- 16 Eylül 2024
- 701
- 506
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.941
Badgerin ayni vazeline benzeyen bir formu var senin aldigin da o sanırım dimi canim. O da biraz fazla minnak geldi banaCanım selam ben Badger diye bir krem var onu aldım. Doğal içerik ilerleyen günlerde liersc alırım diye düşündüm
HahahaBen kullaniyorum. Ama ise yariyor mu bilmiyorum ki henuz
yani emiliyo nemlendirici gibi, vazelin gibi kati degil tabi. Yalniz surunce baya serinletiyo. O sabah sicak yataktan cikinca kullanmaya cekiniyorumHahahao da dogru. Olsun önlem iste. Peki kivami falan nasil ve yapısı. Okuduguma göre hemen emilen cok yagli olmayan bir kremmis öyle mi ?
Evet çok büyük değil ama etkili baya gider yani baya bence. Arada ne kadar fark var mustela ile bende bakmadım fiyatlarına içerik aynıysa uygun olanı al canım bende öyle yapabilirimBadgerin ayni vazeline benzeyen bir formu var senin aldigin da o sanırım dimi canim. O da biraz fazla minnak geldi banabende normalde lierac almayi düşünüyorum ama eczaci tanidik ve mustela ile icerigi ayni dedi. Bende orda bie kafa karışıklığı oldu
Badger alacaksan kendi satış sitesinden al canımHahahao da dogru. Olsun önlem iste. Peki kivami falan nasil ve yapısı. Okuduguma göre hemen emilen cok yagli olmayan bir kremmis öyle mi ?
Merhaba, benim kan verdigim gunu saymazsak 6 gunde cikti haftasonlari dahil. Ama bana raporu gondermeden ben onlara sordum cikti mi diyeBende aynı yere yaptırdım ne kadar sürece çıktı sonucunuz
Umarım istediğiniz gibi çıkmıştır
Genelde yukarı çıkıyormuş ilerleyen haftalarda canım öyle okudum. İçini ferah tutKizlar doktordan ciktim 13+2 plasenta biraz asagi yerlesmis benim. Ileri haftalarda duzelebilir dedi rahim buyudukce yer degistiriyomus. Eger degismezse sezeryan oluyormussun, bazen de cocuk erken haftalarda dusebiliyormus ya. Korktum. Tabi doktor bana dusmeyi falan soylemedi ileri ki haftalarda tekrar bakariz dedi de ben googleladim. Boyle bir sey yasayan duyan var mi
Ultrason çekildiğinde 12+6 demişti, doktor da sonuclarin güzel dedi kötü bir yorum yapmadı. İhtimallere karşı mı yorum yapmadı ense kalınlığı için emin olamadim ben de. Bir yandan yaptırmak istiyorum bir yandan çıksa da bir şey değişmeyecek diyorum. Ama böyle de üzülüp duruyorumCanım ikili test için şunu söyleyebilirim sonuçların kötü değil. Benim de yaş orta risk çıktı ama beklenilen bir şeydi kendim için. Kaçıncı haftandasın şuan? Bazen erken haftalarda ense kalınlığı çıkabiliyormuş ilerleyen haftalarda düzelebiliyormuş. Yine de için rahat etsin istersen fetal dna yaptırabilirsin.
Evet internette sınır 3 diyor ama doktorum 2,5 olarak baz aliyor sanırım. Yanılgıya düşmemek için kesin bir şey demiyor büyük ihtimalle ama böyle yapması beni biraz strese soktu. Çünkü kan sonucuna göre bakarız ona göre degerlendiririz endişelenecek bir şey yok demişti.İkili testte ense kalınlığının 3’ün altında olması normal diye biliyorum. Değeri 3’ün üzerinde çıkmasına rağmen bebeği sağlıklı olanlar var. Doktorunuz elbette kesin bişey diyemez ama tavrı sizi endişelendirmeye sebep olmuş. Belki bi doktora daha gidip ondan da fikir alabilirsin
Ben bio oil kullaniyorum kuzu birde kakao yagi hindistan cevizi yagi tatli badem yagi karisimim var onuda kullaniyorumKizlar yeni catlak kremi alcam bana neler kullaniyorsunuz önereceğiniz markalar var mi soyler misiniz ?
