Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Haklı olabilirsin gerçekten bana da öyle geldi net bir şey demiyor sonra olma ihtimaline karşı. Am

Eger durumunuz musaited fetal DNA yaptırın böyle stres ederseniz bebeğiniz sağlıklı bence büyük ihtimalle ama siz acablarla gecirirsiniz bütün süreci

Bu ürün nasıl acaba elektronikmiş. Favorilere aldım

Eklentiler

• IMG_9419.png
    380,8 KB · Görüntüleme: 21
Ay ben de cok merak ediyorum onu gogus pompasi aldim 2 tane farkli markanin bi de simdi ona bakiyodum
Hangi marka aldın canım ? Çoğu kişi şart değil diyordu ben de nolur nolmaz bılunsun diye indirimde aldım birtane acura nın çift taraflı pompasını

Hangi marka aldın canım ? Çoğu kişi şart değil diyordu ben de nolur nolmaz bılunsun diye indirimde aldım birtane acura nın çift taraflı pompasını

Canim medela ve mamajoo aldim ben, bakalim deniyicem. Belki de hic sutum olmaz aldik ama bi niyetle:) sonraki cocuklarimda da kullanirim dedim

Canım istanbuldamısın alışverişe birlikte gidelim ahahaha
Ya çok tatlısın ankaradayim çiçeğim güzel olurdu ama.
Vallahi daha hic birsey almadim. Annem dur acele etme diyor surekli. Bide sürekli degisiyor mesela giyim kusam yeni seyler cikiyor. Kendimi biliyorum. Ayy bundan da alayim deyip başa sararım bi noktadan sonra. Pekte acele etmek istemiyorum. Şubatta ebebek indirimleri de bizim tüm ihtiyaclarimiza yeter gibi geliyor bana. Güzel indirimler oluyor çünkü. O zamana da bebisler büyümüş olur epey eksik alırız.
Bu ürün nasıl acaba elektronikmiş. Favorilere aldım
Bunu bende alacaktim da yeni dogum yapan arkadaslarim var 2sine hic lazim bile olmamis. Bende dogumdan sonra ihtiyac halinde almaktan yanayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…