güzel. Sağa dönüyorum çiş, sola dönüyorum bel ağrısı. Ama yine de çok tatlı ya orada olduğunu hatırlayıp tekrar tekrar şükrediyorum hepsine

Bebislerimiz simdiden bizi bölünen uykulsra alıştırıyor hemde binlerce şükür. Saglikla bugunleri de gördük birde dogsunlar kucagimiza alalim o gunleri de görelim de Allahin izniyle. Her günümüz ayri bir mucize benim gözümde. Minicik bedeniyle icerde büyümeye calisiyor bizi biraz cisli biraz bulantili istahsiz veya istahli insanlara dönüştürdüler ama ayni bedendeyiz yavrumuzla. Bu ne kadar güzel ve özel birsey oy allamm çok şükür agliyciim simdi

gözyaşım pıt. deme deme beni de ağlatacaksın

Doktor Mehmet Boz bir perinatolog baya videosunu izledim ben youtube da, cinsiyet tahmini konusunda oldukça iyi hatta ankarada olsam giderdim kesin demiştim

Doktor Mehmet Boz bir perinatolog baya videosunu izledim ben youtube da, cinsiyet tahmini konusunda oldukça iyi hatta ankarada olsam giderdim kesin demiştim
Benim de karşıma yeni çıktı bende bir gitmek isterdim renkli de bakıyormuş her muayenede . Çat diye söylüyor hemen cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…