Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Korkudan olabilir balım doğum öncesi böyle kötü doğum hikayesi okuyan kadınlarda bile stres etkisinden dolayı olabiliyormuş doğum anını yönetememe, umarım bu sefer rahat bir şekilde sağlıkla alırsın bebişini kucağına 🙏🏻
Şuan doğumdan korkuyorum sezeryan olmasını istemiyorum oluyorsa normal olsun diyorum ama onuda pek becerecek gibi değilim her ağrıda nasıl olacak düşüncesi giriyor

Tecrüben olduğu için doğum sancısı olsa anlarsın da açılma olduğunu anlar mısın bilmiyorum canım evet evde çekmek daha iyi hastanede çekmek işkence oluyor insana sürekli kontrol ettikleri için
Ben hiç normal sancı bilmiyorum ikisinde de suni sancı ile başladı doğumum oda direk başlıyordu suyumu bile hastanede patlattılar bunda da ne nişan var ne suyum geldi ama keskin bı ağrım var hala uyumadım nefesim kesiliyo gitsemmi bilmiyorum sabahimi beklesem

Ben hiç normal sancı bilmiyorum ikisinde de suni sancı ile başladı doğumum oda direk başlıyordu suyumu bile hastanede patlattılar bunda da ne nişan var ne suyum geldi ama keskin bı ağrım var hala uyumadım nefesim kesiliyo gitsemmi bilmiyorum sabahimi beklesem
Gitsen sanki iyi olacak gibi yazışmalarınızı okudum da sancı sanki sizinkiler canım kaç saattir çekiyorsunuz

Grupta normal doğum düşünenler korkmasın herkesin acı eşigi aynı değil inanın doğumlarimda yarım saatte dogurup gideni gördüm tamamen vücutla alakalı

Benim de psikolojim bozuldu sancı vurdukça acaba sezeryanmi olsam diyorum
Diğer 2 si güzel doğurduysan bunda da doğurursun canım benim sancım olmuştu 2 sinde de doğumu hızlandırmak için suni verdiler benim de suyumu hastanede patlattılar evde sadece ilkinde nişan gelmişti

Diğer 2 si güzel doğurduysan bunda da doğurursun canım benim sancım olmuştu 2 sinde de doğumu hızlandırmak için suni verdiler benim de suyumu hastanede patlattılar evde sadece ilkinde nişan gelmişti
Malesef çok zor oldu hatta Dr pişman olmuştu sezeryanla almadığına devlet malum afedersiniz popoma kadar kesti ikincide de kesi oldu normal de ikincilerde olmaz diyolar ama ikiside çok uzun saatlerde dogdu

Allah'ım çok korkuyorum niye böyle oldum
Bi şekilde çıkaracağız bu bebişleri canım yaklaştıkça hepimiz korkuyoruz ama benim de sancılar hafif seyrettim 2 sinde şuan misal gaz sancısı gibi oluyor bende acaba mı diye korkuyorum

Malesef çok zor oldu hatta Dr pişman olmuştu sezeryanla almadığına devlet malum afedersiniz popoma kadar kesti ikincide de kesi oldu normal de ikincilerde olmaz diyolar ama ikiside çok uzun saatlerde dogdu
Olmayınca zorlamasalar işte onlar da sağlıklı diye yapıyorlarda bende de var kesi sağ tarafta bunda da olur mu bilmiyorum bakacağız

Bunları okuyunca daha çok korkuyorum zaten acı eşiği düşük biriyim çevremdekiler de bana sen normal dayanamazsın diyorlar iyice gerildim ağrıdan uyuyamıyorum bende

Evet nstde sancı çıktı kaç olduğunu ebe soylemedi daha çok olması gerekiyor dedi dr aradılar bakalım ne diyecek bu ebelerde net bişey demiyolar sinir oldum 😒

Zor olmazmı az kaldi arkadasim miss kokusunu icine cekeceksin yeterki saglikli olsun kuvezde olsun 🌸en kisa zamnda annesine kavuşsun
Amin canım bende o günü bekliyorum gerçekten, iyi olsunda diyip kendimizi teselli ediyoruz 🤲Rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun böyle bişeyide kimseye yaşatmasın 🙏

Back
X