- 16 Eylül 2024
- 716
- 511
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.301
Ben de kamera almayi düşünüyorum canim var mi aklinda model falan. Ben biraz baktim da fiyatlari uçuk geldi.Iyi günlerde kullanin
Bana da çok güzel geliyor açıkçası
Özellikle annemlere gideceğimiz zaman falan iyi olur yatıracak guvenli yer gibi ama 2 ay falan kullaniliyormus sanirim
Kamera bakıyorum bende ,almayı düşünen var mi ?
Olabilir tabii onu bilmiyodum benKuzum senin genetikte pıhtılaşmanın varlığı kanıtlandığı için tek doktorun raporu yetmiş arkadaşımızınki tahminmiş sadece o şekilde istediği için üç doktordan onay istiyorlar çünkü eğer pıhtılaşma yoksa kanama yapıyor kan sulandırıcı iğne
Hatay tarafında mısınız yine mi sallandı çok geçmiş olsunDeprem bölgesinde oturmak çok Zorokadar kötü sallandiki yüreğim ağzıma geldi
İyiyim şükür canım ama biraz önce sallantı oldu yataktan nasıl kalktım bilmiyorum çok korktum elim ayağım titriyor çoktan beri hissetmiyordumnasılsın canım
Hangi ildesin canım bende bayağı korktum çoktan beri hissetmiyordumDeprem bölgesinde oturmak çok Zorokadar kötü sallandiki yüreğim ağzıma geldi
hashahda benimki de su içmemişsin diyor adamı ikna etmeye çalışıyorum, şişe bitti tekrar doldurdum diyorum inandıramıyorum bazenAy amiiin. Insallah hastaliksiz sağlıklı güzel bir kış geçiririzbende hafiften ic yanmalari basladi. Ev sicak degil mi falan modundayim.
Hahaheşler öyle ya bir kaynanaya bedel. Benimki de suyu az icince söylenir durur. Artik sussun diye iciyorum cogunlukla diplere degmezse sorun olmuyor diye biliyorum canim yine sorarsin tabi.
Bu gece bende uyuyakalmisim valla ama cok iyi gelmisonceki gece mide agrisindan uyuyamamistim bu gece fitilimi bile kullanamadan uyumusum. Simdi biraz daha uyumayi planliyorum
Güzelmiş bu gerçekten ben de ekleyeyim listeyeBende bunu almayı düşünüyorum kızlar. Almayı düşünenlere fikir olsun diye link ekliyorum.
Umaybebek Umay Bebek Reflü Yatağı, Bebek Yatak - Dokuma Kahve Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Umaybebek Umay Bebek Reflü Yatağı, Bebek Yatak - Dokuma Kahve yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
k.maras kahvaltı hazırlarken başladı mutfağın kapısını acamdim kastı neyse ki uzun sürmediHangi ildesin canım bende bayağı korktum çoktan beri hissetmiyordum
erkeğe benziyor diye doktor mu söylemişti ve kaçıncı haftaydıbenim minnoş için de son kontrol de kız dedi doktorumuz canım %99 dediErkeğe benziyor diye tahmin yaptıklarında toprak ya da dora düşünmüştüm. Keşke büyüdüklerinde kendilerine sorabilsek ya ömür boyu bizim seçtiğimiz ismi taşıyacak :/ babane ismi mağdurlarından biri olarak çok isterdim böyle bir seçeneğim olmasını
Çok geçmiş olsun canım , tekrarı yaşanmasınk.maras kahvaltı hazırlarken başladı mutfağın kapısını acamdim kastı neyse ki uzun sürmedi
AminÇok geçmiş olsun canım , tekrarı yaşanmasın
Merhaba, denemek icin Chatgpt'ye sordum, 11 haftalik bu goruntu, cinsiyet tahmini icin cok erken dedi. Gercekten 11 haftalik misiniz?Merhaba geçen sefer ultrasonda net çıkmamıştı erkek demiştiniz ama net değil di bu fotoğrafa da bakabilirmisiniz doktorum 5 aya kadar söylemiyorum dedi
Sata göre 11 hafta 5 haftalık bugün doktora gittimMerhaba, denemek icin Chatgpt'ye sordum, 11 haftalik bu goruntu, cinsiyet tahmini icin cok erken dedi. Gercekten 11 haftalik misiniz?
tesekkurler, demek ki bayagi guvenilir :) ama cinsiyeti tahmin edemedi henuz malesef. Ileriki haftalarda siz de tekrar deneyin :)Sata göre 11 hafta 5 haftalık bugün doktora gittim
Bu goruntulere 12 hafta 4 gunluk dedi, ve nub teorisine gore kiz dedi :)ikili taramadan görüntüler. kalp atım hızı da 161/dk çıkmış. böyle görüntüyle cinsiyet tahmini yapıyorlar ya belki bi tahmin olur dediğim gibi önemli olan sağlık ama insan merak etmeden de duramıyor çünkü bir dahaki kontrol bir ay sonra