- 19 Eylül 2024
- 376
- 216
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.901
Canim 11.haftanin şanından galiba o açlıklar. Bende tam 11.haftam baslarken yaşamaya baslamistim. Gece 4 de uyanip gözüm kapali ekmek yiyip uyudugumu biliyorum. Simdi de hala uyaniyorum yeni 12+3üm ama devam ediyor o acliklar. Gün icinde sadece kahvalti saatinde ve aksam yemegi saati yaklastiginda bi fena oluyorum yoksa dedigin gibi gayet iyiyim.11+0 dan selamlar ciddi bir kalca agrim var sebebini cozemedim.bide arkadaslar ben gece sabaha kdr uykudan uyanip uyanip biseyler yiyorum cnku her kalktigimda acliktan bayilcak durukda oluyorum gun icinde oyle degil ama
Çok sevindim gözünüz aydınKızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor
Çok teşekkürler ama bizim durum biraz farklı eğer genetik bir hastalığı yoksa bebeğimiz sağ eli gelişmemiş olarak doğacak genetik hastalığı çıkarsa gebelik sonlandırilacakYaa çok sevindim canım inan hep aklımdaydın sen de Buket de. İnşallah Buket'in de güzel haberlerini alırız. Sağlıkla gelsin prensesin çok çok sevindim
İnş canım ya vallahi stres bastı oğlum kaynanam gilde kaldı bugün annem nerde özledim falan demiş bişey söyleyeceğim demiş duyunca Bi ağlama tuttu beni zaten sabahtan beri yoruldum ilk defa da başka birine bırakıp ayrı kaldım şimdi hastane de kalırken nasıl olacak onu düşünüyorumİnşallah güzel geçecek canım, iyiye güzele odaklanalımgüzel şeyler konuşuruz inşallah burada
Ah canim benim ya. Kimse olumsuz bi sebepten evladindan ayrı kalmasin. Saglik olsun canim bahsettigin islem yapilinca hastanede yatiriyorlar mi ? Vallahi benimki daha karnimda ilk bebisimiz olacak ama ben bile simdiden diyorum hic yanimdan ayiramam ki diye. Sen bide bi yavrun daha var bide hamişsin duygular da tavan. Allah kolaylık versin canimİnş canım ya vallahi stres bastı oğlum kaynanam gilde kaldı bugün annem nerde özledim falan demiş bişey söyleyeceğim demiş duyunca Bi ağlama tuttu beni zaten sabahtan beri yoruldum ilk defa da başka birine bırakıp ayrı kaldım şimdi hastane de kalırken nasıl olacak onu düşünüyorum
Buketcim yeni gordum ben durumu rabbim.yardimciniz olsun kuzum bebegine sana saglik versin insallahÇok teşekkürler ama bizim durum biraz farklı eğer genetik bir hastalığı yoksa bebeğimiz sağ eli gelişmemiş olarak doğacak genetik hastalığı çıkarsa gebelik sonlandırilacak
Tam ha ama 2 gün yat demişti oğlumda ben git gel yapmamak için 5 gün yatmıştım burda kaç gün yatırır bilmiyorum kanama var mı su gelişi var mı diye mecbur yatırır daAh canim benim ya. Kimse olumsuz bi sebepten evladindan ayrı kalmasin. Saglik olsun canim bahsettigin islem yapilinca hastanede yatiriyorlar mi ? Vallahi benimki daha karnimda ilk bebisimiz olacak ama ben bile simdiden diyorum hic yanimdan ayiramam ki diye. Sen bide bi yavrun daha var bide hamişsin duygular da tavan. Allah kolaylık versin canim
Amin Allah razı olsun sağolasınBuketcim yeni gordum ben durumu rabbim.yardimciniz olsun kuzum bebegine sana saglik versin insallah
Allah korusun canım lütfen kötüye odaklanma. Hamilelik ve doğum risk içeren şeyler, bu hepimiz için geçerli. Zaten hayat öyle değil mi bir sonraki nefesimizi alacağımız bile belli değil. Ama bu olumsuz yanına odaklanırsak da bu hayatı yaşayamayız. Etrafımızda duyduğumuz bir sürü olay var. Ben oğluma hamileyken yine bu forumu takip ediyordum ve doğuma kadar herşey yolunda ilerlerken doğum esnasında bebeği hayatını kaybeden arkadaşlar oldu burada. Hiçbirimizin garantisi yok anlayacağın. Allah bu tarz olumsuz durumlardan hepimizi uzak etsinHeyecanla alışveriş yapıp bebeklerine hazırlık yapanlara nasıl imreniyorum ben doğuma kadar içime sinerek hiç bişey alamıyorum hep riskim olduğu için misal perşembe günü serklaj yapılacak su kesesini patlatırsa hamilelik sonlanır enfeksiyon kaparsam su gelir doğuma kadar her gün her dakika sıkıntıyla geçecek
Anladim canim. Allah kolaylıklar versin simdiden. Oglunla ilgilenecek birileri var yine en azından öyle düşün. Karninda da senin dinlenmene ihtiyac duyan bebisin var azcik disini sık saglikla alcaz hepimiz kucagimiza iiiiinsallahhhTam ha ama 2 gün yat demişti oğlumda ben git gel yapmamak için 5 gün yatmıştım burda kaç gün yatırır bilmiyorum kanama var mı su gelişi var mı diye mecbur yatırır da
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen rahatlamaya çalışKızlar bugün doktor gittim .bebegin kasildigini söyledi.bende 2 gun önce evde kayip düştüğümü söyledim.Bebek çok kasilmis karnın sertleşmiş.2 hafta progestan kullan dinlen tekrar gel dedi.basina bu tarz bisey gelen oldu mu
Çok teşekkürler canım inşallah senden de güzel müjdeli haberler duyacağız inşallahÇok sevindim gözünüz aydın
Çok zor Allah yardımcınız olsun ama bizim içinde tüm riskler geçerli bizde ohhh misss ben bu çocuğu 38-40.hafta da sağlıkla kesin doğururum diyemiyoruz ki.. kimin başına ne zaman ne geleceği belli değil.. çoğumuzun ilk çocuğu ve alınacak şeyler var mecburuz ve indirim oldukça almaya çalışıyoruz.. insallah bize de ikinci çocuk nasip olur.. cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım..Heyecanla alışveriş yapıp bebeklerine hazırlık yapanlara nasıl imreniyorum ben doğuma kadar içime sinerek hiç bişey alamıyorum hep riskim olduğu için misal perşembe günü serklaj yapılacak su kesesini patlatırsa hamilelik sonlanır enfeksiyon kaparsam su gelir doğuma kadar her gün her dakika sıkıntıyla geçecek
Ayyy çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin inşallah bebişinnKızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor
İnşallah canım çok teşekkürlerAyyy çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin inşallah bebişinn