Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım selam ben Badger diye bir krem var onu aldım. Doğal içerik ilerleyen günlerde liersc alırım diye düşündüm
Badgerin ayni vazeline benzeyen bir formu var senin aldigin da o sanırım dimi canim. O da biraz fazla minnak geldi bana bende normalde lierac almayi düşünüyorum ama eczaci tanidik ve mustela ile icerigi ayni dedi. Bende orda bie kafa karışıklığı oldu

Hahaha o da dogru. Olsun önlem iste. Peki kivami falan nasil ve yapısı. Okuduguma göre hemen emilen cok yagli olmayan bir kremmis öyle mi ?
yani emiliyo nemlendirici gibi, vazelin gibi kati degil tabi. Yalniz surunce baya serinletiyo. O sabah sicak yataktan cikinca kullanmaya cekiniyorum

Evet çok büyük değil ama etkili baya gider yani baya bence. Arada ne kadar fark var mustela ile bende bakmadım fiyatlarına içerik aynıysa uygun olanı al canım bende öyle yapabilirim

Kizlar doktordan ciktim 13+2 plasenta biraz asagi yerlesmis benim. Ileri haftalarda duzelebilir dedi rahim buyudukce yer degistiriyomus. Eger degismezse sezeryan oluyormussun, bazen de cocuk erken haftalarda dusebiliyormus ya. Korktum. Tabi doktor bana dusmeyi falan soylemedi ileri ki haftalarda tekrar bakariz dedi de ben googleladim. Boyle bir sey yasayan duyan var mi

Genelde yukarı çıkıyormuş ilerleyen haftalarda canım öyle okudum. İçini ferah tut

Ultrason çekildiğinde 12+6 demişti, doktor da sonuclarin güzel dedi kötü bir yorum yapmadı. İhtimallere karşı mı yorum yapmadı ense kalınlığı için emin olamadim ben de. Bir yandan yaptırmak istiyorum bir yandan çıksa da bir şey değişmeyecek diyorum. Ama böyle de üzülüp duruyorum

Evet internette sınır 3 diyor ama doktorum 2,5 olarak baz aliyor sanırım. Yanılgıya düşmemek için kesin bir şey demiyor büyük ihtimalle ama böyle yapması beni biraz strese soktu. Çünkü kan sonucuna göre bakarız ona göre degerlendiririz endişelenecek bir şey yok demişti.

Kizlar yeni catlak kremi alcam bana neler kullaniyorsunuz önereceğiniz markalar var mi soyler misiniz ?
Lierac
Mustela
Bunlar icerik olarak ayniymis mustela az daha uygun geldi bana onu mu alsam dedim.
Sizler neler kullaniyorsunuz
Ben bio oil kullaniyorum kuzu birde kakao yagi hindistan cevizi yagi tatli badem yagi karisimim var onuda kullaniyorum

Ben de öyle okudum ama doktorum bir sınır söylemedi, 2,5 olarak baz almışlar sanırım sınırı. Üzülüyorum sadece bilmiyorum. Umarım iyidir

Canim uzulme, baska doktora tahlillerini goster bence. Ama iste bu yuzden ilk etapta fetal dna yaptirmak cok daha iyi. Cunku kesin bir sey soyleyemiyor bu test, kesinlik ogrenmek icin fetal dna vermek zorunda kaliyorsun. Verecegin parayi 3-4 hafta ertelemis oluyorsun sadece. Sen de eger imkaniniz varsa bence direkt yaptir, bu muallakta kalmayla ugrasma. Aldirmayacaksan da en azindan kendinizi hayatinizi ona gore hazirlarsiniz canim

Canım bence başka bir doktordan daha görüş al. Bence sonuçların gayet iyi doktorlar bazen risk almak istemiyorlar.

Benimki de öyle en sonunda kadın dayanamamış genç yaşta vefat etmiş ama benimki yine babasının yolundan gidiyor canım demek ki herkeste bir olmuyor evlenmeden önce ne kadar iyiydi oysa bana karşı çok cömertti yurtdışı tatil bile yaptık şimdi desem para yok der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…