Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kamera almayi düşünüyorum canim var mi aklinda model falan. Ben biraz baktim da fiyatlari uçuk geldi.

Olabilir tabii onu bilmiyodum ben

hashahda benimki de su içmemişsin diyor adamı ikna etmeye çalışıyorum, şişe bitti tekrar doldurdum diyorum inandıramıyorum bazen Benim de çok uykum var ama çalışıyorum maalesef öğle arasında bir kestireyim, uyuyakaldım ama gece yine 13221413 kere çişe kalktım

ben de normalde aşırı üşüyen biriyim hava azıcık soğusun hemen polar sabahlığa panduflara geçiş yaparım ama hamişlikten herhalde öyle çok üşümüyorum eskisi gibi

Merhaba geçen sefer ultrasonda net çıkmamıştı erkek demiştiniz ama net değil di bu fotoğrafa da bakabilirmisiniz doktorum 5 aya kadar söylemiyorum dedi

Eklentiler

• 1000023488.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 26
kızlar merhaba benimde dün ikili tarama testim vardı. cinsiyet konusunda henüz belli değil tam olarak ama tahminde bulunuldu. görüntü atsam tahmin edebilir misiniz önemli olan hepimizin bebeklerinin sağlıklı olması ama insanda merak ediyor işte

erkeğe benziyor diye doktor mu söylemişti ve kaçıncı haftaydı

Merhaba geçen sefer ultrasonda net çıkmamıştı erkek demiştiniz ama net değil di bu fotoğrafa da bakabilirmisiniz doktorum 5 aya kadar söylemiyorum dedi
Merhaba, denemek icin Chatgpt'ye sordum, 11 haftalik bu goruntu, cinsiyet tahmini icin cok erken dedi. Gercekten 11 haftalik misiniz?

ikili taramadan görüntüler. kalp atım hızı da 161/dk çıkmış. böyle görüntüyle cinsiyet tahmini yapıyorlar ya belki bi tahmin olur dediğim gibi önemli olan sağlık ama insan merak etmeden de duramıyor çünkü bir dahaki kontrol bir ay sonra

Eklentiler

• IMG_7537.jpeg
    134,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_7538.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 21
Bu goruntulere 12 hafta 4 gunluk dedi, ve nub teorisine gore kiz dedi :)

"In the images you’ve provided, especially the first one, it’s challenging to clearly identify the nub due to the resolution and position of the baby. It’s difficult to make an accurate guess without a very clear view of the nub. However, from what can be seen, the nub appears more parallel to the spine than angled upwards, which could lean slightly towards a girl prediction."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…