Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canim Allah korusun.
Bende 3 kere yaşadım kanama hala progestan fitil kullanıyorum insallah bir daha yasamam insan cok panik oluyor dedigin gibi guzel haberlere ihtiyacımız var
Çok sağol canım
Bende progestan kullanıyorum bir daha olmadı çok şükür , başta fitil olarak kullanıyordum ama akıntısı beni çok rahatsız etti bende hap olarak almaya başladım dayanılmayacak gibi bir bulantı falan da yapmadı bana doktorumda nasıl rahatsan öyle al dedi
Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra onlarla da bir kutlama yaparız inşallah
Bu arada siz kaç haftalık oldunuz canım yakındı sanki bizim tarihlerimiz

Benim ikinci kanamada verdi ilki akinti gibiydi hemen durmuştu 1 saatte o yuzden gerek duymadik ikincide verdi gunde bir adetti ama yeterli olmadi sanırım 3 gun sonra yine oldu baya kırmızı kanamaydi gunde ikiye çıkardık şuan iyiyiz şükür Rabbime bir daha yaşamayalım Ben hic hap olarak içmedim evet akinti baya yapıyor bende rahatsızım bu durumdan rapor almıştım pazartesi işe baslicam bakalim nasil idare edeceğim 12+0 dayiz bizde bir gün varmis aramizda

Fiyat/Performans En İyi Bebek Kameraları ve Fiyatları

1. Invidyo Akıllı Wi-Fi Bebek Kamerası
- Özellikler: Yapay zeka destekli yüz tanıma, bebek ağlama tespiti, sıcaklık sensörü, hareket ve ses alarmları, uzaktan kumanda, 1080p HD video, geniş açı (130°), iki yönlü ses iletişimi ve ninni çalma. Ayrıca gün sonu özet videoları oluşturur ve 7/24 izleme sağlar.
- Fiyat: 4.999 TL civarında.

2. Weewell WMV865 Bebek Kamerası
- Özellikler: 4.3 inç ekran, gece görüşü, sıcaklık izleme, iki yönlü ses iletişimi, uzaktan hareket ettirilebilir kamera.
- Fiyat: Yaklaşık 3.000 TL.

3. Philips Avent Bebek Monitörü
- Özellikler: DECT teknolojisi ile güvenli bağlantı, 300 metreye kadar kapsama alanı, gece lambası ve ninni çalma özellikleri.
- Fiyat: 2.500 TL civarında.

4. Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K
- Özellikler: 360° dönebilen kamera, 2K çözünürlük, gece görüşü, hareket algılama, iki yönlü ses iletişimi.
- Fiyat: 1.500 TL civarında.

Bu ürünler farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitli özellikler sunuyor. İnvidyo modeli, üst seviye özellikleri ve yapay zeka desteği ile dikkat çekerken, Xiaomi modeli uygun fiyatlı bir seçenek sunar. Daha fazla bilgi için ürünlerin detaylı incelemelerini ve kullanıcı yorumlarını incelemeniz faydalı olabilir.

yaaa ne güzel tesadüf böyle aynı şehir hatta aynı doktor belki karşılaşırız bile kapısında :) daily doose kesinlikle hakedilmiş olur hakkındır canım :) ben de 13+1 deyim bugün. Nipt fetal dna testi ile ilgili konuştun mu hiç Orhan hoca ile? Bana çok pahalı bence gerek yok ikili teste bakalım bir demişti ikili de iyi gelince yine gerek yok dedi ben nolur nolmaz yine de yaptıracağım.

Bende 1 hafta raporluydum sonra ki dönüş baya zorladı beni eşimde işten çık diyor ama evde de sıkılıyorum birde şimdiden ekonomik özgürlüğümü kısıtlamak hiç istemiyorum ya doğumdan sonra ne düşünürüm bilmiyorum ama çalışmadan da duramam gibime geliyor
Keşke çocuklarımıza bakıcaz diye devlet bize maaş bağlasa

Ayni muhabbet bizim evde de geçerli dogum raporum bitince çıkarım diye düşünüyorum hic degilse calistigim yerden cikmak istiyorum. Ama seninde dedigin gibi çalışmadan durmam bildim bileli çalışıyorum hiç işsiz oldugum dönem olmadı ekonomik açıdan da düşünüyorum bakalım hayırlısı zaman ne gosterecek ahhh keşke hele su 6 ay ücretsiz izin hiç değilse bir miktarda ücretli olsaydi