Lierac
Mustela
Bunlar icerik olarak ayniymis mustela az daha uygun geldi bana onu mu alsam dedim.
Sizler neler kullaniyorsunuz
Genelde yukarı çıkıyormuş ilerleyen haftalarda canım öyle okudum. İçini ferah tut
Ben de öyle okudum ama doktorum bir sınır söylemedi, 2,5 olarak baz almışlar sanırım sınırı. Üzülüyorum sadece bilmiyorum. Umarım iyidir2,57 normal degil mi? Benim doktorum da 3’un altinda olmasini isteriz demisti. Bizim 14. Haftada 2,4 cikmisti. Bence hic endiselenmeyin, fetal dna yaptirmak isterseniz yaptirin tabi. Ama ense kalinligi endise verici degil.
Mesela bizim burada 2’li 3’lu test diye bi se yok. Eger detayli ultrason normalse ve ense kalinligi 3,5 altiysa fetal dna yapiliyo, devlet karsiliyo. 3,5 uzerine amniyo sentez yapiliyor sanirim.
Kızlar bugün ikili test sonucum için gittim.
Ense kalınlığı 2,57 çıkmıştı biraz fazla, gelen sonuçlara göre değerlendiririz demişti doktorum.
Bugun kan değerlerine göre gelen grafikte her şeyin iyi olduğunu, temiz çıktığını söyledi. Ama ense kalınlığı hakkında hala aynı şeyi biraz fazla oldugunu söylüyor. Kötü konuşmuyor ama iyi de konuşmuyor. Bir şey demiyor sanki demek istemiyor gibi olur da söylediğinden farklı bir şey olursa diye sanırım. Aklım takılıyor, böyle bir şeyle karşılaşsam da aldirabilecegimden emin değilim yapamam gibi geliyor. Ama iyi olduğunu da duymak istiyorum, iyi görmek, rahatlamak istiyorum.
Yaşın genç, test sonuclarin temiz ama yine de dilersen fetal dna yaptırabilirsin, ikili teste göre daha net sonuçlar verebiliyor, bunun sonucunda da herhangi bir problemde yasal olarak aldırma hakkına sahip olabilirsin de dedi fakat ben böyle bir şey yapabilecegime inanmiyorum. İster istemez üzülüp duruyorum.
Çok haklısın canım insan ister istemez stres yapıyor ama çıkar muhakkak. Kanaman, lekelenmen oluyor muydu?Canim benim tesekkur ederim %90i duzeliyornus dedigin gibi. Ama tabi ki pimpirik geldi bi kere zehir girdi vucuda
Canım bence başka bir doktordan daha görüş al. Bence sonuçların gayet iyi doktorlar bazen risk almak istemiyorlar.Ultrason çekildiğinde 12+6 demişti, doktor da sonuclarin güzel dedi kötü bir yorum yapmadı. İhtimallere karşı mı yorum yapmadı ense kalınlığı için emin olamadim ben de. Bir yandan yaptırmak istiyorum bir yandan çıksa da bir şey değişmeyecek diyorum. Ama böyle de üzülüp duruyorum
Çok haklısın canım insan ister istemez stres yapıyor ama çıkar muhakkak. Kanaman, lekelenmen oluyor muydu?
Iyi bari o zaman içini ferah tutYok canim hic olmadi onlar Allahima sukur
Birkaç gün geçer gibi oldu dün yine tekrarladı canım yaYaaaa çok tatlısınyeme sen ama geçti mi ishalin iyi misin peki?
Benimki de öyle en sonunda kadın dayanamamış genç yaşta vefat etmiş ama benimki yine babasının yolundan gidiyor canım demek ki herkeste bir olmuyorAh keşke. Ama konunun şansla alakası yok ki kuzum. Eşimin babası var da yok, kayınvalidemin yaşadıklarını görerek büyümüş. Sağ olsun ders çıkarmış büyürken onun üstüne kendine verdiği sözleri tutuyor diyebiliriz.