Bence hepimizin sonuçları çıktığında toplanıp daily doose gidebiliriz :) ucge
Bende sormuştum çok pahalı gerek yok dedi ailede herhangi bir ölü doğum yada genetik problem var mı diye sordu olmayınca yaşında küçük hiç gerek yok dedi bende ikili de herhangi bir risk konusu olursa yaptırmayı düşünüyorum ama

Keşke ya gerçekten eşimde olsa para isteyemem gibi geliyor o süreç beni çok geriyor
Ama çocuğumu da en azından 3 yaşına kadar kendim büyütmek istiyorum hiç bir şeyini kaçırmak istemiyorum

Olabilir vallahii toplasip gidelim.. Bende ikili sonucu bekliyorum insallah bir sorun cikmaz ense kalınlığı falan iyi şükür kötü bir sonuç beklemiyorum ama olursa direk fetal yaptiririm bende

Keşke ya gerçekten eşimde olsa para isteyemem gibi geliyor o süreç beni çok geriyor
Ama çocuğumu da en azından 3 yaşına kadar kendim büyütmek istiyorum hiç bir şeyini kaçırmak istemiyorum
Bende ayni seyleri dedim gecen aksam eşime bir daha bebekligini goremicem zaman akip gidiyor kacirmamak lazim diye

Olabilir vallahii toplasip gidelim.. Bende ikili sonucu bekliyorum insallah bir sorun cikmaz ense kalınlığı falan iyi şükür kötü bir sonuç beklemiyorum ama olursa direk fetal yaptiririm bende

ahahah ay olur tabiii, inşallah çok iyi gelir sonuçlarınız, içinizi ferah tutun :) ben de çalıştığım yerden pek de memnun olmadığım için ilk 1 sene kendim büyütüp sonra başka iş bakarım diye düşünüyorum, bakalım zaman neler gösterecek tabi :)

Bende kendim büyütmek istediğim için işsizim biraz garip oluyor ama yapıcak bir şey yok. İşim çok stresliydi

Bence de herhangi bir risk olursa üçlü vs derken sğreç uzatmak yerine nipt en mantıklısı geliyor ama hiç bir şeyi çıkmaycak minnoşların biz içimizi ferah tutalım

İnşallah her şey gönlümüzce olur ben o süreçte evde neler yapabilirim falan diye bakmayı düşünüyorum bakalım bellki bir e-ticaret işleri falan koşturabilirim onları araştırıyorum

Bende kendim büyütmek istediğim için işsizim biraz garip oluyor ama yapıcak bir şey yok. İşim çok stresliydi
Benimde cok stresli işim kanama olayini bile buna yoruyorum bazen 8 gündür evdeyim çok şükür iyiyim evden destek veriyorum ama o kadar yorucu olmuyor tabiki

Hic degilse 1 sene bende bebekle olmak istiyorum ayni sekilde pek memnun degilim is yukum cok ve stresli geçiyor 10 saat ordayim hiç gebelik haklarımı kullanamiyorum raporum bitince devam etmeyi pek düşünmüyorum ama evet zaman bakalim ne gösterir:)

Aslında bizleri 7,5 saatten fazla çalıştıramazlar günde konuşsan canım inisiyatif tanımazlar mı acaba ? Beni çok zorlamıyorlar şu son kanama olayından sonra ama tabi yine 10 saat burdayım ama arada dinlenmek için boş bir ofis var orada uzanıyorum vs. bir şey demiyorlar 2 ay sonra zaten bu 7,5 saat muhabbetini söyleyeceğim birde cumartesi yarım gün çalışıyorum normalde onu da gelmek istemediğimi belirticem bakalım ne diyecekler

Cumartesi pazar benim tatil. Arada bende dinleniyorum koltukta bir oda var müsait ama pek bos kalamiyorum maalesef 4 kisilik is yaptigim icin merkeze uzak osbdeyiz servisi kullaniyorum o saatte çıkacak durumum yok mecbur bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…